Plastic tafelvoetbalschimmel

Plastic tafelvoetbalschimmel

Plastic tafelvoetbalschimmel
Praat nu

Productdetails

Plastic tafelvoetbalschimmel

Productmateriaal: ABS

Nrs. van holte: 1 + 1

Matrijsholte: 1.2311

Vormkern: 1.2311

Vormbasis: C60

Mold Lifetime: 1.000.000 opnames .


Over ABS-materiaal

Typisch toepassingsbereik

Auto's (dashboards, gereedschapsluiken, wieldoppen, spiegelkasten, enz.). koelkasten, sterk gereedschap (haardrogers, blenders, keukenmachines, grasmaaiers, enz.), telefoonbehuizingen, toetsenborden voor typemachines recreatieve voertuigen zoals golfkarretjes en jetski's.

Spuitgieten procesomstandigheden:

Drogen behandeling:

ABS-materialen zijn hygroscopisch en vereisen een droogbehandeling om ten minste 2 uur te drogen bij 80 ~ 90 graden. De materiaaltemperatuur moet gegarandeerd lager zijn dan 0,1%.

Smelttemperatuur: 210 ~ 280 graden;

Aanbevolen temperatuur: 245 ° C.

Matrijstemperatuur: 25-70 ° C (de matrijstemperatuur beïnvloedt de gladheid van het plastic deel en de lagere temperatuur resulteert in een lagere afwerking).

Injectiedruk: 500 ~ 1000bar

Injectiesnelheid: gemiddelde tot hoge snelheid.

ABS of acrylonitril-butadieen-styreen is een algemeen thermoplastisch polymeer dat typisch wordt gebruikt voor spuitgiettoepassingen. Dit technische kunststof is populair vanwege de lage productiekosten en het gemak waarmee het materiaal door kunststoffabrikanten wordt bewerkt. Beter nog, de natuurlijke voordelen van betaalbaarheid en bewerkbaarheid belemmeren de gewenste eigenschappen van het ABS-materiaal niet:

Impact weerstand

Structurele sterkte en stijfheid

Chemische weerstand

Uitstekende prestaties bij hoge en lage temperaturen

Geweldige elektrische isolatie-eigenschappen

Eenvoudig te schilderen en te gule

ABS-kunststof verkrijgt deze fysieke eigenschappen door het initiële creatieproces. Door styreen en acrylonitril te polymeriseren in aanwezigheid van polybutadieen, trekken chemische "ketens" elkaar aan en binden elkaar om ABS sterker te maken. Deze combinatie van materialen en kunststoffen biedt ABS superieure eigenschappen van hardheid, glans, taaiheid en weerstand, groter dan die van puur polystyreen. Bekijk een gedetailleerd gegevensblad over ABS-materiaal voor meer informatie over de fysieke, mechanische, elektrische en thermische eigenschappen van ABS.

ABS-kunststof is voordelig in een breed scala van industrieën; Bepaalde fysieke beperkingen beperken echter het materiaalgebruik in bepaalde producten en toepassingen. Deze tekortkomingen zijn onder meer:

Weerbestendigheid (beschadigd door zonlicht)

Oplosmiddelbestendigheid

Gevaarlijk bij verbranding

Beperkt gebruik in combinatie met voedingsindustrie hogere prijs dan polystyreen of polyethyleen. Gelukkig hebben deze beperkte nadelen niet verhinderd dat ABS-vorm effectieve oplossingen biedt voor duizenden installaties en kwaliteitsproducten voor miljoenen verschillende toepassingen. Het brede spectrum van de betrokkenheid van ABS bij comon-producten en -applicaties die het dagelijks leven ondersteunen, is verbluffend. Hier is een kleine selectie van bekende producten en toepassingen die afhankelijk zijn van ABS-materiaal: LEGO-stenen, kleine keukenapparatuur, toetsenbord-keycaps, auto-onderdelen, beschermende hoofddeksels en muziekinstrumenten.

