Motocycle Mistlampbehuizing Kunststof spuitgiet

Aoxu Mold, is gespecialiseerd in de productie van auto-matrijzen, motorfiets matrijzen, lamp matrijzen en grondstof matrijzen evenals plastic eindproducten.
Praat nu

Productdetails

Bent u op zoek naar een kunststof motocycle lampbehuizing spuitgietbedrijf?

OEM of verkoop op de markt?

Hier kunt u Aoxu Mold Company bekijken

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co, Ltd is gevestigd in de wereld schimmel stad --- Taizhou Huangyan. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van matrijzen voor auto's, motorfietsen, lampmallen en matrijzen voor grondstoffen, evenals plastic eindproducten.

Het bedrijf heeft meer dan 50 werknemers, onder hen zijn er meer dan 10 senior technische backbones met 20 jaar rijke ervaring in spuitgietcyclus. Het bedrijf heeft een volledige set eersteklas verwerkingsapparatuur en een professioneel ontwerpteam, en biedt dus een sterke garantie voor het ontwerp en de productie van hign-precieze en gecompliceerde structuurmatrijzen.

Het bedrijf heeft een compleet en wetenschappelijk kwaliteitsmanagementsysteem om gebruikers hoogwaardige mallen en supertechnische diensten te bieden. Het bedrijf heeft onafhankelijke import- en exportrechten, exportmatrijzen naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Taiwan, Rusland en andere landen en regio's.

Aoxu Mold zal zich altijd houden aan het "klant eerst" -principe en voortreffelijkheidstechnologie nastreven, zakelijke relaties aangaan en ontwikkelen op basis van gelijkheid en wederzijds voordeel.

De hoge integriteit, sterkte en kwaliteit van het bedrijf erkend door de industrie. Met een gloednieuwe houding verwelkomen Aoxu Mold oprecht vrienden in binnen- en buitenland om ons te bezoeken en zaken te bespreken!


Schimmel informatie: Motocycle Fog Lamp Housing Plastic Injection Mould

Mold Naam: Plastic motocycle mistlamp behuizing schimmel

Matrijsholte: 1 + 1

Vormafmetingen: 480 * 430 * 380 mm

Mold Gewicht: 800kg

Gietstaal: 1.2738

Mold Life: ≥50 (tienduizend) schoten

Cyclustijd: 40-50S

Machineton: 450T

Vervaardigingstijd: 45-60 dagen

Type koelleidingconnector: DME NS350 SERIE-snelkoppeling, aangesloten op hoofdwaterspruitstuk door FST100 MS-connector, uitstekend koelsysteemontwerp


Hierna volgen de essentiële informatie, ter referentie:

Gedetailleerde info voor vormstaal

Schimmel materiaal

Hardheid

Mold leven

P20

HRC 28-33

> 300.000 opnamen

718

HRC 33-36

> 500.000 opnamen

H13

HRC> 43

> 800.000 opnamen

2344

HRC> 48

> 800.000 opnamen

S136

HRC 48-52

> 1.000.000 opnamen


Productinformatie: 3

Kunststofhars: ABS

Productafmeting: 159 * 58 * 45 mm

Kleur: voor uw keuze


U kunt ons uw steekproef verstrekken, kunnen wij voor u ontwerpen;

Of u kunt ons uw ontwerp sturen, wij kunnen het volgens deze maken;

OEM en ODM zijn beide ok;

We zullen u advies geven als er een probleem is tijdens het maken van schimmel.


Hoe maak je schimmel die de klant alleen monsters aanbiedt zonder te tekenen?

Door klanten wordt ons vaak gevraagd dat we plastic monsters hebben, maar we hebben geen 3D-tekeningen. Kunnen we vormen maken volgens de monsters? Dit is oke. We kunnen de mal openen volgens het monster

1. We moeten een monster nemen om getallen / formaten te kopiëren, het uiterlijk van het product in een 3D-document scannen en controleren of het formaat van de 3D-tekening overeenkomt met het voorbeeld na het kopiëren van nummers.

2. Na het starten van 3D-tekeningen beginnen we met de productanalyse. We zullen voornamelijk de productstructuur analyseren, of deze soepel kan worden uitgevouwen tijdens het openen van de matrijs, of er een ondersnijding is, of de diepgang voldoende is, waar de rubberen opening is en de koudloper wordt gebruikt. Of hot runner en zet de 3D-tekeningen om in 2D-tekeningen. Nadat de matrijs is geopend en het product is gemaakt, wordt het 2D-afbeeldingsbestand gebruikt om het meetrapport te maken om ervoor te zorgen dat het eindproduct dezelfde grootte heeft als het originele monster.

3. Nadat de eerste en tweede stappen zijn voltooid, wordt het matrijsontwerp gestart. Het 2D-matrijsstructuurdiagram wordt eerst getekend. Het structuurdiagram toont duidelijk de algehele structuur van de matrijs, en 3D-matrijsplitsing wordt uitgevoerd volgens 2D, en elk onderdeel wordt vervolgens één voor één in onderdelen gedemonteerd. Vervolgens verzonden naar de CNC-verwerkingsafdeling voor verwerking.

4. Volgens de tekeningen begint de molder de matrijs, boor-, vingerhoed- en schroefgaten te verwerken.

5. Nadat de verwerking is voltooid, start u de assemblage van de onderdelen en start u de proef na de assemblage. De eerste try-out heet T1. Controleer de defecten van het testpatroon om de mal te wijzigen.

6. Na het proberen OK, is de vorm gekwalificeerd en wacht op verzending.

Het spuitgietproces is zodanig dat zelfs als er slechts één monster is, de mal kan worden verwerkt.

Als u 3D-tekeningen hebt, is het gemakkelijker om schimmel te maken.


Onze voordelen voor spuitgiet

project

We richten ons op het projectbeheer van klanten, leggen het initiële projectplan voor aan klanten en hebben een duidelijk projectschema, communiceren met klanten over toolingontwerp, vinden problemen, optimaliseren ontwerpdetails. Controleer de kwaliteit van de belangrijkste verwerkingsstappen en geef klanten wekelijks het voortgangsrapport volgens de voortgang van het matrijzenproject. Gebruik regelmatig foto's en rapporten om ervoor te zorgen dat de matrijs op tijd kan worden voltooid en zorg voor een schema en kwaliteit om aan de eisen van de klant te voldoen , effectief zorgen voor het succes van het project.

Ontwerp

Aoxu Mould heeft een professioneel senior automotive matrijs ontwerpteam, zich houden aan het streven naar uitmuntendheidstechnologie, zich ook richten op alle details. Om de kwaliteit van de matrijs en levertijd met Superb technisch niveau te waarborgen, dus de erkenning van nieuwe en oude klanten verkrijgen

Kwaliteit

Aoxu Mold heeft meer dan 20 jaar rijke ervaring op het gebied van auto-matrijzen, zodat we efficiënte en professionele services aan klanten kunnen bieden en mogelijke problemen bij het spuitgieten kunnen voorkomen, dus de malkosten kunnen besparen en systematische oplossingen kunnen bieden voor klanten. We blijven de mogelijkheden voor verwerking, service en kwaliteitscontrole verbeteren om aan de behoeften van de klant te voldoen!

Communicatie

Aoxu Mold heeft een bekwaam team dat vloeiend Engels spreekt. Ook kunnen zij professioneel advies geven over uw schimmelproject.

Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u ons over alles adviseren, we zullen ervoor kiezen het beter te accepteren.


Contactgegevens

Schijnen

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)

Hot Tags: motocycle mistlamp behuizing plastic spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like