Plastic opvouwbare vorkvorm voor instantnoedels

Plastic opvouwbare vorkvorm voor instantnoedels

Schimmel is een van de grootste onderdelen in de branche. Met de giettechnologie is meer dan 80% van de onderdelen in auto-onderdelen, elektrische onderdelen, huishoudelijke producten, enz. Kunststof spuitgietmatrijs is een soort matrijs en heeft veel invloed op het dagelijks leven. Vandaag wil Shine Plastic introduceren ...
Praat nu

Productdetails

Schimmel is een van de grootste onderdelen in de branche. Met de giettechnologie is meer dan 80% van de onderdelen in auto-onderdelen, elektrische onderdelen, huishoudelijke producten, enz. Kunststof spuitgietmatrijs is een soort matrijs en heeft veel invloed op het dagelijks leven.

Vandaag wil Shine introducerenPlastic opvouwbare vorkvorm voor instantnoedelsdie we eerder hebben gemaakt.

Plastic Folding Fork Mold For Instant Noodles

Bijzonder karakter: vork kan worden opgevouwen

Deelgrootte: 15 mm lengte

Vormstaal: S136

Basisstaal: 50 #

Vormholte: 32

Gate systeem: 8 pinpoint gate

Injectiesysteem: volledige hete agent

Uitwerpsysteem: uitwerppennen

Bewerkingstolerantie: 0,1-0,2 mm

Tijd voor T1: 55 werkdagen


De analyse van structurele bewerkbaarheid

Het plastic deel is de plastic vork die we dagelijks gebruiken. De structuur is eenvoudig, maar vereist hoge eisen aan het bewerken van vormen. De structuur en grootte bevestigden het volgende:

image

image


De selectie van plastic vorkgrondstof en vormmachine

Het kenmerk van de ABS-grondstof: ABS-materiaal is het copolymeer van acrylonitril, butadieen en styreen. Dit materiaal is giftig en smaakloos en heeft een betere glans, die veel wordt gebruikt.

image

* Het droog van ABS materiaal

Het vochtabsorptievermogen en de gevoeligheid voor watermoleculen zijn groot, dus voor het vormen heeft het tijd nodig om het materiaal te drogen en voor te verwarmen.

* Injectietemperatuur

Er is een hoge eis aan de vormtemperatuur, u moet de vultemperatuur regelen volgens het specifieke malproject.

* Injectiedruk

Meestal hebben de ABS-onderdelen hogedrukspuitgietmachines nodig om te produceren. Maar voor sommige kleine producten met een grote dikte kan lage druk worden gebruikt om te injecteren.

* Injectiesnelheid

Het is beter om&# 39 te gebruiken om de middelste snelheid te gebruiken om de plastic onderdelen te injecteren. Als de snelheid te snel is, wordt een laag glanzend product gemaakt met een laslijn. Maar voor dunwandige producten en complexe producten moeten we zorgen voor voldoende snelheid om aan de productie-eisen te voldoen.

* Mold temperatuur

De injectietemperatuur is hoog, waardoor de matrijstemperatuur ook hoog is. Gewoonlijk is de matrijstemperatuur ongeveer 80-90 ℃, de bewegende plaat is ongeveer 55-65 ℃. Sommige mallen met grote afmetingen en complexe structuren moeten het verwarmen van mallen vooral overwegen om de cyclustijd te verkorten.


De keuze voor een kunststof vorkvormmachine

* De relevante parameters van de spuitgietmachine die voor deze kunststof vorkvorm wordt gebruikt:

Max injectievolume: 300 cm³

Injectiedruk: 150Mpa

Klemkracht: 1600KN

Max vormgebied: 645c㎡

Hoogte van de mal: 250-450 cm

Maximale openingsslag: 380 cm

Nozzle boogradius: 12 mm

Diameter spuitopening: 4 mm

Spoorstangafstand: 450 * 450 mm

14

* De vormparameters voor de plastic vork

Dichtheid: 1,01-1,04 g / cm

Krimppercentage: 0,3-0,8%

Voorverwarmtemperatuur: 80-85 ℃

Voorverwarmtijd: 2-3 uur

Vultemperatuur: eindzone 150-170 ℃, middenzone 165-180 ℃, frontzone 180-200 ℃

Nozzle-temperatuur: 170-180 ℃

Vormtemperatuur: 50-80 ℃

Injectiedruk: 80Mpa

Vormtijd: injectie 60s, houddruk 5s, koeling 90s


Vormontwerp van de plastic vork

Ons technisch team kan bogen op jarenlange ervaring uit de verschillende disciplines die nodig zijn om een ​​succesvol vormproduct te ontwikkelen. We analyseren het componentontwerp van alle nieuwe projecten en passen onze ontwerpervaring voor fabricage toe om de vormbaarheid te maximaliseren, tweede bewerkingen te minimaliseren, montagetijd te verminderen en gereedschap te vereenvoudigen - waarde toe te voegen in elke fase, resulterend in de ideale combinatie van materiaal, matrijs, mankracht, en machine voor efficiënte en kosteneffectieve productie.

