Plastic Classified Dustbin Injection Mold

Plastic Classified Dustbin Injection Mold

Aoxu-vorm kan allerlei plastic vuilnisbakvormen & vuilnisbakvormen maken. Er zijn vele maten vuilnisbakken, 4L, 10L, 12L, 20L, 30L, 50L, 60L, 80L, 100L, 120L vuilnisbakmatrijzen. We kunnen nieuwe ontwerpen van vuilnisbakken maken om aan de markt te voldoen.
Praat nu

Productdetails

"Heb je de vuilnis verdeeld?"

Onlangs heeft deze zin de begroeting vervangen van 'Heb je de lunch / het diner gegeten' in Shanghai, China.

In Shanghai is de eerste verordening van de stad over huishoudelijk afvalbeheer van kracht sinds 1 juli 2019. De verordening richt zich voornamelijk op het zorgen voor gescheiden transport van verschillende soorten afval en het verbeteren van de afvalverwerkingsfaciliteiten. Maar tegenwoordig worden veel mensen beboet vanwege verkeerd gooien, ze zeiden allemaal dat het een beetje moeilijk voor hen was om afval in verschillende soorten te verdelen. Dus in China moeten meer mensen de classficatie van afval leren.

Er zijn vier classfications van afval. Het huisvuil wordt geclassificeerd als schadelijk afval, recyclebaar afval, bederfelijk afval en ander vuilnis (hoofdrichting), van toepassing op het gebied met terminalbehandelingsinstallaties voor bederfelijk afval.

d29b47f5339f407383b539be213d7749

In de wereld, zelfs in elk land, is het een voortdurende tendens om het eigen milieu te beschermen. Zo niet, dan worden we geruïneerd door onszelf. Voor de regel van sorteren van afval wordt de vraag naar vuilnisbakken groter en groter. Waarom grijp je deze kans niet aan om een mal voor vuilnisbakken te maken om meer opslagruimte te bieden?

Als je een project hebt, kun je een e-mail sturen naar sales1@aoxumoulds.com of bellen naar +86 157 5766 8880 voor meer communicatie.


Aoxu classficated vuilnisbak schimmel details

Grondstof: HDPE

Plastic Classified Dustbin Injection Mould

Vormstaal: 718H

Staalhardheid: HRC36-42

Vormholte: 2

Runner-systeem: 2 punten hot runner

Demolding Type: Ejection pin

Cyclustijd: 35S

Injectiemachine: 380T

Val automatisch

Doorlooptijd: 30 dagen

Ook zijn er afdekmatrijzen die passen bij het lichaam van de vuilnisbak.

Je voorzien van wat je wilt.


Waarom kiezen voor HDPE (high density polyethylene) materiaal

Voor veel vuilnisbakken worden ze buiten geplaatst met zonlicht, wind en regen, dus voor het materiaal is het belangrijker om de prestaties van hoge temperatuurbestendigheid, -vastheid en -vastheid, corrosieweerstand, enz. Te hebben. Dus het kiezen van het juiste materiaal is het eerste stap.

TYPISCHE EIGENSCHAPPEN VAN HDPE
  UNITS ASTM-TEST HDPE
Treksterkte psi D638 4000
Buigmodulus psi D790 200.000
Izod-impact (ingekerfd) ft-lbs / in of notch D256 1.3
Warmteafbuigtemperatuur @ 264 psi ° F D648 172
Maximale continue bedrijfstemperatuur in de lucht ° F
-
Wateropname (onderdompeling 24 uur) % D570 0.10
Coëfficiënt van lineaire thermische uitzetting in / in / ° Fx10 -5 D696 7.0

HDPE (high density polyethylene) is beschikbaar in plaat en staaf voor toepassingen die een grotere sterkte en stijfheid vereisen dan LDPE. HDPE vervangt vaak zwaardere materialen die bedrijven en individuen helpen om duurzame en betaalbare productie- en projectdoelen na te streven. Dankzij de hoge smeedbaarheid, stijve sterkte en corrosiebestendigheid. HDPE is de perfecte combinatie van sterkte, kostenefficiëntie en milieuvriendelijkheid. Voordelen: gemakkelijk smeltbaar en vormbaar, corrosiebestendig, grote sterkte / dichtheidsverhouding, gemakkelijk te recyclen, etc.


Meer informatie over de spuitgietmatrijs van Aoxu voor plastic vuilnisbakken

5

We kunnen allerlei plastic vuilnisbak vormen, vuilnisbak mallen maken. Er zijn vele maten vuilnisbakken, 4L, 10L, 12L, 20L, 30L, 50L, 60L, 80L, 100L, 120L vuilnisbakmatrijzen. We kunnen nieuwe ontwerpen maken voor vuilnisbakken om aan de markt te voldoen.

Plastic vuilnisbak schimmel kan worden ingedeeld op basis van verschillende factoren:

1) door functie: huishoudelijke vuilnisbak schimmel, industriële bin schimmel, etc.

2) Door ontwerp: ronde bakvorm, vierkante bakvorm, ovale bakvorm, appelvormige bakvorm, vuilnisbakvorm met deksel, vuilnisbakvorm met pedaal, stofbakvorm met wiel, enz.

Stuur ons uw tekeningen of monsters, wij geven u een goede prijs en comfortabele service.


