Helm schimmel voor Harley Motorfiets

Helm schimmel voor Harley Motorfiets

Helm schimmel voor Harley Motorfiets
Praat nu

Productdetails

Helm schimmel voor Harley Motorfiets


Materiaal van helmonderdelen

Helm materiaal zijn over het algemeen verdeeld in vier soorten: composietmaterialen, plastic grondstoffen, abs, glasstaal, en koolstofvezel. De meest voorkomende leven is abs engineering kunststoffen. ABS engineering kunststoffen, namelijk PC + ABS (engineering kunststof legering), zijn ook een soort plastic grondstoffen. De Chinese naam in de industrie heet kunststof legering, en het heet PC + ABS, vooral omdat dit composiet materiaal heeft een uitstekende hittebestendigheid en weerbestendigheid van PC hars, uitstekende stabiliteit, moeilijk te vervormen en impact weerstand, Bevat uitstekende verwerking vloeibaarheid van ABS hars en sterke plasticiteit. Daarom, zoals plastic helmen, die hoge plasticiteit eisen hebben en moeten zorgen voor een sterke stabiliteit en veiligheid, deze kunststof legering is de beste keuze.

Mtarial van helm onderdelen zal worden met behulp van ABS en PC, en deze twee materialen moeten warmtebehandeling te doen voor het vormen.

1: Warmtebehandeling van materialen

Om het schimmelproductieproces te redden, verwerkt de algemene schimmelfabriek de warmtebehandeling na de eerste warmtebehandeling, zodat de hardheid van het schimmelmateriaal niet voldoet aan de verwachte eisen of normen. Als de hoge vraag mal kan alleen gebruik maken van de hardere staal, verhoging van de kosten. .

We werken samen met een buitenlandse klant en leren een technologie die de hardheidseisen van staal verhoogt en kostenbesparingen maximaliseert.

Na de eerste warmtebehandeling wordt een temperende warmtebehandeling uitgevoerd om de hardheid van het staal te verhogen door te doven.

2: Koeling bepaalt schimmel lot

De gewone schimmel koelwater systeem heeft een langzame koeling tarief en een slechte schimmel vormen kwaliteit. Hoe beter het verkoelende effect van de mal, hoe hoger de kwaliteit van de mal.

Om de nadelen van het koelsysteem van de gewone mal op te lossen, hebben we een efficiënte circulerende waterafvoermodus aangenomen, zodat de koeltijd van de mal tot de kortste kan worden teruggebracht.


Specificaties voor de vorm

Core & Cavity Steel: 2738
Schimmelbasis: C60
Holte: 1
Mould Life: Meer dan 1 miljoen schoten
Specificatie: Alle beschikbare grootte
Ontwerpsoftware: UG, CATIA.

Levertijd:35 dagen

Helm kan bestand zijn tegen druk voornamelijk maakt gebruik van drie principes:

1. Demping en demping effect: Er is een gat van 25 ~ 50mm tussen de dop shell en de dop voering. Wanneer het object de helm raakt, heeft de dop de bovenkant van het hoofd niet direct van invloed als gevolg van de vervorming van de kracht.

2. Verspreid stress-effect: De dop shell is elliptisch of hemisferisch, en het oppervlak is glad. Wanneer een object op de dopschaal valt, kan het object niet blijven en schuift het onmiddellijk naar beneden; en de kracht die het botspunt van de dopschaal ontvangt, wordt overgebracht naar de omgeving, die wordt verminderd door de buffer van de dopvoering De kracht kan meer dan 2/3 bereiken, en de rest van de kracht wordt doorgegeven aan de menselijke schedel door het gehele gebied van de kapvoering, waardoor het focuspunt naar het krachtoppervlak verandert, waardoor de concentratie van slagkracht op een bepaald punt op de dopschaal wordt vermeden en de kracht per eenheidsgebied wordt verminderd.

3. Biomechanica: De nationale norm bepaalt dat de helm 4900N moet kunnen absorberen. Dit is vanwege de biologische test, de maximale limiet van de menselijke cervicale wervelkolom wanneer het wordt benadrukt. Als het deze limiet overschrijdt, zal de cervicale wervelkolom gewond raken, en de milde zal verlamming veroorzaken, en de ernstige zal levensbedreigend zijn.


Mold Gerepareerd &. Onderhoud

Wanneer de mal loopt voor een lange tijd, het is vereist en onderhoud. Een plastic fabrikant compained voor mij dat hun mallen vaak reparatie nodig en het onderhoud vergoeding is buiten het budget. Hoe deze situatie te veranderen? Eigenlijk is een goed onderhoud belangrijker dan reparatie. Het is niet aan te raden om de mal opnieuw en opnieuw te repareren, wat blijkbaar de levensduur van de vorm zal verkorten. Er zijn drie tips voor het onderhoud van kunststof schimmels:

1) Let bij het dagelijks gebruik op het reinigen van de bewegende delen en zorg ervoor dat de waterleidingbagger niet wordt geblokkeerd. Plastic fabriek draait de mal elke dag; Dit basisonderhoud speelt een sleutelrol bij het gebruik van schimmels.

2) Behalve het dagelijkse onderhoud, regelmatige controle en reiniging kan genegeerd. Na het beëindigen van de productie, vergeet niet om de ventilatieopening schoon te maken en de slijtage onderdelen te wijzigen of te wijzigen.

3) De volgende is om de mal uiterlijk onderhoud te houden, die cn ervoor zorgen dat de mal dicht en strak te houden en stof te voorkomen.

Dat zijn de basisaspecten en het werkt echt.


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: helm schimmel voor Harley motorfiets, helm schimmel, Harley motorfiets schimmel

Onderzoek

You Might Also Like