Plastic vuilnisbakvorm 120L

Plastic vuilnisbakvorm 120L
Praat nu

Productdetails

Plastic vuilnisbakvorm 120L


Mold specificaties

Wij zijn professionele maker voor vuilnisbak schimmel in China, inclusief plastic vuilnisbak schimmel, outdoor vuilnisbak schimmel, industriële vuilnisbak schimmel ... Onze diensten omvatten prototyping, tooling, bemonstering, pilot run, massaproductie en assemblage.

Voor het maken van plastic vuilnisbakvormen geven we u vaak deze suggestie:

Kern- en spouwstaal: tot het budget en de vereiste productiviteit van de klant, raden wij de volgende staalkwaliteit aan: Pre-gehard staal: P20 (1.2311), P20 + Ni ... enz. Harfen Staal: H13 (1.2344) / NAK80 ... enz. Roestvrij staal: ASSAB Stavax… enz

Steel of Mold Base : Tot het budget en de behoefte van de klant, raden wij klanten aan om verschillende mold base steel te gebruiken. Normaal gebruikt materiaal S50C of P20

Hardheid van holte en kern :

Pre-Hardenss Staal: HRC 30 ~ 32 + -1 *

Warmtebehandeling staal: HRC 50 ~ 52 + -1 *

Kerntrek- of uitwerpsysteem : Hangt van de producten af. Veel gebruikt: motor, oliecilinder, stripplaat, engelenpen, uitwerppen ... enz

Matrijstoebehoren : Compatibel met DME / HASCO-standaard.

Koelsysteem : In kern: Baffle of By-pass koeling ; In holteplaat: type kettingboren

Oppervlakteafwerking: tot de eis van het product, normaal gebruikt: textuur, EDM-bewerking, polijsten

Vormlevensduur: Tot staalkwaliteit, onder ideale bedrijfsomstandigheden, 1. Voorgehard staal, min. 20 ~ 300000 schoten 2. Verhard / warmtebehandeling staal: 60 ~ 800000 schoten. 3. Roestvrij staal: 1 miljoen schoten.

Runner: 1. Koude runner

2. Hete loper

3. koude loper + hete loper

Levertijd: 80 ~ 90 dagen, met T1-monsters

Verpakking: standaard houten kist

Productie: we kunnen ook Pilot Run-productie en gietproductie leveren.

3

Over bedrijf

Aoxu Mold Technology was goed in het maken van verschillende soorten prullenbak, prullenbak, prullenbak en prullenbak mallen.

Met meer dan 13 jaar ervaring in ontwerp en matrijzenbouw voor vuilnisbakken voor binnen en buiten.

met hoog efficiënt koelsysteem verkort de injectiecyclustijd, als resultaat om meer bewerkingskosten en -tijd te besparen. Sunrise betreft veel over het koelsysteem van de matrijs en de productiestabiliteit. Ons doel is om matrijzen zo snel mogelijk door klanten te laten maken voor massaproductie zonder matrijsreparatiewerkzaamheden.

Aoxu Mold is leverancier van kunststof vuilnisbakvormen en goed in het maken van verschillende vuilnisbakvormen. Wij kunnen plastic huisvuilnisbakvorm, parkvuilnisbakvorm, hosipital vuilnisbakvorm en vooral de industrie vuilnisbakvorm ontwerpen en maken.


Mold-making technologie omvat

Aoxu Mold Technology heeft een groep concurrerende matrijsontwerpers die 3D, 2D en andere matrijsontwerp efficiënt en nauwkeurig kunnen ontwerpen. Tegelijkertijd worden CAD / CAM / CAE, ProEngineer en Solidworks UG-ontwerpsoftware geïntroduceerd om de ontwerpkwaliteit en de voortgang te verbeteren. Om ontwerpfouten te minimaliseren, wordt rekening gehouden met de modelstroomanalyse voor de productstructuur. Moldflow-software wordt gebruikt om de harsstroom in matrijsholte te simuleren en biedt de matrijsontwerper de beste oplossing en verkort de ontwikkelingscyclus van de matrijs aanzienlijk.