Al deze producten en toepassingen zijn mogelijk vanwege het vermogen van ABS om spuitgegoten en geëxtrudeerd te worden, een van de vele extrusietechnologieën van kunststof. Met meer dan 100 jaar in de kunststofindustrie is kunststof extrusietechnologie een van de vele kunststofproducenten die ABS-materiaal gebruiken om kwaliteitsproducten te maken en kunststofoplossingen te bieden aan bedrijven over de hele wereld.

QQ 图片 20191118105534

Spuitgiet Hot Runner Nozzle Type

De hot runner bevat een splitterplaat, een mondstuk en een temperatuurregelkast voor hot runner. De hotrunner-mal is een mal die een verwarmingsapparaat gebruikt om te voorkomen dat de smelt in de stroomdoorgang te allen tijde stolt. Omdat het korter is dan de traditionele vormvormcyclus en grondstoffen bespaart, worden hotrunner-mallen tegenwoordig op grote schaal gebruikt in verschillende geïndustrialiseerde landen en regio's in de wereld.

1. Single-point hot runner spuitgietmatrijs.

De hotrunner met hekjespuntpoort is een enkel mondstuk dat de smelt direct in het pad van het hete mondstuk injecteert en vervolgens de holte binnengaat.

2. Multipunt hot runner spuitgietmatrijs

De meerpunts hot runner-spuitgietmatrijs verdeelt de gesmolten kunststof in de spuitmonden door de hot runner-plaat en komt vervolgens door de hot runner-plaat en komt vervolgens in de holte of de gemeenschappelijke stroomdoorgang. Het is geschikt voor meerpuntsinvoer met één holte of spuitgieten met meerdere holten en zijn basisstructuur. De mal is voorzien van een hete loperplaat en een secundair heet mondstuk, waarnaar wordt verwezen als een spuitgietmatrijs voor een hete loperplaat.


De voordelen van naaldventiel Hot Runner Mold

1

De plastic smelt die wordt gemeden door de hete loper van de naaldklep wordt in elke holte geïnjecteerd door het verwarmingsmondstuk en de interne spanning van het product kan worden verminderd en de productkwaliteit kan worden verbeterd door de injectiedruk voldoende te verlagen.

Het kan de procescyclus verkorten en de productie-efficiëntie verbeteren;

Omdat het de koudloper vervangt, produceert het niet het materiaal (het mondstukmateriaal) en hoeft het niet te worden gebroken en vernietigd, wat veel grondstof kan besparen;

Progressieve productconsistentie, geen prominente poortmarkeringen, elimineert volledig de stroom van de poort, geen tekeningsfenomeen;

Aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van het product;

Helpt productstress te verminderen, productvervorming en structurele brosheid te verminderen en de productiecapaciteit en levensduur van complexe structurele producten te verbeteren;

Bieden meer technische bedieningselementen om het spuitgietproces nauwkeurig aan te passen;

De hotrunner voor naaldventielen wordt niet beperkt door de vervanging van het spuitgietmateriaal.


Standaard matrijscomponenten

Standaard matrijscomponenten zijn aanwezig in de meeste moderne matrijzen. Er is een hele matrijzenindustrie gecreëerd die fabrikanten en standaard matrijscomponenten levert op basis van een catalogusselectie- en bestelsysteem. Snellere levering en financieel concurrerend zijn enkele van de belangrijkste factoren voor de matrijzenmaker. Het is ook een belangrijke factor als de mal is afgebroken en nodig is voor de productie. De voordelen van het gebruik van standaard matrijscomponenten zijn onder meer:

1. kortere schimmel constructioin doorlooptijd;

2. Verhoogde bewerkingscapaciteit in huis;

3. gemak van schimmel onderhoud;

4. Verminderen schimmel downtime;

5. Verminder de algemene langetermijnkosten.

Het belangrijkste nadeel van het gebruik van standaard matrijscomponenten hangt meestal samen met het volgende:

A. Vertrouwen op één specifieke leveringsbron.

B. Niet tijdig leveren is een zeldzaam voorkomen bij de meeste leveranciers, maar het moet worden beschouwd als de levertijd opgegeven door de leverancier en plaats de bestelling op tijd.

