Plastic elektronische toegangstankvorm

Deze kast is ons nieuwe product, het kan verschillende vormen worden omgezet zoals u wilt, tegelijkertijd wordt het veel gebruikt op school, yogagym, PE-gym, fitnesszaal, supermarkt, enzovoort
Praat nu

Productdetails

Vorm van plastic elektronische toegangstank

Materiaal: tegenwoordig was de kast overal te vinden en gemaakt van veel verschillende materialen.

Er zijn massief hout, spaanplaat, MDF, roestvrij staal en kunststof.

Welk materiaal kies je? Laten we ze vergelijken.

Het massieve hout: Allereerst is het erg zwaar en niet gemakkelijk te verplaatsen, de kleur is alleen burlywood zonder het te schilderen, het verspilt trouwens hout. Het heeft geen functie van waterdicht en vochtbestendig.

Het roestvrij staal: het is goedkoper en duurzamer dan houtmateriaal, maar het kan worden afgebroken en dan roestig worden.

ABS-plastic: 1.Meestal gebruikt de plastic kast het milieuvriendelijke plastic, geen giftige, geen smaak en recyclebaar.

2.Het plastic is erg goedkoop, dus de plastic kast is goedkoop, alle mensen kunnen het betalen, zodat klanten de kosten kunnen drukken.

3.Customers zullen volgens hun verzoek om de laag en de grootte te kiezen, gemakkelijk voor installatie.

4. De kleur en het ontwerp kunnen worden gewijzigd als uw nodig heeft, als uw hoeveelheid in orde is.

5. Meestal kan de plastic kast ook worden ontworpen met wielen, dus het is gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig te reinigen

6. Toepassing: School, fabriek, supermarkt, ziekenhuis, zwembad en ook ons huis.

Welk plastic materiaal gebruikte het?

ABS + HIPS + Nylon, deze kast heeft een lange levensduur.

Wat is ABS-materiaal?

ABS of Acrylonitril-butadieen-styreen is een algemeen thermoplastisch polymeer dat typisch wordt gebruikt voor spuitgiettoepassingen. Dit technische kunststof is populair vanwege de lage productiekosten en het gemak waarmee het materiaal door kunststoffabrikanten wordt bewerkt. Beter nog, de natuurlijke voordelen van betaalbaarheid en bewerkbaarheid belemmeren de gewenste eigenschappen van het ABS-materiaal niet:

Impact weerstand

Structurele sterkte en stijfheid

Chemische weerstand

Uitstekende prestaties bij hoge en lage temperaturen

Geweldige elektrische isolatie-eigenschappen

Eenvoudig te verven en te lijmen

ABS-kunststof verkrijgt deze fysieke eigenschappen door het initiële creatieproces. Door styreen en acrylonitril te polymeriseren in aanwezigheid van polybutadieen, trekken chemische "ketens" elkaar aan en binden elkaar om ABS sterker te maken. Deze combinatie van materialen en kunststoffen biedt ABS superieure eigenschappen van hardheid, glans, taaiheid en weerstand, groter dan die van puur polystyreen. Bekijk een gedetailleerd ABS-materiaalinformatieblad voor meer informatie over de fysieke, mechanische, elektrische en thermische eigenschappen van ABS.

Gebruik voor school, kantoor of thuis

Item buiten dimensie veel kleine kan gebruiken als naast kast. Perfect geïntegreerd in de ruimte.Het kan zowel in kantoor- als thuisopslagbestanden, kleding, schoenen, tassen, mobiele telefoons en andere eigendommen worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor kinderen zoals schooltas, speelgoed, boek en ga zo maar door. Neerhalen structuur met klein verpakkingsvolume kan meer verzendkosten besparen. Professioneel exportpakket voor veilig transport

Verschillende kleuren kunnen worden gecombineerd en samengevoegd. Item met montagegaten aan de achterkant. Het kan ook worden gestapeld en aan de muur worden bevestigd. Kleurrijk en veilig gebruik. We accepteren ook aangepast model en kleur. U kunt ons een bericht sturen en in details praten

colorful

Veel producten hebben zinkafdrukken in gegoten onderdelen, maar we kunnen er goed mee omgaan.

Gootsteenmarkeringen staan ook bekend als krimptekens; Verwijst naar gebieden van het gevormde deel waar het lijkt te zijn verzonken.

Hieronder staan voorbeelden van gootsteenmerken in werkelijke gevormde monsters.

sink-marks-1sink-marks-2-1sink-marks-3

Waarom gebeurt er zinkstrepen?

Het probleem van gootsteenmarkeringen wordt meestal veroorzaakt door een niet-uniforme wanddikte. Het is een onderdeelontwerpprobleem. Het toevoegen van ribben en het uitboren van het dikke gebied zijn 2 meest effectieve manieren om dit probleem op te lossen.

Gootsteenmarkeringen in DFM-rapport

we zullen de wanddikte analyseren in ons DFM-rapport. Het toont u de mogelijke zinkmarkeringen en u moet de onderdelen aanpassen om ze te verwijderen of te verminderen.

wanddikte-analyse-1wanddikte-analyse-2

TIP: Voor kleine plastic onderdelen kunnen de gootsteenmarkeringen worden verwijderd door de injectievoorwaarden aan te passen.

Een set meubels, Long Bench, Study desk en Study Chair.

table-3长凳-1


Meer informatie neem contact met mij op

Naam: Joyce

Tel: 0086 15990611659

We chatten: Joycejing5210

WhatsApp: 0086 15990611659

E-mailadres: Sales03@aoxumoulds.com


Hot Tags: plastic elektronische toegang tank schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like