Plastic vuilnisbakvorm

Plastic vuilnisbakvorm

Plastic vuilnisbakvorm
Praat nu

Productdetails

Plastic vuilnisbakvorm

  • Holte: 1

  • vuilnisbak Afmetingen: 932 * 492 * 550mm

  • Mould Life: 300.000 opnamen

  • Injectiepoort (lichaam): koude runner

  • Injectiepoort (deksel): 1 druppel hotrunner, warmtewisselaar: merk "HOTSET", origineel Duitsland.

  • Vormstaal : P20

  • Kunststof: HDPE

Maken en ontwerpen

Ontwerpvereisten van een gegoten plastic afvalbak laten af en toe niet toe dat de vuilnisbak direct uit de vorm wordt verwijderd wanneer deze opent. Dit is het geval wanneer de plastic afvalbak wordt ondersneden ten opzichte van de rij van de baan of van het openen en sluiten van de mal. De gebruikelijke praktijk is om het ontwerp zo veel mogelijk te wijzigen om de eenvoudigste vorm te maken. Plastic vuilnisbakvorm

Het vormloze spuitgietmatrijs met de vorm van een injectiespuit is een handig ontwerp om de moeilijkheid van het uitwerpen van een lange trekstapel met dunne delen te overwinnen. Het deksel van de schuifkast getoond in Fig.1. is een typisch voorbeeld van een vuilnisbak die niet direct kan worden uitgeworpen vanwege de lange trekkracht, 4 inch, en de dunne sectie, 0,040 inch. Eindvormen, dat vereist is voor directe uitwerping bij het openen van de pers, is onpraktisch met deze karakteristieken. Dit komt omdat de actie van het uitwerpmechanisme afhankelijk is van de hoeveelheid openingsbeweging. Ook zou de vorm nogal omvangrijk zijn - tenminste tweemaal de lengte van de afvalbak om ruimte te maken voor de vuilnisbak en voor de uitwerpinrichting. Door over een kern te gieten die aan een losse staaf is bevestigd, zal het mogelijk zijn om letters op de bovenkant van de doos te vormen, omdat deze rechtstreeks uit de holte zal worden getrokken wanneer de vorm opent. De losse staafmal voor de deksel van de doos is getoond in figuur 1. Een zijaanzicht en een aanzicht tegenover de uitwerpkopplaat zijn getoond. De staaf moet handmatig worden verwijderd en worden vervangen door een dubbele staaf, zodat de vuilnisbakken kunnen worden gestript op een bank terwijl de tweede staaf in de mal is. Er is geen uitwerpapparaat vereist. De mal is eenvoudig en bestaat uit adapterplaten aan de voor- en achterzijde, holle blokken en houder, losse staaf en kernconstructie, geleidepennen en borgplaat en het poortsysteem.

Adapterplaten

De twee adapterplaten dienen als steunplaten voor geleidepennen, bussen en holteblokken. De eindplaat van de uitwerping (detail 1) hoeft niet te worden gehard, omdat de geleidepennen praktisch geen neiging hebben om erin te zakken . Deze plaat is gemaakt van een gewoon vlak materiaal en koudgewalst staal kan worden gebruikt. Als het gewenst is om de plaat plat te slijpen, moet machinaal staal worden gebruikt, omdat het niet kromtrekt wanneer de huid wordt verwijderd. De injectie-eindplaat (detail 10) wordt zwaarder van dienst, omdat het de steunplaat voor de holteblokken is. Het moet worden verhard. Deze plaat heeft een ronde bevestigingsnaaf en is vervuld voor het binnentreden van de neus van de injectiecilinder. Op de ejectie-eindadapter is geen bevestigingsnaaf te zien, omdat sommige ontwerpers er de voorkeur aan geven dit uiteinde te laten zweven en zich bij de geleidepennen te bevinden. Een groot gat in de persplaat is niet wenselijk, omdat het de degel zodanig verzwakt dat deze uit de vorm kan buigen. Op het injectie-einde is het noodzakelijk om een tamelijk groot gat te hebben om toe te laten dat de injectiecilinder zo dicht mogelijk bij de mal komt om overmatige koeling van het kunststofmateriaal te voorkomen wanneer dit door het mondstuk in de spruil beweegt. Er is dus een montagenok opgenomen op de injectie-eindadapterplaat.

123_emzv2o (1)

Hoe de spuitgietmachine bepalen?

Succesvol spuitgieten hangt af van het vermogen van de machine om te werken onder de juiste omstandigheden van druk, temperatuur en snelheid van werken voor het te vormen onderdeel en het gebruikte materiaal. Het hangt ook af van het vermogen om de gebruiksomstandigheden gedurende lange perioden binnen nauwe grenzen te beheersen en van de exacte herhaling van de cyclus van operaties vele duizenden, misschien miljoenen, van tijden.

Deze vereisten kunnen als eerste worden beschouwd in termen van of de machine in principe geschikt is voor de taak en vervolgens of deze kan worden beheerst tot de vereiste limieten.
Bepalen of de machine in staat is om aan de eisen te voldoen, kan een kwestie van vallen en opstaan zijn, maar als er redelijk eenvoudige berekeningen worden gemaakt, is het vaak mogelijk om te beslissen over de haalbaarheid van een baan zonder verder te gaan.

