Plastic  500 cc spuitgietmatrijs voor eenmalig gebruik

Plastic 500 cc spuitgietmatrijs voor eenmalig gebruik

Wij geloven dat onze specialiteit en kwaliteit onze verdere samenwerking garanderen.
Praat nu

Productdetails

Met de snelle ontwikkeling van de plasticindustrie en het groeiende gebruik van plastic materiaal, wordt de spuitgietmatrijs op grote schaal gebruikt op vele gebieden, zoals huishoudelijke apparaten, instrumentatie, auto's, bouwapparatuur, dagelijkse hardware enz. En op elk gebied groeien plastic producten snel. Als een van de belangrijkste gereedschappen voor spuitgieten, kunnen de kwaliteit, precisie, cyclustijd en productie-efficiëntie van spuitgietmatrijzen de concurrentiekracht van de productie rechtstreeks beïnvloeden.

Als je&# 39 niet bestelt, bestel dan de mal bij ons bedrijf, die' oke, maar ik zou je graag willen gevenwat advies over het controleren van de matrijzenfabrikantwaar je mee samenwerkte.

De fabricage van een set injectievormen bestaat uit veel processen en er zullen altijd problemen optreden. Elk proces is dus hetzelfde belangrijk en er moet met veel factoren rekening worden gehouden:

* of rekening is gehouden met de kenmerken van de grondstoffen, vormprestaties en de invloed van de injectiemachine voor de productkwaliteit.

* Voor de mogelijke defecten moeten enkele gerichte maatregelen worden genomen in het ontwerpproces.

* De holteafmeting moet vaak worden gecontroleerd om te zien of de maat verkeerd is en of de productafmeting binnen de tolerantie valt.

* Of het geleidingssysteem perfect is en of het aan de eisen kan voldoen.

* De componenten werken in de holte en als dragende onderdelen moeten voldoende zijn dan de sterkte- en stijfheidsnorm.

* Schimmel zal vaak worden gewijzigd tijdens het assemblage- en gebruiksproces, dus er moet enige ruimte overblijven voor aanpassing.

* Mallen worden vaak gedemonteerd en gemonteerd, dus er moeten markeringen zijn voor wriksleuven, afdichtingsgaten en spindel.

* Ook de ringen of hijsscores moeten duidelijk zichtbaar zijn op de mal, omdat deze meestal kan worden gedragen en vervoerd.


BEKIJK HIER ONZE TAIZHOU HUANGYAN AOXU MOLD TECHNOLOGY CO., LTD

1. Perfect vormontwerpvermogen

Wij zijn van mening dat de kwaliteit begint met het ontwerp van matrijzen en beschouwen het als de sleutel voor het maken van matrijzen, dus bij Aoxu Mold hebben we geïnvesteerd in zowel mensen als technologie om ervoor te zorgen dat ons ontwerp aan uw hoogste verwachtingen voldoet.

Onze ingenieurs zijn bekwaam in het gebruik van de wereldwijd toonaangevende CAD / CAE / CAM. LKM, Hasco en DME, we bieden het meest geoptimaliseerde papierloze ontwerp van producten en mallen.

rd_副本


2. Precisie matrijzenbouwmachines

We beschikken over een set van het uitstekende bewerkingsverwerkingssysteem en geavanceerde apparatuur, om klanten te verzekeren van de beste kwaliteit en de kortste doorlooptijd, om het concurrentievermogen op de markt te verbeteren.

1 (1)


3. Strikte systemen voor kwaliteitscontrole

1. Ontwerpbeheersysteem

Voor product- en matrijsontwerp zal onze Aoxu-mal meer energie invoeren om de matrijskwaliteit te beheersen en fouten te voorkomen. We voorzien problemen die in de eerste plaats kunnen optreden en lossen ze op voordat ze zich voordoen.

Plastic 500cc Single-use Drink Cup Injection Mould

2. Controle van schimmelverwerking

Voor alle kunststof mallen gebruikt Aoxu Mould de hoge precisie bewerkingsmachines om vormprecisie en goede kwaliteit te garanderen. Er zal een projectmanager zijn die het hele proces tijdens de bewerking controleert om de levertijd en kwaliteit te garanderen.

3. Controle van matrijsassemblage

Elke mal zal worden uitgerust met ervaren werknemers om de mal te monteren en alle details in goede staat te controleren.

4. Testen van schimmels

Tijdens het testen zal er een speciaal persoon zijn om de testfoto's en video's op te nemen. Nadat we het monster hebben ontvangen, zullen we het zorgvuldig controleren, zodat het naar klanten kan worden verzonden.

5. Mold verzending

Nadat alles door klanten is bevestigd, regelen we de verzending. Tegelijkertijd zullen de werknemers de test opnieuw uitvoeren om te controleren of alle injectie soepel is, zodat de mal kan worden verzonden.


De feiten die van invloed zijn op de levensduur van de schimmel

De levensduur van de spuitgietmatrijs is behoorlijk betekenisvol voor de fabrikant. We kunnen proberen meer te weten te komen over de mogelijke factoren en de mal lang te laten werken.

1. Het vormstaal zal veel uitmaken tijdens de levensduur van de vorm. Meestal is de opnametijd van een spuitgietmatrijs een behoorlijke hoeveelheid, en hoe langer het werkt, hoe hoger de vereisten die het nodig heeft, dus we moeten beter staal kiezen voor mallen. Maar het moet worden opgemerkt dat de materiaalkosten gewoonlijk ongeveer 1 / 4 van de totale matrijskosten in beslag nemen.

2. Matrijsstructuur zal ook de levensduur van de matrijs beïnvloeden omdat een redelijke structuur een fijn draagvermogen kan verschaffen. Zo'n goed geleidingssysteem kan veel verwarring helpen voorkomen of we kunnen proberen om enkele hoeken in de camber te maken.

3. Er zijn veel verwerkingsmethoden voor schimmels: smeden, machinaal bewerken, elektrische ontlading, warmtebehandeling, slijpen en polijsten. Alle verwerkingsmethoden zullen de mal min of meer beschadigen.

4. Tijdens het werkproces zal de mal altijd klemmen, vergrendelen, injecteren, drukbehoud en koeling. Binnen het proces moet elke stap stabiel zijn en samenwerken, dit is veel belangrijker voor de hotrunner-spuitgietmatrijs.

5. De injectiemachine is ook van belang voor de spuitgietmatrijs. Als er een verkeerde positie of te sterk is, zal dit zeer schadelijk zijn voor de schimmel.


Neem contact op met Shine

202001061412588260475

Hot Tags: plastic 500 cc spuitgietmatrijs voor eenmalig gebruik, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like