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Er zijn veel plastic spuitgietmachines in Huangyan, Taizhou. Aoxu-schimmel is er een van. 99% van Aoxu-de vorm is de geëxporteerde vorm, met 13 jaar ervarings op het leveren van plastic injectievorm maakt ons goed bij standaardvorm. Onze hoofdproductgebieden zijn plastic goederenvorm, automobieldeelvorm, de vorm van het huistoestel plastic deel, industriële deelvorm, de schimmel van het babyproduct en zo on.

Door ons uw idee te geven, zullen we het waar maken.

AOXU


Hoe Aoxu uw matrijskwaliteit controleert

1) Controle van het vormontwerp

B2174CA4A9B951DE1EBCBC43FAB412FC

Aoxu levert productanalyses en gietmalrapportage, waarmee klanten feedback kunnen krijgen met betrekking tot de kwestie die ontstaat op de producttekening, zoals het gebied met de dunne dikte, krimpteken, randmarkering, ventilatieopening, ondersnijdingen, poortlocatie, poorttype, enz. Na ontwerp Als we klaar zijn, controleren we de deellijn, het koelsysteem, het interferentiegebied, het gebied met de dunne laag, enzovoort. Om er zeker van te zijn dat de tekening van Aoxu de uitstekende status heeft voor de langere levensduur van de matrijs en de werkefficiëntie voor klanten.

2) Materiaalcontrole van het gietvorm

Staalleveranciers worden verzocht staalkwaliteitsgarantiecertificaten en staalcertificaten te verstrekken, ook Aoxu zal staalinspectie uitvoeren vóór acceptatie.

3) Mould Processing kwaliteitscontrole

Controleren van de procedurekwaliteit en het beheren van de voortgang van het project volgens matrijsverwerkingsdocumenten, Aoxu levert wekelijks voortgangs- en kwaliteitsrapport aan de klant. De matrijstechnicus moet het vormverschijning, koelsysteem, vormassemblage, procesprocedures zorgvuldig volgens Aoxu-norm en klantennorm controleren.

4) Kopen en regelen van reserveonderdelen

We zullen ons richten op gekwalificeerde reserveonderdelen om te voldoen aan de eisen van klanten op standaard onderdelenmodellen, standaardkwaliteit.

5) Montage van de matrijsassemblage

qc

Fysieke verwerking zal worden uitgevoerd volgens de vastgestelde procedure documenten en relatief worden geïnspecteerd, strikt controleren op de matching tussen kern, holte, inserts, gids pijler, terug pin, hoek lifter, schuifregelaars, ejector pin, koelsysteem, connector, enz.

6) Vormcontrole vóór verzending

Documenten vóór verzending voorbereiden, zoals lijst met reserveonderdelen, matrijs-test vedio, verwerkingsbestanden, 2D / 3D-tekeningen. Zeker zullen wij inpakkend en verschepend vanaf de eisen van de klant met veiligheidsbescherming voor zee en lucht verzending.

7) Feedback na het produceren van de klant

Nadat klanten de matrijs hebben ontvangen en klaar zijn om te werken, zullen we met hen communiceren en het probleem tijdig oplossen als klanten iets tegenkomen dat ze niet kennen. Tijdens het produceren zullen we klanten helpen de mal te behouden om een langere levensduur van de mallen te behouden.

8) Het maken van mal van goede kwaliteit voor klanten, en het verstrekken van de bedachtzame dienst, zodat de klanten ons tweede, derde, zelfs meer orden zullen geven.


BERICHTJE STUREN Glans voor het krijgen van uw vorm

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

Maar voor het verzenden van uw vraag, vergeet niet om zoveel mogelijk met ons te delen. Elk project met spuitgietonderdelen wordt op maat gemaakt om aan uw vereisten te voldoen. Hier zijn enkele punten:

1) De tekeningen
Het is het beste om tekeningen in 2D- en 3D-formaat aan te leveren, dit zijn nauwkeurigheidsinformatie die enkele belangrijke factoren aangeven, zoals onderdeelgrootte, deelgewicht, vormcyclus en vormgevingsproblemen.
2) De richtprijs
Als u uw richtprijs heeft, kunt u ons laten weten of we de uwe kunnen ontmoeten of niet. Zo niet, dan kunnen we discussiëren om een meer win-win manier te vinden om onze samenwerking te bereiken.
3) De tijd
Laat ons uw tijdschema weten zodat we de productie goed kunnen plannen, niets is haast of kan achterblijven.
De sample tijd?
De levertijd die u hebt geschat?
De massaproductie tijd? (Als u ons nodig hebt om het product te produceren)
4) De vereiste oppervlakte
De vereiste oppervlakte heeft invloed op het ontwerp van kunststof spuitgietmatrijzen, zoals de locatie van de poort, scheidingslijn of inzetstukken, uitwerpen. We hebben dergelijke informatie nodig om het meest economische matrijsontwerp te bepalen.
5) Het vormstaal en de holte

Het is het belangrijkste aspect om de prijs te bepalen. Als u een eigen idee hebt, kunt u ons dat vertellen. Zo niet, dan kunnen wij u helpen bij het kiezen van de betere.

6) Alle anderen die u ons wilt vertellen, stuur gewoon uw e-mail naar Shine, zij zal u zo snel mogelijk antwoorden.

card-1_ 看图 王

Hot Tags: plastic ingedeeld vuilnisbak injectie schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like