Plastic wandplaat schimmel van tuinhuisje

Plastic wandplaat schimmel van tuinhuisje

Door ons uw producttekening of monster te geven, kunnen wij voor u ontwerpen en maken.
Praat nu

Productdetails

Hoe een spuitgietmatrijs van Aoxu Mold aan te passen?

Als u producttekening hebt, zullen wij vormontwerp maken en dan vorm maken;

Als u alleen een monster hebt, stuur ons dan het monster en we zullen de maat en het ontwerp van het product en de matrijs meten en vervolgens de matrijs maken.

Als u alleen ideeën hebt, vertel ons dan de ruwe opzet en wij zullen het voor u doen.

Stuur ons een e-mail naar sales1@aoxumoulds.com of bel naar +86 157 5766 8880.


Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology heeft zoveel belangrijke punten en ze moeten allemaal goed worden gedaan tijdens de matrijsproductie . De actie omvatte:

* Onderzoek van klant vóór vormproductie.

Tijdens deze verwerking moeten de communicatoren van beide partijen de juiste informatie of specificatie aanbieden om er zeker van te zijn dat de prijs en technische punten voldoen aan de vereisten van de koper.

* Tijdens de productie moet de ontwerper verantwoordelijk zijn voor het maken van het matrijsontwerp. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de klant en ook bij het bedrijf, hij moet overwegen hoe de klant deze matrijs gebruikt, hoe de matrijs tot een duurzaam gereedschap wordt ontworpen, hoe de bijbehorende componenten worden ontworpen om het gemakkelijker te kunnen bewerken tijdens de matrijsproductie en een hogere precisie.

* Matrijscomponenten tijdens de matrijsproductie.

De machinisten met sterke verantwoordelijkheden, dan kunnen de vormcomponenten nauwkeurig genoeg zijn om aan de tolerantievereisten van de tekeningen te voldoen. Hier worden de verantwoordelijkheden aangegeven door een zorgvuldige staalinstallatie, een rigoureus bewerkingsproces dat volgt en rigoureuze dimensionale controle tijdens en na de bewerking. Anders zullen de fouten zich uitstrekken tot de volgende verwerking. Dit zal de vreselijke vertraging van de matrijsverzending veroorzaken.

* Matrijscomponenten afmeting controlerend na de bewerking. Tijdens de fabricage hebben de holtes, kernen en andere matrijscomponenten, na de bewerking, serieuze dimensionale controle nodig. CAM-team is er verantwoordelijk voor dat alle afmetingen overeenkomen met de tekeningen.

En schimmel assemblage workshop, schimmel massaproductie simulatie workshop, allemaal moeten ze verantwoordelijk zijn om er zeker van te zijn dat de matrijsproductie succesvol is en de geleverde mal van topkwaliteit is volgens Aoxu Mold standaard.

1 (1)

Aoxu Mold is een verantwoorde matrijsfabrikant, waardoor we ons blijven ontwikkelen en onze teams de grootste verantwoordelijkheden jegens de klant behouden, rekening houdend met de bereidheid van de klant en doen wat de klant nodig heeft. Wij zijn verantwoordelijk voor zichzelf, voor hun gezin, voor hun organisatie en voor hun gemeenschap.


Zes redenen om plastic tuinhuisje te kopen

In vergelijking met houten structuren zijn plastic schuren geen traditioneel ontwerp dat wordt gebruikt in huistuinen. Maar de enorme voordelen van dit buitengebouw trekken tegenwoordig steeds meer huiseigenaren aan.

1. Eenvoudig in te stellen

plastic-tuin-schuur-1-easy-to-set-up

Plastic schuren zijn er in onderdelen die heel gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Hoewel het opzetten van metalen of houten schuren misschien wat houtbewerkingskennis vereist, hoeft u voor het monteren van een plastic schuur geen speciaal gereedschap en bouwervaring te hebben.

Omdat het materiaal licht van gewicht is, vereisen plastic loodsen ook minder mankracht wanneer geïnstalleerd. En hoewel er enkele kits zijn die speciale soorten schroeven of bevestigingsmiddelen gebruiken, kunnen veel moderne ontwerpen eenvoudig aan elkaar worden geklikt.

2. Onderhoudsvrij

Een van de beste dingen van een plastic schuur is dat het weinig tot geen onderhoud vereist. Metalen schuren zijn vatbaar voor roest, terwijl houten schuren na verloop van tijd kunnen corroderen als ze niet goed worden onderhouden.

Plastic schuren zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn niet onderhevig aan veel schadelijke factoren. In tegenstelling tot hout en metaal, hoeft u het niet geverfd te houden om het te beschermen tegen ongedierte, roest en extreme weersomstandigheden.

Afgezien van af en toe spoelen met zeepwater, een borstel of een hogedrukreiniger, is een plastic schuur onderhoudsvrij.

plastic-tuin-schuur-6-functionele

3. Extreem duurzaam

Net zoals plastic loods onderhoudsvrij is, kan het ook verschillende weersomstandigheden trotseren - waardoor het een vaste en vergeten soort structuur is.

Omdat plastic ondoordringbaar is, kan het regen, sneeuw en ijs buiten houden. Het is ook immuun voor roest, schimmel en corrosie waardoor de levensduur van de meeste houten en metalen schuren korter wordt.

Op dit moment worden veel hoogwaardige materialen en technologie ook gebruikt om plastic schuren extreem duurzaam te maken. Schuren gemaakt van slagvast polypropyleen worden bijvoorbeeld behandeld om verbleking door de zon te voorkomen.

