Plastic rijst opbergdoos

Rijstopslagcontainer, 12 KGA luchtdichte rijst verzegelde doos met BPA-vrije plastic en inzetbestendige doos, droge voedselopslagcontainers voor bloem, rijst, noten, bonen, snack, granen, voedsel voor huisdieren
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de rijstopslagdoos


【Voedselveilig, BPA-vrij】: Gemaakt van milieuvriendelijk PP-polypropyleen, BPA-vrij materiaal. Temperatuurbestendig -30 ℃ tot 120 ℃ graden Celsius. Vaatwasser, magnetron en vriezer veilig.

【Luchtdicht en lekvrij】: Onze containers zijn gegarandeerd lekdicht (lucht- en waterdicht) met afdichtdeksel. Dit houdt uw eten in goede staat en uit de buurt van pantry-motten, ongedierte en invasieve plagen. Houd uw bakbenodigdheden veilig en vers.

【Multi-Purpose】: een ongelooflijke oplossing voor rijst, bakbenodigdheden en droog voedsel. Perfect voor het bewaren van brood, rijst, haver, ontbijtgranen, bonen, maïs, meel, suiker, pasta, kruiden en nog veel meer.

【Grote capaciteit en gemak】: de grote bak is groot genoeg om 12 kg rijst op te slaan. Dankzij het transparante deksel kunt u de inhoud in de doos in één oogopslag zien (geen labels nodig). Twee zwenkwielen aan de onderkant voor eenvoudig verplaatsen.

【Duurzaam en stapelbaar】: modulaire luchtdichte container maakt van uw rommelige keuken een georganiseerde keuken. Nestbaar, stapelbaar, robuust, stabiel en met een aanzienlijke capaciteit die geschikt is voor uw huishoudelijke opslagbehoeften.


Kenmerken:

  1. BPA-vrij & FDA-goedgekeurd

  2. Grote container

  3. Scooper (1 kop) voor eenvoudige metingen

  4. Luchtdicht, maar niet lekvrij

  5. Inzetbestendig en vochtbestendig

  6. Onze opslagcontainer voor verse granen bevat nietjes voor de keuken, zoals meel, suiker, rijst, noten, bonen, snacks, voedsel, granen, koffie, thee, mooi op het aanrecht, pantry of koelkast.

Grote capaciteit:


尺寸
Waarom kiezen voor onze rijstopslagcontainer?

100% veilig materiaal: onze voedseldoos is gemaakt van PP-materiaal van voedingskwaliteit en siliconen, gezond en milieuvriendelijk, u kunt het met vertrouwen gebruiken.

Lekvrij en luchtdicht :

De luchtdichte en waterdichte rijstopbergbox heeft een veilige dekselsluiting, ideaal voor het bewaren van droge, vochtige en zelfs natte snacks. De 3 clips en siliconenafdichting zorgen voor volledige bewaring, duurzaamheid en lekvrije voedselopslag.

Tarwestro + PP composietmateriaal

Wat is tarwestro + PP-materiaal?

Onze tarwestro-vezelproducten bevatten minimaal 30% tarwevezel en de rest is PP, wat resulteert in een product met een lange levensduur, terwijl het plasticgebruik aanzienlijk wordt verminderd. ... Tarwevezel PP is een relatief nieuw product dat in populariteit groeit, en hoewel het PP bevat, is het gehalte sterk verminderd.

"Is een composiet van polypropyleen en tarwestro afbreekbaar en is polypropyleen giftig als additief in producten gemaakt van tarwestro?"

De vraag gaat over de biologische afbreekbaarheid van PP / stro composietmateriaal. In een composiet van polypropyleen (PP) en stro worden deze twee componenten fysiek gemengd, zodat ze zich bijna onafhankelijk gedragen. PP is stil en stabiel tegen biologische afbraak (is een niet-biologisch afbreekbaar materiaal), terwijl stro een biologisch afbreekbaar natuurlijk composietmateriaal is. Het biologische afbreekgedrag van stro in het PP-composiet is anders dan wanneer het los is en open toegang heeft tot lucht ...


Voordelen van tarwestro plastic producten material

-Stevig en sterk

-Magnetron en vriezer veilig

-Handle hete vloeistoffen tot 200 Fahrenheit

- Conform de richtlijnen van de Amerikaanse Food & Drug Administration

- Niet-allergeen en glutenvrij

- Volledig biologisch afbreekbaar


Problemen met plastic

Conventionele kunststoffen worden vervaardigd uit 20 verschillende harsen op basis van aardolie met 20 verschillende niveaus van recyclebaarheid en toxiciteit. Wanneer ze worden weggegooid, kunnen plastic producten alleen worden gerecycled als ze eerst worden gesorteerd op harstype. Deze sortering is een onvolmaakt en arbeidsintensief proces dat resulteert in een gemiddeld percentage plasticrecycling bij Amerikaanse gemeentelijke vaste afvalvoorzieningen van slechts 8%. De rest van het afgedankte plastic - bijna 30 miljoen ton per jaar - wordt naar stortplaatsen en verbrandingsovens gestuurd.

Kunststoffen verdwijnen niet uit onze omgeving wanneer ze naar stortplaatsen en verbrandingsovens worden gestuurd. Puin ontsnapt uit stortplaatsen. Rook en as ontsnappen uit verbrandingsovens. De resulterende vervuiling en toxines die kunststoffen bijdragen aan ons milieu door middel van stortplaatsen en verbrandingsovens worden vervolgens gecombineerd met de vervuiling en toxines die kunststoffen rechtstreeks bijdragen via zwerfvuil. Uit een studie uit 2009 van Keep America Beautiful, Inc. bleek dat 19,3% van het afval langs de weg plastic was, wat resulteerde in een gemiddelde van 1.300 stuks plastic afval naast elke kilometer rijbaan in de Verenigde Staten.

Plastic afval wacht ook niet geduldig op bermen. Plastic is uniek in staat om duizenden kilometers met stroming van lucht en water te reizen en beëindigt deze reizen in het algemeen als oceaanvervuiling. Het overgrote deel van het zwerfvuil van de oceaan begint op het land (80%). Bovendien is het overgrote deel van het zwerfvuil in de oceaan plastic (ook 80%), en de helft van dat plastic drijft.


Gebruik

Nu wordt het nieuwe materiaal op grote schaal gebruikt, is het serviesgoed van voedingskwaliteit. Zoals eetstokjes, lepel, kom, container, schotel, bord enzovoort.


Meer producten vereisen contact met mij, deze twee (grote en kleine) rijstcontainers zijn op voorraad.

kleur, logo, sticker en pakket zijn aangepast.


E-mailadres: Sales03@aoxumoulds.com

WeChat: Joycejing5210

Tel: 0086 15990611659

Whatsapp: 15990611659Hot Tags: plastic rijst opbergdoos, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like