Plastic fles dop injectie schimmel

Een pet is typisch kleurrijk versierd met het logo van het merk drank. Plastic doppen worden gebruikt voor plastic flessen, doppen voor plastic flessen worden vaak gemaakt van een ander soort plastic dan de fles.
Praat nu

Productdetails

Plastic fles dop injectie schimmel

Cap ontwerp

Weet je, elke plastic fles heeft zijn eigen geschikte dop die uit het hoofd is ontworpen.

Laten we deze drie caps vergelijken. 1

Het is gemakkelijk te zien dat het ontwerp van de dop anders is.

Om de fles af te sluiten, gebruikte de blauwe en witte dop een korte 'tong', waarschijnlijk ongeveer 1/8 "inch hoog die in het mondstuk van de fles past van binnenuit. De rode dop van de colafles doet dit door het bijpassende oppervlak van de dop te coaten met een zachter polymeer. Het heeft het gevoel van de rubberen coating die tegenwoordig populair is in mobiele telefoonbehuizingen. Ik denk dat het gebruik van de 'tong' om de fles af te sluiten een slim idee is. Het elimineert de noodzaak om de dop te coaten met een zachter materiaal ( waardoor een hele reeks machines in uw assemblagelijn wordt geëlimineerd. Als gevolg hiervan is het materiaal dat wordt gebruikt in de linker- en middelste kap op de foto ook zachter.

Verschillende ontwerpen voor verschillende dranken, ze hebben verschillende luchtdruk geïnjecteerd om de fles stabiel te houden en om hun vorm te behouden.

Water dop van de fles dop injectie spuitgieten voor plastic PET-fles, We kunnen ontwerpen en produceren van alle soorten dop mallen volgens de eisen van klanten. Na vele jaren ontwikkeling en innovatie wordt hot runner arts and crafts, dat het meest ideaal is in de lijn van de injectie, toegepast bij het maken van mallen. Het verlaagt de productkosten, verhoogt de productkwaliteit, zodat het automatisch kan produceren.

Hot Runner Cap Injection Mold heeft de volgende sterke punten:

  1. Met pneumatisch kleppoortensysteem.

  2. Optimaal koelontwerp en al het koelsysteem zijn vernikkeld.

  3. Alle componenten kunnen uitwisselbaar zijn.

  4. Spiegel polijsten met de hand voor de kern en holte.

  5. Aangenomen temperatuurregelaar. De temperatuur van de dop wordt punt voor punt geregeld.

  6. Het materiaal van kern en holte is gemaakt van # 2316 roestvrij staal. Andere delen zijn gemaakt van # P20 staal.

Inleiding tot pneumatische klep

In-Mold luchtuitwerpklep

11 De in-mold luchtuitwerper is ontworpen om te worden gemonteerd in een composiet of een metalen mal (specifieke mal-inzetstukken kunnen worden geleverd voor het monteren van de klep in metalen of composietmallen) De klep biedt een efficiënte methode voor het verwijderen van uitgeharde vormstukken zonder schimmelschade geassocieerd met wiggen of mechanische kracht.

Ontworpen om maximale luchtstroom te bieden met minimale interferentie met het matrijsoppervlak. Het 17 mm vlakke eindoppervlak is aanzienlijk kleiner dan de meeste andere momenteel beschikbare eenheden. De hoge openingskracht gecreëerd door de grotere integrale zuiger aan de achterkant van de klep zorgt voor een betrouwbare en krachtige werking.

Gefreesd uit staal en behandeld om een gehard en corrosiebestendig oppervlak te bieden.

Maximale bedrijfstemperatuur van standaardventiel 80 ° c

Maximale bedrijfstemperatuur van High Temp-versie 200 ° c

Standaard metrische schroefdraad voor het inrijgen in de vormstructuur en eenvoudige verwijdering.

Vorminzetstukken beschikbaar voor montage in een composiet van metalen gereedschappen (zie vorminzetstukken)

Sluitkracht geleverd door interne veer, maar luchtdruk kan worden toegepast als wordt gewerkt tegen hoge druk in de matrijs.

Luchtverbindingen geplaatst in het oppervlak van de eindkap voor gemakkelijke toegang na installatie.