4. Zeer draagbaar

Wat de draagbaarheid betreft, zijn plastic schuren er trots op lichtgewicht te zijn en gemakkelijk te demonteren. Wanneer u de tuinindeling wilt wijzigen en de schuur wilt verplaatsen, kunt u dat eenvoudig doen.

Als u in gebieden woont die vaak sterke wind ervaren, kunt u de schuur echter nog steeds aan een basis verankeren. Veel moderne ontwerpen worden geleverd met voorgeboorde gaten om een dergelijk doel te dienen.

5. Langdurig

Zoals eerder vermeld, hebben de meeste schadelijke factoren die invloed hebben op metalen en houten schuren geen invloed op een plastic ontwerp, waardoor het langer meegaat dan de andere materialen. In overstromingsgevoelige gebieden zijn plastic schuren ook ideaal, omdat water de kwaliteit ervan niet beïnvloedt.

Wat betreft het uiterlijk, gebruiken fabrikanten momenteel verbeterde hars om te voorkomen dat de schuur vervaagt. Moderne plastic loodsen zijn ook vrij dik, waardoor de binnenkant van de structuur beter wordt geïsoleerd.

6. Functioneel

Plastic schuren zijn zeer functioneel - ze kunnen plantenvoedsel en kunstmest opslaan tijdens het groeiseizoen, tuingereedschap organiseren en veel andere doeleinden dienen.

Omdat ze water- en weerbestendig zijn, houden plastic schuren de warmte niet vast in dezelfde mate als hun concurrenten, waardoor ze geweldig zijn als speelkamers voor kinderen of zelfs tuinkantoren.


Gebruik PVC-materiaal om wandplaten te maken

1. Wat is PVC?

Polyvinylchloride (PVC) is een thermoplastisch kunststofpolymeer dat wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Het verschijnt in zowel rigide als flexibele vormen, en elke vorm bevat een aantal verschillende classificaties. Hoewel PVC van nature bros is, kunnen fabrikanten bovendien weekmakers toevoegen om flexibele materialen te produceren. PVC-plastic is het derde meest geproduceerde synthetische kunststofpolymeer, met elk jaar ~ 40 miljoen ton.

“PVC materialâ€ çš„å›¾ç‰‡æ œç´¢ç»“æžœ

2. Voordelen van PVC-materiaal

* Door goede chemische stabiliteit kunnen PVC-producten verschillende vloeistoffen opnemen of transporteren zonder hun materiaaleigenschappen of samenstelling te veranderen.

* PVC-materiaal is verkrijgbaar in stijve en flexibele vormen, evenals verschillende diktes en kleuropties.

* Uitstekende corrosieweerstand en bestand tegen zware weersomstandigheden.

* Uitstekende levensduur - PVC-materialen in gebouwen kunnen meer dan 20 jaar meegaan en PVC-waterleidingen blijven meer dan 50 jaar operationeel.

* Hoge sterkte-gewichtsverhouding.

* PVC's eenvoudige samenstelling van direct beschikbare en betaalbare materialen zorgt ervoor dat het zelfs in grote hoeveelheden kosteneffectief blijft.

* Recyclers kunnen PVC-materiaal gemakkelijk in kleine stukjes malen en smelten om nieuwe PVC-plastic producten te maken.

3. PVC-kunststoftoepassingen

Door de diverse eigenschappen en voordelen van PVC is het een gebruikelijke materiaalkeuze voor toepassingen in vele industrieën.

* Bouw en constructie: vanwege de duurzaamheid en weersbestendigheid gebruikt de bouw- en constructie-industrie zowel hard als flexibel PVC-plastic. PVC-materialen kunnen traditionele hout-, metaal- en betonbouwmaterialen vervangen. Bouwbedrijven gebruiken hard PVC voor dakbedekking, gevelbeplating, terrasplanken, hekwerken, wandbekleding en meer. Flexibel PVC is te vinden in leidingen, isolatie van elektrische kabels, afdichtingen, afdichtingsmiddelen en andere materialen.

* Chemische verwerkingsindustrie: Emco kan gefabriceerde componenten leveren voor corrosiebestendige uitlaatsystemen in PVC Type I, evenals andere thermoplasten, zoals PVC Type II en CPVC. Ze zijn allemaal volgens uw specificaties gebouwd en voldoen aan alle toepasselijke normen. Andere toepassingen zijn onder meer: industrieel afval, pekel, plantwaterdistributie, dakafvoersystemen, olieraffinage en de fotografische industrie.

* Verpakking: de lichte, flexibele, transparante, sterke, veilige en kosteneffectieve eigenschappen van PVC maken het bruikbaar in verpakkingen. De chemische stabiliteit van PVC maakt het gebruik in voedselverpakkingen zoals presentatieschalen en huishoudfolie mogelijk zonder de smaak te beïnvloeden. PVC-blisterverpakkingen verschijnen ook in batterijen, elektronische componenten en farmaceutische tabletten. Stijf PVC verpakt ook wegwerp medische hulpmiddelen omdat het sterilisatie door straling mogelijk maakt.

* Gezondheidszorg: de gezondheidszorg gebruikt al meer dan 50 jaar PVC-materialen als alternatief voor buizen en containers van rubber en glas. De stijve chemische samenstelling voorkomt gevaarlijke microbeninvasie en is gemakkelijk schoon te maken. PVC-kunststof isoleert tegen overdracht van infecties bij gebruik in en tussen laboratoriumapparatuur.

* Huishoudelijke producten: PVC-stof helpt schoenen, jassen en schorten om het binnendringen van water te weerstaan, en het is een belangrijk onderdeel van kunstleermaterialen. Borden, stickers, ski-uitrusting en sporttassen bevatten ook elementen vervaardigd uit PVC-materialen.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: plastic wandplaat schimmel van tuinhuisje, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like