Plastic Night Food Stall Tafeltafel Spuitgieten

Plastic Night Food Stall Tafeltafel Spuitgieten

Aoxu Mould is een industriële onderneming, geïntegreerd met schimmelontwikkeling en spuitgietproces. Aoxu werd opgericht in het jaar 2003, lokaliseren in Huangyan. Net als andere kuststeden biedt Huangyan ons ook de voor de hand liggende voordelen: een prachtige omgeving, handig vervoer en...
Praat nu

Productdetails

Aoxu Mould is een industriële onderneming, geïntegreerd met schimmelontwikkeling en spuitgietproces. Aoxu werd opgericht in het jaar 2003, lokaliseren in Huangyan. Net als andere kuststeden biedt Huangyan ons ook de voor de hand liggende voordelen: een prachtige omgeving, handig vervoer en een welvarende economie. Huangyan is ook wereldberoemde "Mould Town" vanwege de veel volwassener Mould Industry. In zo'n superieure omgeving, heeft ons bedrijf tot nu toe gericht op de productie van kunststof schimmel met een nieuw perspectief en concept. Met jaren van ontwikkeling is Aoxu Mould nu uitgegroeid tot een van de meest professionele schimmelfabrikanten. Het bedrijf houdt vast aan het ontwikkelen van talent in R&D en design, Quality Management, etc. In lijn met het doel om waarde te creëren voor klanten, hebben we hard gewerkt en vooruitgang geboekt, wat ons de hoogst potentieelse dochteronderneming van Aoxu Mould maakt.

1 (1)

Het maken van Plastic Night Food Stall Table Board Spuitgietproces

1. "Mold tooling specificatie" eis van de klant, na de client release order, Het blad zal kopiëren naar ons ontwerp, inspectie, en tooling afdeling.

2. We maken tooling en verwerking schema blad tijdens het ontwerp van de mal.

3. Mold 3D ontwerp zal worden gedaan volgens de eisen van de klant.

4. Mold flow analyses.

5. We bieden de 2D-tekening aan de klant van de klant goedkeuring.

6. Uw mal is tooling en montage.

7. Onze inspectieafdeling zal de verwerking van de gereedschapsbewerking stromen en controleren.

8. Mold Test en het injecteren van molding spot rapport, sturen we u een rapport met de monsters door de luchtvaartmaatschappij.

9. Schimmel zal worden gecontroleerd door onszelf.

10. De bevestiging van de klant voor verzending.

11. Maak de mal af voor de levering.


De punten moeten aandacht besteden aan in mal ontwerp

Spuitgietmatrijs ontwerp en spuitgietmatrijs productie zijn nauw verwant aan kunststof verwerking. Het succes of falen van kunststof verwerking hangt voor een groot deel af van het ontwerp effect van de spuitgietmatrijs en de kwaliteit van de spuitgietmatrijs productie, en het ontwerp van de spuitgietmatrijs is gebaseerd op de juiste kunststof product ontwerp.

Dus, waar moet je op letten bij het ontwerp van spuitgietmatrijzen?

Plastic Night Food Stall Table Board Injection Molding

1. plastic krimp, en verschillende factoren die de dimensionale nauwkeurigheid van het product, namelijk spuitgietmatrijs productie en assemblage fouten, spuitgietmatrijs slijtage, en ga zo maar door.

Bij het ontwerpen van compressiegieten en spuitgieten, is het noodzakelijk om de matching van het proces en de structurele parameters van de gietmachine te overwegen.

2. spuitgietmaties nauwkeurigheid, dat wil zeggen, het vermijden van kaarten, fijne positionering, geleide kolommen, positionering pinnen, enz.

Het positioneringssysteem is gerelateerd aan de uiterlijke kwaliteit van het product, de kwaliteit en levensduur van de spuitgietmatrijs. Afhankelijk van de verschillende structuur van de spuitgietmatrijs worden verschillende positioneringsmethoden geselecteerd. De positionering precisie controle hangt vooral af van de verwerking. De interne mal positionering is voornamelijk ontworpen door de ontwerper om het ontwerp redelijker en gemakkelijk aan te passen. Positioneringsmethode.

