Vuilnisbakdeksel Kunststof spuitgiet

Vuilnisbakdeksel Kunststof spuitgiet

We hebben een zakelijke relatie met bekende bedrijven in binnen- en buitenland. Volg "kwaliteit staat voorop en reputatiegericht" als bedrijfsbeleid, "harmonie, wederzijds voordeel, innovatie, ontwikkeling" als bedrijfsgeest. welkom vrienden over de hele wereld om te bezoeken en een partnerschap te verwachten voor wederzijdse schittering.
Praat nu

Productdetails

Stuur ons uw producttekening of monster, we maken een offerte voor u binnen 24 uur. Neem contact op met Shine met e-mail: sales1@aoxumoulds.com of bel me +86 157 5766 8880.

Bij Aoxu Mold bieden we ook advies voor de haalbaarheid van projecten.

Na het controleren van de behoeften van de klant, bieden we verschillende opties voor het maken van matrijzen op basis van verschillende cavitatie, matrijsstructuur en kunststof gereedschapsmateriaal. Die verschillende opties zullen leiden tot verschillend productievolume en snelheid, plastic onderdeelkosten, levensduur van plastic gereedschap, enz. Klant kan controleren en vergelijken voordat hij een definitieve beslissing neemt.

Bijvoorbeeld:

d76fe977_副本


Hoe plastic vuilnisbakdeksel te maken

Mold ontwerpproces

Engineering-pic-02

1. Ten eerste zal onze technische afdeling voorfaseanalyses uitvoeren op het monster van de klant, DFM-analyses uitvoeren op producten en schimmels. Als de klant ons de producttekening verstrekt, zullen we de hoofdgrootte en productstructuur controleren, wat handig is voor later matrijsontwerp.

2. Als de klant ons de producttekening verstrekt, bevestigen wij de volgende punten: productgrondstof; product krimp; precisie van de productgrootte; oppervlaktevereiste voor product; de vormholte; de functie van schimmel; etc. Nadat we al deze hoofdpunten hebben bevestigd, beginnen we met het ontwerpen van 3D-matrijzen.

3. Als de klant geen producttekening heeft, zullen wij volgens steekproef ontwerpen. Een manier is om punten te meten met drie coördinaten meetmachines en de gegevens over te brengen naar de computer. Een andere manier is om het monster te scannen en de gegevens rechtstreeks in 3D-gegevens over te brengen. Met deze gegevens kunnen ontwerpers 3D-software gebruiken om de gegevens van punctuele gegevens tot lijngegevens en vervolgens van lijn-tot-eindgegevens te verwerken, om uiteindelijk het ontwerp van een entiteitsproduct te maken.

4. Na het verkrijgen van het productontwerp, begint de technische afdeling met het schimmelontwerp volgens de vereisten. De QC-manager controleert de gegevens en begint met het maken van de mal.


Matrijsbewerkingsproces

Aoxu Mold kan onze technische ervaring en middelen gebruiken om uw aangepaste mallen te leveren. Via onze interne faciliteit, of een van onze geselecteerde externe tooling-medewerkers, kunnen we de flexibiliteit behouden die ons toelaat om de beste combinatie van capaciteit en capaciteit af te stemmen op de vereisten van een specifiek toolingproject.

tooling-pic-12


We bieden ook de technische vaardigheid en creativiteit om gereedschapswijzigingen en ontwerpwijzigingen aan te bevelen om uw productie te maximaliseren en productkosten te minimaliseren. Bovendien zal de levensduur van het gereedschap worden verlengd via ons eigen onderhoudsprogramma, waardoor de productiviteit van het gereedschap verder wordt verbeterd. Aoxu Mold heeft uitgebreide ervaring met zowel harde als zachte gereedschappen. Zacht gereedschap, meestal gemaakt van een aluminiumlegering, kan worden voorgesteld wanneer onderdelen en productievereisten de kosten van hard gereedschap met een levensduur of capaciteit die de productievereisten van het product ver overtreffen, niet rechtvaardigen.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: vuilnisbak deksel kunststof spuitgiet, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like