Plastic lepel schimmel gebruikt voor het eten van Pudding

Plastic lepel schimmel gebruikt voor het eten van Pudding

Wij zijn toegewijd aan een professionele fabrikant van spuitgietmatrijs in China.
Praat nu

Productdetails

Schimmelnaam: Plastic Spoon Mould gebruikt voor het eten van Pudding

1-

Deel materiaal: PP/PS

Onderdeelgrootte: lengte 80mm

Schimmelholte: 48

Schimmelmateriaal: S136/DIN 1.2316

Runner systeem: 2 punten hot runner

Ejectorsysteem: stripperplaat

Schimmel draait: volledig automatisch

Geschikte machine: 300T

Voorbeeldtijd: 40 dagen

Schimmelleven: 1 miljoen schoten


Aoxu Mould ontwerpsysteem

De ingenieurs van Aoxu Mould hadden een zeer rijke ervaring en een uitgebreide ontwikkelingsgeest. Hun principes zijn: Het ontwerp van een goede producten is de sleutel. dus, ingenieurs, speciale aandacht besteden aan het maken van schimmels; Probeer een ontwerp uit te elaborative om zijn grootste levensduur en verminderd onderhoud te spelen.

Klanten leveren de 2D- of 3D-tekeningen in DXF, DWG, PRT, SAT, IGES, STEP-formaat, enz., of sturen ons gewoon het voorbeeld. We scannen het monster en maken een productblauwdruk, beginnen de tekening van de matrijsassemblage te ontwerpen na de bevestiging van de klant en passen de bestaande projecten aan.

We hebben een internationaal geavanceerd systeem aangenomen - CAD/CAM/CAE in matrijsontwerp en spuitgieten.

Onze techniek en matrijstechnologie omvat:

1. Pro/ENGINEER (3D-modellering)

2. SolidWorks (3D-modellering)

3. AutoCAD (2D-modellering)

4. MoldFlow Mold Advisor (Plastic flow/ misvorming simulatie)

5. MasterCAM (CNC-programmering)

6. Unigraphics (CNC-programmering)

7. CNC Bewerkingscentra

8. CNC EDM's (Electro-Discharge Machining)

9. Draadsnijmachines.


Aoxu Mould QC drie stappen:

1. Inkomende kwaliteitscontrole: volledig staalmateriaal en outsourcing standaardcomponenten worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen voor de op maat gemaakte kunststof matrijs.

2. Inprocess kwaliteitscontrole: al het bewerkings- en montageproces is onder controle, we hebben een QC-team om de tolerantie en het verwerkte oppervlak te controleren en te controleren om aan de eisen te voldoen.

3. Definitieve kwaliteitscontrole: na de voltooiing van de kunststof matrijs, zullen we een grondige controle op de belangrijkste grootte van de proef plastic monster en schimmel om ervoor te zorgen elke stap niet over het hoofd worden gezien en plastic kwaliteit is ok.

image

Aoxu kwaliteitsborging:

1. Hoge precisie 3D-coördinatenmeetmachine stelt ons in staat om grondig van afgewerkte producten geleverd aan onze klanten om te voldoen aan de eis.

2. Controleer en test op proefproducten tegen ontwerp om elke meting te garanderen.


Aoxu Mould service

1. Prijsdienst

Wij voorzien u van een offerte bij ontvangst van uw vraag. Welkom om ons het onderzoek met 2D, 3D, steekproef of ruwe ideeën te sturen.

2. Ontwerpdienst

Productontwerp en matrijsontwerp opnemen

3. Moldflow-analysedienst

4. Projectvolgdienst

Tijdens de matrijsproductie wordt het matrijsproductierapport elke week bijgewerkt.

5.

Gekwalificeerde monsters worden door de lucht verzonden wanneer onze mal is voltooid. Normaal gesproken sturen we 2 schoten als je meer monsters wilt, neem dan contact met ons op voor de verzending.

6. Service na verkoop

We hebben één jaar garantie voor elke mal, als de matrijs beschadigd is tijdens de garantietijd zonder fouten in de werking, sturen we in de kortste tijd nieuwe vervangingen. Wij bieden levenslange technische ondersteuning. Neem gerust contact met ons op als u twijfelt.

7. Dienst voor gegevensopslag

We bewaren al onze klantmalinformatie in onze computer, omvatten tekeningen, uiteindelijke spuitgietgegevens van spuitgietmachines en verzenddocumenten.


Contact Shine

202001061412588260475

Welkom om de hoge kwaliteit en lage kosten plastic lepel schimmel gebruikt voor het eten van pudding in bulk bij ons te kopen. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van Thin Wall Mould in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor producten op maat contact met ons op om ons nu op de hoogte te stellen van de details.
Hot Tags: plastic lepel matrijs gebruikt voor het eten van pudding, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like