Sommige aannames moeten worden gemaakt en geaccepteerd omdat een volledige wiskundige analyse van het spuitgietproces uiterst complex is en niet het soort oefening is dat de gemiddelde praktische gieter zou willen ondernemen. Als de veronderstellingen worden aanvaard, wordt het mogelijk om tot eenvoudige mathematische benaderingen te komen die resultaten dichtbij genoeg zullen geven voor het beoogde doel. Het type informatie dat nodig is, is:

  • (a) Welke injectiesnelheid is vereist voor een bevredigende malvulling? Met andere woorden, hoe lang moet de injectietijd zijn?

  • (b) Uitgaande van de injectiesnelheid in (a), wat zullen de drukvereisten zijn?

  • (c) Met de drukvereisten van (b) en de injectiesnelheid van (a), welke hoeveelheid hydraulisch fluïdum is vereist voor het bedienen van de machine, en hoe groot een pompmotor nodig zal zijn om de stroomsnelheid bij de druk nodig?

Nadat deze zaken zijn beslist, wordt de vraag of de machine nauwkeurig kan worden bestuurd over het vereiste aantal cycli en met de gewenste snelheid een kwestie van machinemechanisme.

Over ons bedrijf

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Mold Technology Co, Ltd is een fabriek die gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van schimmel voor meer dan 16 jaar. Wij bieden u niet alleen een mal, maar ook een prima oplossing en goede service. Uitstekende kwaliteit komt van het strikt wetenschappelijke productieproces. In Jieken wordt productkwaliteit beschouwd als het leven van een bedrijf. Ga voor meer informatie over ons naar onze website : http://www.chinaplasmould.com

QQ 图片 20181012141731

Welke informatie heeft een offerte nodig?

1. Sample foto met maat or2D / 3D ontwerp

2.Goedheidshoeveelheid

3. Runner type, koud of hot runner

4. Vorm stalen type

5.Injectiemachineparameter of plaatgrootte


Onze diensten

1. onderzoek zal worden beantwoord binnen 24 uur

2. Goed opgeleid ervaren personeel voor pre-sales, voortdurende verkoop en na verkoop is altijd klaar om u te dienen in het Engels

3.OEM schimmelprojecten zijn welkom. We hebben een sterk R & D-team.

4. Uw informatie is vertrouwelijk voor een derde partij.

5. levertijd: 3 ~ 15 dagen voor schimmel ontwerp, 45 ~ 60 dagen voor schimmel productie na aanbetaling en schimmel ontwerp bevestigd

6: Betalingscondities: TT, LC QQ图片20181012140332

7: Verzending Type: zee of lucht

8: Garantie: een jaar garantie

Verpakking en verzending:

Roestwerende olie wordt eerst geverfd, vervolgens plastic folie en tot slot houten kist.

Verzonden samen met de mal:

  a) Vorm handmatige instructie

  b) Technische tekening in flash-disk

  c) Nog een set schimmelonderdelen: verwarming, uitwerppen, bus, waterspuitmond, waterpijp, ophangring.


FAQ:

Vraag: Verandert u een bedrijf of een fabrikant?

A: We zijn in de fabriek en kunnen exporteren.

Vraag: Hoe lang is uw levertijd?

A: Over het algemeen is het ongeveer 40 dagen, het is volgens de structuur van product.

Vraag: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: 40% T / T vooraf, saldo dat vóór verzending moet worden betaald.

Vraag: Hoe zit het met kwaliteitscontrole in uw fabriek?

A: Wij geloven dat "kwaliteit boven alles staat". We hebben een professioneel team om de kwaliteit te beheersen. Ons QC-team doet voornamelijk de volgende procedures:

A) Ontwerp Optimaliseer controle

B) Vormstaalhardheid Inspectie

C) Montage van de matrijs Inspectie

D) Mold trial rapport en monsters Inspectie

E) Laatste inspectie voor schimmel & verpakking vóór verzending als u een andere vraag, pls gerust contact met ons op, zoals hieronder:

Vraag: Als ik je een 3d-tekening van mijn product geef, kun je dan de prijs opgeven en de mal maken volgens de 3d-tekening?

A: Ja. DWG-, DXF-, STEP-, IGS- en X_T-bestanden kunnen allemaal worden gebruikt om de prijs aan te geven, schimmel te maken volgens uw modellen - dit kan tijd en geld besparen bij het produceren van uw onderdelen.

Vraag: 6. Welk type kunststof is het beste voor mijn ontwerp / component?

A: Selectie van kunststofmaterialen is afhankelijk van de toepassing van uw product. We zullen u een suggestie geven nadat we de functie van uw component hebben gecontroleerd. En we kunnen de matrijzenproef met verschillend materiaal volgens uw vereiste maken.

V: 7. Wat voor soort schimmel kan je maken?

A: Wij kunnen allerlei plastic injectievormen en blaasvormen maken.

We kunnen u het juiste spouwnummer aanbevelen volgens de maten van uw injectiemachines.

V: 8. Wat is uw betaalmethode?

A: Door T / T, L / C, Trade Assurance, Western Union.

V: 9. Hoe lang van uw matrijzenduur?

A: Het duurt 6-10 weken voordat de mal is vervaardigd, afhankelijk van de malstructuur en het aantal holten (enkele of meerdere) nadat u onze matrijstekening hebt goedgekeurd. De levertijd moet worden berekend vanaf de datum waarop u onze matrijstekening hebt goedgekeurd. Wij kunnen uw plastic mallen verzenden met 1 week nadat u onze definitieve monsters hebt bevestigd.

Neem contact met ons op om snel een aanbieding te ontvangen.

2
Hot Tags: plastic vuilnisbak schimmel

Onderzoek

You Might Also Like