Beryllium Copper Disposable Thin Wall Injection Mold

Beryllium Copper Disposable Thin Wall Injection Mold
Praat nu

Productdetails

Het komt vaak voor dat mensen na het eten in het restaurant de rest eten verpakken; dat eten zal je meenemen als je niet naar buiten wilt. Met een lichtgewicht, gemakkelijk in te nemen, wordt dunwandig product steeds populairder.

Bent u op zoek naar een goede matrijzenleverancier om dunne mallen te maken? Waarom u onze Aoxu-mal niet kiest.

Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co, Ltd is gevestigd in No.38 Beiyuan Avenue, Xinqian Industriezone, Huangyan, Taizhou, Provincie Zhejiang, China.

Onze voornamelijk werkende bereik als volgt:

1. Diverse specificaties van kunststof spuitgieten;

2. Verschillende SMC / BMC / FRP compressievorm;

3. Veel aluminium en legering spuitgieten schimmel;

4. Massaproductie en pakket.

Ons bedrijf biedt met een systeem van geavanceerde CAD / CAE / CAM, dat wil zeggen, als u geen tekening heeft, kunnen we ook schimmels maken. Met one-stop-service in industriële zone van matrijzen is het ook eenvoudig om matrijzen te bewerken en te testen. Kwaliteit is goed. we hebben een overvloed aan ervaren technisch materiaal. Op basis van meer dan tien jaar schimmelervaring, wint de klant in het buitenland de hoogste prijs voor onze matrijstechnologie.

 

Eerste. Mal offerte

Wanneer u een project heeft op een dunne-wandvorm, stuurt u ons uw 2D / 3D-ontwerp en vereisten.

Sommige punten moeten worden beantwoord:

Matrijsstaal dat u wilt gebruiken (zal de prijs en matrijsduur beïnvloeden)

Vormholte (volgens uw injectiemachine en jaarlijkse productie)

Runnersysteem met merk (gewoonlijk is het een hot runner met goede prestaties)

Als u geen ontwerp heeft, ook ok, stuur ons dan uw monsters, wij kunnen u helpen het ontwerp en het maken van vormen af te maken.

 

Tweede. Mallen maken

① Kies het juiste staal voor een mal met dunne wand

timg

Onder hogesnelheidsinjectie onder hoge druk moet de staalhardheid boven HRC42 zijn, om de levensduur van de matrijs te garanderen. NAK-80 of 718H alleen met HRC30 hierboven. Zelfs H13 is het basisstaal voor mallen met dunne wand. Bovendien moet de grondstof meestal helder transparant zijn, wat een eigenschap van polijsten van staal vereist.

Stel bovenal S136 voor met HRC43-45.

H13 met HRC43-45 kan de tweede keuze zijn voor economisch beleggen.

 

②De punten van dunne wand schimmel in ontwerp moeten letten

1. Productontwerp:

-Wateroppervlak ontwerp nul met nul.

-Box met de cover van het paringsoppervlak, lege opening van 0,15-0,2 mm.

-Cover edge en de box body fit, het ontwerp van de ruimte-tijd 0.8-1mm, specifiek om de productgrootte te zien.

-Tendon-ontwerp over het algemeen dunner dan het product, de meeste van de ultra-dunne producten zijn transparant materiaal, pezen hebben de neiging om te dikke bubbel.

2. Vormontwerp:

- Het product is eenvoudig van vorm, zonder enige opengewerkte en aanraakgaten, vergelijkbaar met de beker, het productoppervlak meer dan 3 graden, kan worden ontworpen als een zijgas, schuin gas, kleppen, enzovoort.

design_1

-Ripperplaat hoogte van 1 mm onder, voor de verwerking van pezen, stripper kan worden ingesteld.

3. Vormgevingsmethoden met meerdere caviteiten:

-Onafhankelijke zelfvergrendeling: onafhankelijke zelfsluitende vergrendeling met meerdere caviteiten geschikt voor alle vormen en dunwandig klasse matrijsontwerp, elke holte onafhankelijk, de bodem van de doorn in de kerncomposietplaat.

-De totale klemming: de wanddikte groter dan 0,8 mm, de machine is relatief klein, moeilijk in te brengen, de totale structuur, maar moet van tevoren worden uitgelegd.

4. Holte, kernstructuurontwerp:

-Cavity-composietplaat algemeen gebruikt S136-staal.

- De holte aan de onderkant van de vatstructuur met enkele kamer is leeg en de stalen plaat met een hoogte van 45 mm boven de persplaat moet worden gegarandeerd. Voorkom dat de caviteit flits produceert.

-De holte langs de mond met inzetstukken, om de spouw in de holte te verminderen.

-Gaat inlaatwatermantel, waardoor de koeltijd van de hete runner wordt verkort

 

MachMoet verspanen

1. 1000 ml ronde container schimmel technologie:

3

Kern & holte Staal: H13 met HRC42-45

Holte nr .: 4cav

Injectiesysteem: 4 druppels hete runner

Uitwerpen: stripper

Vormdimensie: 620 * 500 * 540mm

Cyclustijd: 8s

Kunststof: helder PP

Gegarandeerde levensduur: 500K

Geschikte hoge snelheidsmachine: 300T

Let op de blauwe kleur in de vorm:

De kom en afdekmal zijn beide gemaakt van berylliumkoper, wat de koeltijd bij het produceren kan verkorten om de cyclustijd te verkorten, zodat het doel van het ultradunne product probleemloos kan worden bereikt.

