Witte emmer verpakking schimmel

Witte emmer verpakking schimmel

Witte emmer verpakking schimmel
Praat nu

Productdetails

Witte emmer verpakking schimmel


Plastic materialen 0010010 amp ;. Vormstaal

We weten allemaal dat plastic mallen spreken over een enkel product. Verschillende plastic producten hebben verschillende plastic mallen. Soms, zelfs als dezelfde plastic producten verschillende vereisten hebben, zullen de plastic mallen die we verwerken anders zijn. Alleen vanuit het perspectief van plastic materialen heeft plastic de volgende effecten op de mal.

1. Verschillende kunststoffen krimpen anders. Bij de verwerking van kunststof mallen moeten we letten op het krimpen van kunststof mallen. Voordat we de plastic mal openen, moeten we de krimp van de mal bepalen, anders is het gemakkelijk om de mal te laten schrapen. Vooral grote plastic mallen. Plastic voor emmervorm, gebruikmakend van hoogwaardig PP.

0010010 nbsp; 2. Vereisten voor kunststofkenmerken voor het staal van kunststof mallen. Wanneer we kunststof mallen verwerken, moeten we bij het kiezen van het vormstaal eerst het type kunststof begrijpen. Zo is het nylon plastic dat we vaak gebruiken corrosief. Bij het kiezen van het gietstaal moeten we overwegen om roestvrij staal gietstaal te gebruiken. Als we zeer transparant pc-plastic gebruiken, moeten we malmaterialen met hoge polijstprestaties kiezen, zoals 2 738 en andere materialen. En het materiaal van de emmer of emmer is van PP, maar de vorm vereist een korte cyclustijd en een hoog polijstoppervlak, dus het vormstaal moet minimaal 718 of beter zijn dan dat.

4


Vormstructuur

1. Redelijke vormstructuur Standaardisatie van injectievaten Beijing plastic vaten worden strak en nauwkeurig geassembleerd.

2. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het product, is het type plastic dat wordt gebruikt anders. En klantvereisten, neem verschillende soorten vormstaal. Het kan niet alleen de levensduur, kwaliteitseisen, maar ook economische voordelen van de mal garanderen.

3. Er zijn enkele vormen. We maken eerst het gietstaal eenvoudig, dan af en daarna verwerken. Sommige plastic producten hebben bijvoorbeeld een dunne plaatvorm, vanwege de slechte vloeibaarheid, gemakkelijk te vliegen, de hardheid van het matrijsstaal wordt niet bereikt en de levensduur is extreem laag. Daarom moet het vormstaal een hardheid hebben van meer dan 55 graden HRC om de levensduur te garanderen. Op deze manier blussen we het moederbord tot meer dan 57 graden HRC en voeren we een harde verwerking uit. De mal die op deze manier naar buiten komt, voldoet niet alleen aan de kwaliteitseisen, maar garandeert ook de levensduur.

4. Enkele meer gecompliceerde vormen, zoals een anti-namaakkap, trekringkap enzovoort. Er zijn veel gaten en als het eerst met warmte wordt behandeld, is hard verspanen moeilijk. We gebruiken matrijsstaal van relatief goede kwaliteit, eerst op zijn plaats verwerkt, na proef testen, inlopen, bevestigen van de matrijsdoorlaat en tenslotte nitreren of vacuüm-warmtebehandeling. De aldus geproduceerde vormen kunnen ook voldoen aan kwaliteitsnormen en levensduur.

5. Sommige grotere vormen of ronde vormen. Bijvoorbeeld, in de schakelkast, hebben we bij het ontwerpen van de vormstructuur zowel de geleiding van de geleidingshulsgeleider kolom positionering als de hogere sub-poort positionering. Wanneer de vaste plaat en de beweegbare plaat tegelijkertijd worden gecombineerd, ongeacht hoeveel druk de spuitgietmachine heeft, heeft de mal geen mal. De minste zijbeweging. Dit zorgt niet alleen voor de uniformiteit van de zijwanden van het product, maar verlengt ook de levensduur van de mal.

6. Wanneer we mallen met hoge precisie maken, zoals mallen zoals elektrische schalen. De eerste is het gebruik van geïmporteerd hoogwaardig staal. Ten tweede moeten we voorbewerken. Vervolgens wordt een warmtebehandeling uitgevoerd. Het verhoogt de hardheid van het matrijsstaal en elimineert de vervorming en interne spanning. Poets het nogmaals met een platte molen. Afwerking is weer klaar. De mal heeft een kleine fout, hoge precisie en duurzaamheid. Zeer populair bij gebruikers.


Neem contact met ons op

2Hot Tags: Witte emmer verpakking schimmel, emmer schimmel, verpakking schimmel

Onderzoek

You Might Also Like