Professionele kunststof spuitgietmatrijs Plastic stoelvorm

Professionele kunststof spuitgietmatrijs Plastic stoelvorm

· Gekwalificeerd staal met hoge hardheid · Mooi polijstmiddel met hoge helderheid · Mooie bewerking met hoge precisie · Aangepaste ontwerpen worden geaccepteerd · Gratis eenjarige service na verkoop
Praat nu

Productdetails

Aoxu-engineering om de kwaliteit van uw schimmel te garanderen

Aoxu Mold-ontwerpingenieurs zijn experts in het maken van prototypen van nieuwe concepten, het verbeteren van de maakbaarheid van bestaande ontwerpen en het ontwerpen van verbeterde maakbaarheid en lagere besparingen.

We hebben de mogelijkheid om alles van een servetschets tot solide modellen en gedetailleerde tekeningen te maken en hoogwaardige kunststof spuitgegoten onderdelen te draaien die zijn ontworpen om kosten, gewicht, maakbaarheid, ergonomie en prestaties te optimaliseren.

Bij Aoxu is ons doel om een ontwerp te maken dat maakbaar is en aan uw verwachtingen voldoet. Door ons in de vroege stadia van het productontwerp te betrekken, bent u verzekerd van het succes dat u mag verwachten van uw productiepartner.

Onze expertise en knowhow komen voort uit jaren van het maken van producten met behulp van een breed scala aan materialen, ontwerpvereisten en productie-uitdagingen. Onze ingenieurs ondersteunen de klant volledig tijdens elke fase van elk project.

Industrieel ontwerpers richten zich meestal op functie, uiterlijk en ergonomie. De ontwerpingenieurs van Aoxu Mould voegen essentiële criteria toe; ontwerpen voor maakbaarheid.

3

We zijn trots op onze extreme aandacht voor uw specificaties en projectdetails en leveren een ontwerp dat vormbaar is, wat u van ons mag verwachten.

Of het nu gaat om het ontwerpen van onderdelen of tooling, we gebruiken de meest geavanceerde software en tools , waaronder:

CAE-analyse via SOLIDWORKS Plastics

4

Vul simulaties

Krimp / warp-analyse

Vezeloriëntatie

Analyse van schuifspanning

Laslijnanalyse

Eindige elementen analyse

SLA / SLS-modellen

Snelle prototyping

Proces ontwikkeling


Onze belangrijkste ontwerp- en productiesoftware worden als volgt weergegeven:

Unigraphics (3D)

Pro / ENGINEER (3D)

Solide woorden (3D)

Master CAM (3D)

Cimatron (3D)

Auto CAD (2D)

We kunnen veel soorten elektronische bestanden accepteren en verwerken, zoals dwg, dxf, x_t, prt, step, stl, IGS enzovoort.


Onze ingenieurs zijn ook goed thuis in het converteren van onderdelen gemaakt in andere materialen. Het omzetten van hout of metalen constructies in plastic biedt een aantal voordelen , waaronder:

Lagere totale kosten

Lichtgewicht

Weersbestendigheid

Geen roest of deuken

Mogelijkheid om in inzetstukken te kneden


Neem contact op met Aoxu om je eigen stoel te maken

1 (2)


Hot Tags: Professionele kunststof spuitgietmatrijs Plastic stoelvorm

Onderzoek

You Might Also Like