Motorhelm schimmel

Motorhelm schimmel

Motorhelm schimmel
Praat nu

Productdetails

Motorhelm schimmel


Helmvorm voor het maken van de helmen, verschillende kleuren zijn ook mogelijk door de kleurendosis toe te voegen tijdens de productie

Mold Soecification

Kunststof: PP, PE,

Steel of Mold Cavity & Core: P20

Staal van Mouldbase : C50

Nos of Cavity: 1

Hardheid van holte en kern: 32-42HRC

Hardheid van slijtdelen: 45-50HRC

Kerntreksysteem: oliecilinders voor schuifregelaars

Mould Accessoires Aoxu-standaard

Koelsysteem: Aoxu-standaard

Oppervlakteafwerking: diamantpoets

Vormlevensduur: 500.000 schoten

Runner: koude runner

1e testtijd: 60 dagen

Standaard verpakking: export houten kist


Ontwerppunten spuitgietmatrijs

Lopersysteem van spuitgiet wordt ook sprue-systeem genoemd. het is de noodzakelijke doorgang voor het smeltmateriaal van het mondstuk van de spuitgietmachine naar de vormholte.

Primaire loper

Het verwijst naar het stroompad vanaf het deel waar het injectiemondstuk in contact staat met de primaire loopbus van de matrijs en het stroompad naar de subloop. Dit deel is het eerste deel van het gesmolten plastic dat door de mal stroomt.

Sub-runner

sub-runner wordt ook vertakkingskanaal genoemd. het kan worden gescheiden als eerste runner en secundaire runner volgens het matrijsontwerp. De sub-runner is een overgangszone tussen de primaire runner en de poort, die de stroomrichting van de gesmolten kunststof mogelijk maakt soepel worden omgezet; voor de vorm met meerdere holten heeft deze de functie van het gelijkmatig verdelen van het plastic naar elke holte.

Poort

poort is ook bekend als de invoerpoort, het is een smalle poort tussen de sub-runner en de matrijsholte, en is ook het dunste deel van de kortste. Zijn functie is om het plastic te laten versnellen door het aanscherpende stromingsoppervlak te gebruiken, en de hoge afschuifsnelheid kan de plastic stroming goed maken (vanwege de afschuifverdunnende eigenschappen van het plastic); het verwarmingseffect van de viskeuze verwarming verhoogt ook de temperatuur van het materiaal en verlaagt de viscositeit. effect.

Nadat het vormen is voltooid, wordt de poort eerst uitgehard en verzegeld, wat voorkomt dat het plastic terugstroomt en voorkomt dat de druk van de holte te snel daalt, zodat het gevormde product de functie van krimpen en deuken heeft. Na het vormen is het gemakkelijk om af te snijden om het loopsysteem en de plastic delen te scheiden.

koude slak

Het doel is om het koude plastic golffront op te slaan in de beginfase van het vullen en vullen, om te voorkomen dat het koude materiaal direct de holte binnendringt, de vulkwaliteit beïnvloedt of de poort blokkeert. Koude bronnen worden meestal aan het einde van de primaire hardloper geplaatst. Wanneer de lengte van de sub-runner lang is, moet aan het einde een koude slak worden geopend.


Neem contact op

2
Hot Tags: Motorhelm schimmel

Onderzoek

You Might Also Like