We zijn er trots op dat we in veel partnerschappen hebben gewerkt aan moeilijke projecten en innovatieve oplossingen hebben geïntroduceerd die een succesvolle en tijdige productlancering garanderen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om uw productiepartner vroeg in de vroege fase van het productontwerpproces te betrekken - wat uiteindelijk tijd, kosten en een hoop gedoe bespaart!

image

Bij het ontwerpen van bijvoorbeeld plastic mallen plaatst ons bedrijf het in de kernpositie, en nu introduceren we kort enkele van onze ontwerpprocessen:

Er zijn meestal nieuwe producten (voorbeelden, tekeningen, 3D-bestanden) en andere vormen, en sommige zijn slechts oplossingen, laat onze afdeling productontwikkeling nieuwe producten voor hen ontwikkelen.

* Het is noodzakelijk om de haalbaarheid van het product te bepalen, het ontwerp is redelijk en het matrijsplan kan worden bepaald. De klant, het ontwerp en de verwerking van de matrijs, het personeel van de technische afdeling zal het contract beoordelen, het plan bespreken en doorgeven, ondertekenen en bevestigen.

* Start het malontwerp (uit montagetekening, 3D grote indeling) om de voorbereiding te beoordelen en te bevestigen.

* Na het opnieuw bekijken en opnieuw beoordelen, kunt u een fijne segmentering en het ontwerp van het vormdeel uitvoeren, de kleine afbeelding verwijderen, de verificatie van de kaartgroep controleren en de tekeningen na bevestiging uitgeven.

De specificatie van de tekeningen is erg belangrijk in het ontwerpproces. Om de betrouwbaarheid van het ontwerp te garanderen, kunt u het beste de verwerkingstabel, het schema, de verwerkingstabel, de vervolgchecklist enz. Regelen.


Montage van matrijzen

Het assembleren van een kunststof spuitgietmatrijs is een processtap die altijd nodig is wanneer een nieuwe mal wordt voorbereid. Het is heel gebruikelijk om de montage van een mal uit te voeren met behulp van de volgende werkprocedure:

* Bevestigen van het aantal componenten van de maldelen

* Bevestigen van de procedure voor het monteren van de mal

* Voorlopige montage van de maldelen

* Aanpassen van de operaties

* Eindmontage van de mal

* Bevestiging van de bewerking in een vormmachine

* De defecte locaties aanpassen (indien nodig, demonteer en monteer de mal opnieuw)

In de processtap van het samenstellen van een mal, aangezien de resultaten van alle bewerkingen zoals ontwerp, bewerking, afwerking, oppervlaktebehandeling, enz. Allemaal bij elkaar worden verzameld, is dit ook een processtap waarin menselijke fouten of tekortkomingen in de respectieve processen zoals ontwerpfouten, bewerkingsfouten, fouten bij het bestellen van onderdelen, enz. komen allemaal naar voren. Het is noodzakelijk om snel te detecteren, zoals problematische locaties, en om ontwerpwijzigingen of machinale bewerking van de mal te regelen. Menselijk mentaal werk of machinale verwerkingstijd is fysiek vereist voor ontwerpwijzigingen of het gedeeltelijk bewerken van matrijzen. Of het juiste en nauwkeurige oordeel en snelle vervolgacties vlot kunnen worden uitgevoerd, bepaalt in grote mate het proefschema van de mal en de hoeveelheid tijd die nodig is.

Als de mal groot is en hoge eisen stelt aan de maattolerantie, gebruiken we meestal een matrijssluitmachine om de mal te monteren om de passing van de holte en kerndelen te controleren. Zoals de videoshows:


Neem contact op met Shine

202001061412588260475

Welkom bij het kopen van de hoogwaardige en goedkope plastic opvouwbare vorkvorm voor instant noodles in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van Thin Wall Mold in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China, tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu meer informatie te geven.
Hot Tags: plastic opvouwbare vorkvorm voor instantnoedels, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like