1. Pro / ENGINEER (3D-modellering)

2. SolidWorks (3D-modellering)

3. AutoCAD (2D-modellering)

4. Moldflow Mold Advisor (simulatie van kunststofstroom / vervorming)

5. Mastercam (CNC-programmering)

6. Unigraphics (CNC-programmering)

7. CNC-bewerkingscentra

8. CNC EDM's (verspanen van elektro-ontlading)

9. Draadgesneden machines.

Wij geloven dat kwaliteit begint met het ontwerp van matrijzen en zijn van mening dat dit de sleutel is tot succes bij het maken van matrijzen. Daarom hebben we geïnvesteerd in zowel mensen als technologie om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen aan de verwachtingen van de klant kunnen voldoen.

Klanten hoeven alleen tekeningen van dwg, prt, igs, stapformaat of monsters te leveren, Aoxu Mold Technology zal de tekeningen dienovereenkomstig ontwerpen en vervolgens beginnen met het maken van de mal na bevestiging van klanten.


Matrijsinspectie stroomschema

Kwaliteitsbeleid :

volledige participatie, volledige procescontrole, algehele verbetering, bij het nastreven van product nul defect.

Bedrijf oriëntatie:

Een vastberaden en onverschrokken onderneming om door voortdurende inspanningen een van de eerste klasse matrijzenproducenten ter wereld te zijn.

3


Wat kunnen we doen?

Betrokken producten

Onze belangrijkste zakelijke reikwijdte

Auto-onderdelen mallen: bumper schimmel, dashboard schimmel, deurpanelen.

Mallen voor industriële goederen: palletvorm, kratvorm, bierkratvorm, verfcontainervorm, enz.

Commodity Mallen: stoel schimmel, kruk schimmel, tafel schimmel, emmer schimmel, mand schimmel, voedsel container schimmel, opbergdoos schimmel, vuilnisbak schimmel, etc.

Vormontwerp

D & R afd .

5 senior engineers en meer dan 30 technische ontwerpers, ondersteund door het professionele en ervaren ontwerpteam. Onze ontwerpers zijn goed in het ontwerpen van nieuwe producten en matrijzenstructuren.

Geavanceerde verwerkingsapparatuur

Totaal in 30 sets van apparatuur

recise verwerking inclusief Matched Mold Machine, Deep Hole Drilling Machine, CNC Freesmachine, Boormachine, Slijpmachine, Draadsnijmachine, EDM, Precieze Graveermachine, Draaibank Planningsmachine, Fly Cutter Machine en testapparatuur

Kwaliteitscontrole

Projectingenieur neemt de volledige opdracht op zich

Verschillende senior projectingenieurs zijn verantwoordelijk voor de verwerking van matrijzen en het volgen van de bestelling van klanten. All-round tracking om de matrijskwaliteit te beheersen en de problemen tijdig aan te pakken.

Processervice

antwoord op e-mail, telefoontjes of fax

lever het citaat en productontwerp en vormontwerp, communicatie op de technische punten op tijd

Wekelijkse Reporter voor u over de voortgang van de matrijsbewerking en matrijsschema matrijstest en monsteraflevering op tijd

Klantenservice

Een jaar garantie vanaf de datum van levering (behalve door de mens veroorzaakte schade door gebruik)

Onder garantie, als de klant problemen ondervindt met de matrijskwaliteit, zal Aojie de componenten kosteloos onderhouden en wijzigen.

Onze ervaren ingenieurs bieden allround technische oplossingen voor problemen die zich voordoen bij de matrijswerking van klanten.


Neem contact op

E-mail: leila@aoxumoulds.com

Mob (What's app): +86 13606826958

2

Manieren om onze stad

  • Met het vliegtuig: het duurt ongeveer 2 uur van Guanghzou naar Taizhou;

  • Met de trein: het duurt ongeveer 3,5 uur van Shanghai naar Taizhou;

  • Met de auto: het duurt ongeveer 4-5 uur van Shanghai naar Taizhou.


Hot Tags: Plastic vuilnisbakvorm 120l, kunststof vuilnisbakvorm, 120L vuilnisbakvorm

Onderzoek

You Might Also Like