3. structurele onderdelen, dat wil zeggen, schuifregelaars, hellende toppen, rechte bovenste blokken van complexe mallen, enz.

Het ontwerp van de structurele onderdelen is zeer kritisch, wat gerelateerd is aan de levensduur van de spuitgietmatrijs, verwerkingscyclus, kosten, productkwaliteit, enz. Daarom is het ontwerpen van de complexe mal kernstructuur vereist een hogere uitgebreide vermogen van de ontwerper, en het nastreven van zo eenvoudig mogelijk, duurzamer, en zuiniger.

4. Het scheidingsoppervlak, dat wil zeggen, het contactoppervlak waar de holle mal en de bolle schimmel met elkaar samenwerken wanneer de mal wordt gesloten.

De selectie van de positie en vorm van het scheidingsoppervlak wordt beïnvloed door factoren zoals de vorm en het uiterlijk van het product, de wanddikte, de vormmethode, het nabewerkingsproces, het type en de structuur van de spuitgietvorm, de demoldingmethode en de structuur van de gietmachine.

5. Het gietsysteem, dat wil zeggen, de voerpassage van het mondstuk van de spuitgietmachine naar de holte, inclusief het hoofdstroompad, het gespleten stroompad, de poort en het koude materiaalgat.

In het bijzonder moet de locatie van de poort worden geselecteerd om het vullen van het gesmolten plastic in een goed stromende holte te vergemakkelijken, en het vaste stroompad en het koude materiaal van de poort aan het product worden gemakkelijk uit de spuitvorm geworpen en verwijderd tijdens het openen van de mal (Behalve hot runner-modus).


De punten moeten worden gedaan voordat het vormen van trail

1. Vóór het proces moet worden gecontroleerd of deze aan de eis kan voldoen, zo niet moet worden gewijzigd.

2. De materiaalcilinder en het mondstuk moeten op een geschikte temperatuur worden verwarmd. Een goede manier om te beoordelen of de temperatuur goed is, is het gebruik van lage injectiedruk wanneer het mondstuk wordt gescheiden van de hoofdloper, dan zal het smeltmateriaal uit het mondstuk loper. Als er geen bel, glans, zilver en verkleuring, en de stroom is glad en helder, het geeft de temperatuur, en de proef kan worden voortgezet.

3. In het begin moeten druk en temperatuur relatief lager zijn en moet de cyclustijd relatief lang zijn, en vervolgens de gegevens veranderen tot in de perfecte situatie.

4. Als de holte niet gevuld is, moet een hogere druk worden gebruikt. Als het niet verandert, verander dan de temperatuur en cyclustijd, maar kan niet te dringend, in het geval het materiaal zal afbraak.

5. Als het product van dunne wand en groot gebied is, moet de injectiesnelheid snel zijn; als het product is van dikke muur en klein stukje, dan is de injectiesnelheid moet hieronder.

6. Als zowel hoge druk als lage druk de holte kan vullen, wordt meestal lage druk gekozen, afgezien van de met glasvezel versterkte kunststoffen.

7. De langzame roterende snelheid van draadstaaf moet worden gekozen voor kleverige en lage warmtestabiliteit kunststoffen, en snelle roterende snelheid van draadstaaf moet worden gebruikt voor niet-kleverige en hoge warmte stabiliteit kunststoffen.

8. Wanneer de temperatuur geschikt is, is het beter om het mondstuk vast te stellen, wat de productie-efficiëntie kan verbeteren. Maar als de temperatuur lager is, moet het mondstuk achteruit gaan in cyclustijd.

Het maakt niet uit voor 2-plaat mallen en voor 3-plaat mallen, het proces is min of meer hetzelfde.


Contact Shine

202001061412588260475

Welkom om de hoge kwaliteit en lage kosten plastic nacht eten stall tafelbord spuitgieten in bulk bij ons te kopen. Als een van de leidende voorzitter, Table &. Fabrikant en leveranciers van Stool Mould in China, we zijn uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor producten op maat contact met ons op om ons nu op de hoogte te stellen van de details.
Hot Tags: plastic nacht voedselkraam tafel tafel boord spuitgieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like