Plastic PP voedselcontainer Dunwandige mal

Plastic PP voedselcontainer Dunwandige mal

Plastic PP voedselcontainer Dunwandige mal
Praat nu

Productdetails

Plastic PP voedselcontainer Dunwandige mal


1) We doen al 10 jaar professionele plastic onderdelen en plastic afscheidingsproducten, uitgerust met 30 sets matrijsverwerkingsapparatuur, professionele CAD-, CAM-, CAE-technologie en speciale testapparatuur.

2) 2012 drie-ster schimmel fabriek.

3) Onze dobbelsteen omvat: auto-onderdelen, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur, producten voor woningtoepassingen, elektronische en elektrische apparaten, handwerk en constructiebouw enz ...

4) We citeren u onze beste prijs op tijd, geef gedetailleerde informatie bij het verzenden van onderzoek.

5) informeer het vormmateriaal, het gewicht, de jaarlijkse aankoophoeveelheid, de beoogde doorlooptijd en andere speciale vereisten (bijvoorbeeld: UV, VO, schilderen, chroom, zeefdruk, assemblage, enzovoort).


Wat zijn de vereisten voor spuitgietmachines en matrijzen voor dunwandige spuitgietmatrijzen?

De vraag naar kleine en lichte onderdelen heeft van dunwandig spuitgieten de meest veeleisende prestatie van spuitgietmachines gemaakt. "Dunne wand" wordt meestal gedefinieerd door lichtgewicht elektronische onderdelen met een wanddikte van minder dan 1 mm. Voor grote auto-onderdelen kan de "dunne wand" 2 mm zijn. Kort samengevat vereisen dunwandige producten veranderingen in de verwerking: hogere drukken en snelheden, kortere koeltijden, veranderingen in uitwerpen van onderdelen en uitlijning van de poort. Hierna volgen de vereisten voor spuitgietmachines en matrijzen voor dunwandig spuitgieten.

Injectieapparaat

Standaardinjectiemachines kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan dunwandige producten te produceren. De prestaties van de nieuwe injectiemachine zijn momenteel meer dan 10 jaar geleden. Vooruitgang in materialen, poorttechnologie en ontwerp heeft de prestaties van standaard injectiemachines voor het vullen van dunwandige onderdelen verder verbeterd. Vanwege de steeds afnemende wanddikte is echter een meer speciale injectiemachine met hoge snelheid en hoge druk vereist. Een elektronisch onderdeel met een dikte van minder dan 1 mm is bijvoorbeeld normaal voor een vultijd van minder dan 0,5 seconde en een injectiedruk van meer dan 210 MPa.

De hydraulische injectiemachine voor dunwandig spuitgieten is ontworpen met een accumulator die vaak spuitgieten en schimmelklemmen kan aandrijven. Volledige elektrische injectie machines en elektrische / hydraulische injectie machines met hoge snelheid en hoge druk prestaties zijn ook beschikbaar. Om de hoge druk van de nieuwe injectiemachine te weerstaan, moet de minimale klemkracht 5-7 ton / inch (geprojecteerd gebied) zijn. Bovendien helpt grote bekisting het buigen te verminderen, aangezien de wanddikte de injectiedruk vermindert. De verhouding van de trekstang tot de sjabloondikte van de injectiemachine voor dunwandige producten is 2: 1 of lager. Bij de productie van dunwandige producten helpt de oneindige lusregeling van injectiesnelheid en -druk, evenals andere verwerkingsparameters, de vul- en houddruk bij hoge drukken en snelheden te regelen.

Wat betreft het injectievolume, het vat met grote diameter is vaak te groot. Het aanbevolen injectievolume is 40% tot 70% van de vatcapaciteit. De totale vormcyclus van dunwandige producten is sterk verkort en het is mogelijk om het minimale injectievolume te verminderen tot 20 vatcapaciteit. % ~ 30%. De gebruiker moet heel voorzichtig zijn bij het gieten, omdat voor materialen een klein injectievolume betekent dat het materiaal voor een langere periode in de loop blijft, wat kan leiden tot een afname van de prestaties van het product.

Gietvorm

Snelheid is een van de belangrijkste factoren voor het succes van dunwandig spuitgieten. Snel vullen en hoge druk kunnen gesmolten thermoplastisch materiaal met hoge snelheid in de matrijsholte injecteren om te voorkomen dat de poort bevriest. Als een standaardonderdeel in twee seconden wordt gevuld, wordt de vormdikte met 25% verminderd en is het mogelijk om de vultijd met 50% te verminderen, slechts 1 seconde.

Een van de voordelen van dunwandig spuitgieten is dat wanneer de dikte wordt verminderd, minder materiaal hoeft te worden gekoeld. Naarmate de dikte wordt verminderd, kan de vormcyclus in twee worden gesneden. Door de juiste opstelling van de smeltafgifte-inrichting kunnen de hete lopers en lopers het verkorten van de vormcyclus niet hinderen. Het gebruik van hete lopers en spruw-bussen helpt om vormcycli te minimaliseren. Bovendien moet ook rekening worden gehouden met schimmels. P20-staal wordt veel gebruikt bij het gieten van traditionele producten, maar vanwege de hogere druk van dunwandig spuitgieten moet de matrijs zeer sterk worden gemaakt. H-13 en andere harde staalsoorten voegen een extra veiligheidsfactor toe aan dunwandige vormen. De kosten van een vaste vorm kunnen echter 30% tot 40% hoger zijn dan die van een standaardvorm. Maar de hogere kosten worden meestal gecompenseerd door verhoogde productieprestaties.


FAQ

Vraag: Maakt uw bedrijf zelf schimmel?

A: Ja, wij zijn fabrikant met ongeveer twee decennia gietervaring.

Vraag: Hoeveel soorten schimmels kun je maken? Alleen de vormen maken?

A: We kunnen veel soorten mallen maken, zoals plastic spuitgietmatrijzen. Blaasvormen, stempelvormen, matrijzen voor spuitgieten en vormen van siliconenrubber. Trouwens, we kunnen ook de laatste onderdelen voor u produceren.

Vraag: Wat is de software die u zult gebruiken om de tekening te controleren? En welk formaat tekening kunt u controleren?

A: Onze ontwerpers en ingenieurs gebruiken allemaal AUTO CAD en soliworks-software om 2D- en 3D-tekeningen te controleren. We kunnen de tekeningen controleren met de formaten PDF, AI, DWG (CAD) en STP (3D) of IGS (3D).

Vraag: Stuur je me het gratis monster?

A: Ja, maar u moet de vracht zelf in rekening brengen, we kunnen de kosten retourneren als u een bulkbestelling plaatst.

Vraag: Hoe pak je de mallen en porducten in?

A: Voor schimmels, zullen we eerst een laag antiroestolie coaten, en vervolgens ook dunne films op de mal bedekken, uiteindelijk in niet-begaste houten katten verpakken. En wat betreft producten, zullen we verpakken in standaard exportdozen of volgens het verzoek van klanten om te verpakken.Notes

1. De vorm kan volgens de eisen van klanten worden aangepast.

2. Alle artikelen (productgrootte, materiaal, prijs, leveringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden) zijn onderworpen aan onze laatste onderhandeling.

3. Neem gerust contact met ons op voor informatie over het aanpassen van details.


Neem contact op

2
Hot Tags: plastic pp voedsel container dunne wand schimmel, dunne wand schimmel, container schimmel

Onderzoek

You Might Also Like