Wegwerp verpakking doos spuitgietmatrijs

Wegwerp verpakking doos spuitgietmatrijs

Wegwerp verpakking doos spuitgietmatrijs met 4 holten en hot runner
Praat nu

Productdetails

Wegwerp verpakking doos spuitgietmatrijs


Hete Loper

Deze dunne wandvorm maakt gebruik van hot runner en de dikte kan oplopen tot 0,3 mm.

De wanddikte van de producten is uniform en de technologie is volwassen. De dunne-muur mal producten omvatten: dunne-muur fast-food box mal, dunne-muur container schimmel, dunne-muur kom mal, dunne muur emmer schimmel, kristal servies schimmel, in-mold label schimmel, ijs doos schimmel, mes en vork schimmel, enz.


Matrijsmateriaal

Omdat de dikte van dunne-muur mal is slechts 0,4-0,8mm, de spuitgietmachine keurt Dekma high-speed machine, de spuitgietmachine snelheid bereikt 350-450mm / s, de mal moet hoge druk dragen, zodat de dunne muur mal moet hoge hardheid van staalmaterialen, zoals S136 uit Zweden honderd Saintes en H13 geharde staalmaterialen uit Taiwan China Force. Na het blussen kan de hardheid HRC42-45 graden bereiken. Voorkom schimmelvervorming onder lange - lange hoge - snelheid en hoge - druk, wat resulteert in productvliegen, kostenstijging en andere problemen.


Matrijsontwerp

We hebben 50 uitstekende professionele design team, de dunne wand mal ontwerp moet rekening houden met de volgende punten: product scheiding oppervlak, product wanddikte ontwerp, mal uitlaat ontwerp, mal water ontwerp, schimmel blazen positie en richting ontwerp, deze problemen direct bepalen het succes of falen van een paar dunne muur mal.


Volledig automatische productie

Dunne-muur producten zijn de industrie van kleine winsten en grote verkoop. De dunne wandvorm die door ons bedrijf wordt vervaardigd, kan 5s automatische productie realiseren. Uitgerust met een manipulator, kan het produceren en sneller draaien.


Vereiste van schimmel

00

De onderste inzetstukken van de holte moeten een afzonderlijke groep zijn voor watertransport, koelthermische weerstand en de wisselplaten moeten D-vormige limiet zijn, en de bovenste vier hoeken van de vier zijden van de bodem moeten ook in pry-sleuven worden gemaakt.


Aandacht

* Naast het veerresetsysteem, als er een positie is, is het beter om een resetstang te hebben. Als er geen positie is, als de herposition niet op zijn plaats is, kan de stripperplaat alleen worden gebruikt om terug te duwen, en de veer kan alleen een hulprol spelen

* De middelste bovenste gids hoes heeft geen koperen geleidehoes nodig omdat de snelheid te snel en gemakkelijk te strijken is, kan gebruik maken van zelfverfraaiende draadgeleiderhoes, of gebruik ijzeren geleidemouw

* Push plaat de hoek van deze ring oppervlak is 8 ~ 10 graden, schuine kant vereist het ontwerp van uitlaat, stripper als waterweg.


Notities

1. Het is noodzakelijk om te overwegen hoe effectief de schuifregelaar is bij het ontwerpen van de hellende geleidekolomlimiet. Als de limiet niet goed is bij een hoge snelheid, leidt dit tot de interferentiebreuk tussen de schuifregelaar en de hellende geleidingskolom.

2. De stripper en de bodem moeten raken aan de dood aandacht besteden aan de zijkant R Hoek op te stijgen het mes.

3. De afstand van stripper tot scheidingsoppervlak moet consistent zijn en de afstand kan worden geregeld op 0,02 mm


Meer nieuwe typen

03 packing boc


Parameter matrijsinjectie


Inhoud testenParameterinstellingKwaliteit van onderdelen AVG


Schimmeltemperatuur

80
12.6
9013.2


Mondstuktemperatuur

29011.7
30013.4


Injectiesnelheid

20312.4
27213.2


Koeltijd

40/
50/
Druk5.5/


Neem contact met mij op

名片

Hot Tags: wegwerp verpakking doos spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like