Bediening op afstand door pneumatische drukknopschakelaar aangesloten via 6 mm buizen en fittingen

Eén drukknop kan worden gebruikt om meerdere ejecteurs te bedienen.

Luchtinjectiesysteem

Een luchtinspuitsysteem dwingt frisse lucht in de uitlaatpoorten van de motor om de HC- en CO-uitstoot te verminderen. De uitlaatgassen die een motor verlaten, kunnen onverbrande en gedeeltelijk verbrande brandstof bevatten. Zuurstof uit het luchtinjectiesysteem zorgt ervoor dat deze brandstof blijft branden. De belangrijkste onderdelen van het systeem zijn de luchtpomp, de omschakelklep, het luchtverdeelblok en de luchtterugslagklep.

De AIR PUMP wordt aangedreven door een riem en dwingt lucht met lage druk in het systeem. Een slang is verbonden met de uitgang van de omschakelklep.

De DIVERTERKLEP voorkomt dat lucht het uitlaatsysteem binnendringt tijdens het vertragen. Dit voorkomt terugslag in het uitlaatsysteem. Ook beperkt de omschakelklep de maximale systeemluchtdruk wanneer dat nodig is, waardoor overmatige druk wordt vrijgegeven door een geluiddemper of een geluiddemper.

LUCHTVERDELINGSMANIFOLD stuurt een stroom frisse lucht naar elke uitlaatklep van de motor. Koppelingen op het luchtverdeelblok schroef in een schroefdraadgat in het uitlaatspruitstuk of de cilinderkop. LUCHTCONTROLEKLEP bevindt zich meestal in de leiding tussen de omschakelklep en het luchtverdeelblok. Het voorkomt dat uitlaatgassen het luchtinjectiesysteem binnendringen.

De basiswerking van het luchtinjectiesysteem is als volgt:

Wanneer de motor draait, dwingen de draaiende schoepen van de luchtpomp lucht in de omschakelklep. Als het niet vertraagt, wordt de lucht door de omschakelklep, de keerklep, het luchtinjectiespruitstuk en in de motor geperst. De frisse lucht blaast op de uitlaatkleppen.

Tijdens perioden van vertraging blokkeert de wisselklep de luchtstroom naar het uitlaatspruitstuk van de motor. Dit voorkomt mogelijke terugslag die het uitlaatsysteem van het voertuig zou kunnen beschadigen. Indien nodig laat de omschakelklep overdruk in het systeem ontsnappen.

aansluitingen:

Luchttoevoer 6-8 bar

Poort A: Luchtuitstoot

Poort B: Sluiten — Deze poort hoeft alleen te worden aangesloten als de druk in de matrijs 3 bar overschrijdt

Waarom kiezen de meeste verkopers voor PE-materiaal als flesdop?

HDPE is de meest gebruikte hars voor plastic flessen. Dit materiaal is zuinig, slagvast en biedt een goede vochtbarrière. HDPE is compatibel met een breed scala aan producten, waaronder zuren en logen, maar is niet compatibel met oplosmiddelen. Het wordt geleverd in FDA-goedgekeurde voedingskwaliteit. HDPE is van nature doorzichtig en flexibel. De toevoeging van kleur maakt HDPE ondoorzichtig, maar niet glanzend. HDPE leent zich voor zeefdrukdecoratie. Hoewel HDPE goede bescherming biedt bij temperaturen onder het vriespunt, kan het niet worden gebruikt met producten gevuld boven 190 ° F (88 ° C) of producten die een hermetische (vacuüm) afdichting vereisen. In vergelijking met ander materiaal moet het een goede keuze zijn.

Wij kunnen aanbieden

1. strenge kwaliteitscontrole schimmel.

2. concurrerende prijs.

3. professionele service na verkoop en technische ondersteuning

4. Rijke ervaring voor export schimmel naar VS en EU markt.

5. snelle levering.

6. maandelijks tooling capaciteit: 30 mallen.

7. Ingenieursteam: 25 ingenieurs.

8.One stop-service: schimmelbewerking, onderdeelproductie, spuiten, coaten, afdrukken.

Neem contact op met Joyce

Mob (What's app): 0086 15990611659

QQ: 930337549

WeChat: Joycejing5210

E-mail: sales03@aoxumoulds.com


Hot Tags: plastic fles dop spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like