C.Mistake in gedeeltelijk bestellen veroorzaakte langere schimmel gezaaid tijd.

D. Standaard matrijssysteem

E.Accessoire componenten, zoals uitwerpen, glijbaan, koeling enzovoort.

3

Onderhoud spuitgiet

  • Pre-productie schimmelinspectie en onderhoud.

1. Moet op de schimmel oppervlak olie, roest schoon, controleer de schimmel koelwater gat voor vreemde voorwerpen, kranen zijn compleet en lekkende fenomeen, of de waterstroom.

2. Om te controleren of de malpoorthuls in de boog beschadigd is, of er resterende vreemde bosie is, om te voorkomen dat de spuitgietmachine op het voorwerp van de spruw in het gemorste materiaal schiet. Zijn er afwijkingen in de glijdende delen, zoals of de schuif een positioneringspen heeft en of de beweging soepel is of niet.

  • Bij de productie van schimmelinspectie en onderhoud

1.Controleer de vorm twee keer per week op alle geleidekolom, beschadiging van de geleidingshuls, vormgeleidingskolom, glijdende onderdelen en andere componenten, regelmatig onderhoud van de brandstof tweemaal per week.

2.Reinig het scheidingsoppervlak van de matrijs en de uitlaatgroefresten, vreemde bosie, olie, enz. En controleer de vingerhoed op afwijkingen en voeg regelmatig olie toe. Afscheidend oppervlak, loperreiniging tweemaal daags.

3. Controleer regelmatig of de vorm van het water glad is en of alle bevestigingsschroeven goed vastzitten, vooral door de vormschroeven te vergrendelen.

4.Controleer of de mal-eindschakelaar abnormaal is, schuine pin, oprijplaat is abnormaal.

5.Als de elektrische gevoeligheid van de installatietijd normaal is, is het elektrische circuit beschadigd. Productieproces in een kleine fout, persoonlijke overdracht kan worden opgelost volgens de situatie.

6. Lijm in de plastic mal: de toepassing van koperen vingerhoed die op het toevoermondstuk is geslagen, kan niet worden geraakt met harde voorwerpen zoals stalen vingerhoed, niet om de holte, de kern en de rand van de vormholte te raken.

7. holte lichte slijtage merken: polijsten materialen kunnen worden geselecteerd volgens holte afwerking, lederen oppervlak kan niet worden schuurpapier en andere polijsten materialen, meestal met koper borstel diamantpasta of diamantpasta scrub, en vervolgens afspoelen met wasmiddel, van de schimmel klasse professionals vervolledigen.

8.Product Adhsive: het algemene gebruik van hete geplastificeerde producten en bovenste delen, om na de bovenkant te worden gekoeld. Als het vuur voorzichtig is om het oppervlak van de schimmel niet te beschadigen, en let dan op brandpreventiemaatregelen.

  • Tijdelijke uitschakeling, stop productie-isolatie en onderhoud zonder de mal te verwijderen.

1.Vakantie tijdelijk afsluiten, het koelwater afsluiten voordat u afsluit en vervolgens de productie van twee tot drie minuten herhalen, zodat het water in de studenten roest en het koelingseffect beïnvloedt.

2.In het onderhoud van de mal de geleiderpaal, geleidehuls en andere glijdende delen boven de zwarte olie reinigen voordat olie of boter wordt toegevoegd.

3.Controleer het schimmeloppervlak en het oarting-oppervlak op eventuele lijmresten, vreemde voorwerpen, enz. Om het schoon te maken, de holte, de kern anti-roestbehandeling, gelijkmatige sprayroest, het schimmeloppervlaktewater en andere droog na het doen van opslagverwerking.


Neem contact op

2Hot Tags: plastic tafelvoetbal plaatvorm, plastic tafelvorm, plaatvorm, tafelvoetbalvorm

Onderzoek

You Might Also Like