Huishoudelijke productvorm Prullenbak emmervorm Fabriek

Huishoudelijke productvorm Prullenbak emmervorm Fabriek

Vormnaam: Plastic stoelvorm HS-code: 8480719090 Eindproduct: plastic stoelen. Vormgeving: kunststof spuitgietmatrijs Productmateriaal: PP-vorm Materiaal: staalvorm Staaltype: S45C, S50C, P20, 718.2738, enz. Matrijsbasis: 45 #, 50 #, LKM, enz. Vormholte: enkele holte of als klantverzoek ....
Praat nu

Productdetails

Mold Name: Trash Bucket Mould

HS-code: 8480719090

Eindproduct: prullenmanden

Productmateriaal: PP

Vormmateriaal: staal

Vormstaal Type: S45C, S50C, P20, 718, 2738, enz.

Vormbasis: 45 #, 50 #, LKM, enz.

Vormholte: Enige holte of als klantenverzoek.

Runner: Koud / Heet loper

Vormlevensduur: 100000-100000shots

Ontwerpsoftware: UG, Pro-E, AutoCAD, etc.

Verpakkingsdetails: Binnenverpakking - plasticfolie

Buitenpakket- Sterke houten kist

.................................................. .................................................. .................................................. ....................................


emmer mould.jpg

Vormontwerp

De mal bestaat uit twee primaire componenten, de spuitgietmatrijs (A-plaat) en de uitwerpvorm (B-plaat). Deze componenten worden ook moulder en mouldmaker genoemd. Plastic hars komt de mal binnen via een sprue of poort in de spuitgietmatrijs; de aanspuitbus moet goed afdichten tegen het mondstuk van de injectievoet van de vormmachine en het mogelijk maken dat gesmolten plastic van de cilinder in de vorm stroomt, ook bekend als de holte. De aanspuitbus leidt het gesmolten plastic naar de holtebeelden door kanalen die zijn bewerkt in de vlakken van de A- en B-platen. Met deze kanalen kan plastic langs ze lopen, dus worden ze lopers genoemd. De gesmolten kunststof stroomt door de loper en komt een of meer gespecialiseerde poorten binnen in de holtegeometrie om het gewenste onderdeel te vormen.


Wij zijn ontworpen om de meest betrouwbare leveranciers van kunststof spuitgietmatrijzen te zijn. Onze constante aandacht voor detail en diepgaande kennis van kunststof spuitkamvormen heeft ons toegelaten de voorkeursleverancier te worden voor vele bedrijven over de hele wereld.

Prullenbak emmer schimmel, schimmel fabriek, huishoudelijke schimmel

Welkom bij het kopen van de hoge kwaliteit en lage kosten huishoudelijke producten schimmel afvalemmer schimmel fabriek in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van Dustbin Mold in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.
Hot Tags: Prullenbak emmer schimmel, schimmel fabriek, huishoudelijke schimmel

Onderzoek

You Might Also Like