 

2. Vooral machines

Wij zijn eigenaar van supersnelle CNC-machines, diepgatboormachines, elektrische snijmachines, freesmachines, enz.

Zodat we u hoogwaardige mallen en de beste service voor u kunnen bieden.

apparatuur-1apparatuur-5apparatuur-3

 

Derde. Vormtesten

Nadat de bewerking is voltooid, assembleren we de mal en testen deze.

Eén keuze --- We sturen u 2-3 reeksen monsters per bezorging ter controle, sturen de video ook naar u.

Tweede keuze --- U kunt naar onze fabriek komen om het testen en het monster te controleren.

Na het controleren van het monster is het goed, we zullen de mal polijsten, verpakken en verzenden.


Waarom dunwandige mallen moeten gebruik maken van high-speed spuitgietmachines?

4

Dunwandig spuitgieten is een van de belangrijkste factoren bij succesvol spuitgieten. Snelle vulling en hoge druk kunnen het gesmolten thermoplastische materiaal met hoge snelheid in de vormholte smelten, waardoor de poort niet koud wordt. Als een standaard onderdeel in twee seconden om de vulling te voltooien, dan is de matrijsdikte verminderd met 25%, is het mogelijk om de vultijd met 50% te verminderen, slechts 1 seconde. Kijk naar hoge snelheid spuitgietmachine. Hoge snelheid spuitgietmachine kan elektrisch zijn, het kan een hydraulische spuitgietmachine met accumulator zijn. Gewoonlijk is de injectiesnelheid hoger dan 500 mm / s. Vaak gebruikt bij de vorming van dunwandige onderdelen of slechte mobiliteit, de stroming van relatief lange afstand van de productvormingsgelegenheden. Een van de voordelen van dunwandig spuitgieten is dat wanneer de dikte wordt verminderd, er minder materiaal nodig is om af te koelen. Naarmate de dikte afneemt, kan de vormcyclus met de helft worden verminderd. Tegelijkertijd is dit de druk op de spuitgietmachine, de snelheid van de hogere eisen van de redenen. Conventionele spuitgietmachine als gevolg van de injectiesnelheid en druk is laag, de smelt kan niet vullen de gehele holte is gevormd uithardende laag, vaak niet voldoen aan de eisen van het gietproces. High-speed spuitgietmachine hoge druk, hoge snelheid, kan het vormen van het product moeilijk te verminderen; verkort de vormcyclus, verhoog de productie van eenheidstijd, waardoor de productiekosten worden verlaagd en de concurrentiepositie van de markt wordt verbeterd.

 

Hier laten we het hebben over het feit dat veel klanten zich afvragen waarom de kwaliteit van mijn mal gemaakt door andere comapnies zo slecht is.

Met de economische ontwikkeling van China met andere landen, komen veel buitenlandse klanten naar China en werken samen met ons matrijzenbedrijf. Maar veel klanten klagen dat voordat ik een mal heb laten maken door welk bedrijf zo slecht is, er een flits is op het product, lekkage op schimmels, etc. Laat ik het je nu uitleggen:

1. Product- en matrijsontwerp

Een volwassen malstructuur houdt niet alleen rekening met de producteigenschappen - krimp, giettemperatuur, elastische trekvervormingscoëfficiënt, enz., Maar houdt ook rekening met het koelwater, opent en sluit de vormsnelheid. Redelijke malstructuur kan de levensduur van de mal effectief verlengen en zorgen voor een soepele productie van de mal. Verbeter de efficiëntie en verlaag de kosten.

2. Mold-verwerking

Als een werknemer goed wil doen, moet hij eerst zijn gereedschappen scherpen. De opstelling van het vormproces is bijzonder belangrijk. Redelijke procesafspraken kunnen de productiecyclus versnellen, de verwerkingstijd verkorten en effectief kosten besparen. En nog belangrijker is dat een nauwkeurige en redelijke verwerking ervoor kan zorgen dat de mal stabiel is en de levensduur van het productieproces verlengt. Sommige verwerkingsfouten zullen leiden tot vormlassen, ongeacht hoe goed het lassen is, is een verlies voor de mal; anders kan slechte verwerking ook de schimmelwerking beïnvloeden, de levensduur van de papierstapel laten afnemen, wat resulteert in het ontstaan van schimmels bij de productie van soorten. Gebarsten of zelfs gebroken.

3. Standaardonderdelen

De laagste om de bakinhoud te bepalen. Dit principe wordt door iedereen begrepen, maar het wordt vaak niet opgemerkt wanneer het wordt gedaan. Hetzelfde geldt voor mallen. Hoewel standaardonderdelen niet direct deelnemen aan het vormen, regelen ze de werking van de mallen. Goede standaardonderdelen moeten in staat zijn om te dragen, hard genoeg, hoge precisie en mogen niet worden vervormd. Het verschil tussen de standaardonderdelen van verschillende merken is erg groot, dus zoeken matrijzen niet blindelings naar de laagste prijs.


Om aan te dringen op het principe van een lange samenwerking met onze klanten, zijn wij van mening dat kwaliteit het hart van klanten kan raken. Dus het maken van schimmel van goede kwaliteit is de basis.

Als u ons wilt bezoeken, neem dan contact op met Shine

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_看图王Hot Tags: beryllium koper wegwerp dunne muur injectie schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like