Motoraccessoires mal

Motoraccessoires mal

De Aoxu-schimmelfabriek kan alle serieuze plastic motorfietsonderdelen maken, uw 3 D-bestanden leveren, we kunnen doen volgens uw project.
Praat nu

Productdetails

Motoraccessoires mal


Plastic Injection Mold Beschrijving

De verwerkingsapparatuur die overeenkomt met de kunststof spuitgietmatrijs is de kunststof spuitgietmachine. De kunststof wordt eerst verhit en gesmolten in de materiaalton onderin de injectiemachine. Vervolgens, aangedreven door de schroef of plunjer van de injectiemachine, komt het de vormholte binnen via het mondstuk van de injectiemachine en het uitgietsysteem van de mal.

De structuur bestaat meestal uit vormdelen, gietsysteem, geleidingsdelen, duwmechanisme, temperatuurregelsysteem, uitlaatsysteem, ondersteunende onderdelen enzovoort. Productiematerialen maken meestal gebruik van kunststof gietstalen modules, de meest gebruikte materialen zijn voornamelijk koolstofconstructiestaal, koolstofgereedschapstaal, gelegeerd gereedschapsstaal, snelstaal enzovoort.

Spuitgietproces is meestal alleen van toepassing op de productie van hete plastic producten, plastic producten geproduceerd door spuitgietproces zijn zeer uitgebreid, van dagelijkse benodigdheden tot allerlei complexe machines, elektrische apparaten, voertuigonderdelen worden gevormd door spuitgietmatrijs, het is de meest gebruikte bij de productie van plastic producten een verwerkingsmethode.


Vorm 0010010 nbsp;Technische Analyse


VormstaalP20
VormbasisC45
LoperKoude hardloper
HolteSingle
PoortEdge poort
ScheidingslijnMeerdere
Tijd om te bezorgen45 dagen
Betaalvoorwaarden40% TT vooraf en saldo betaald vóór 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; Verzending


Motorfiets Overige accessoires


-1 0010010 nbsp; 0010010 nbsp;-2


Waarom kiezen we ABS-materiaal als motorfietsmateriaal?

ABS voordeel:

* Verschijning

ABS-motorkap van kunststof kan een gevormde gebogen schaal, lichttransmissie, duizenden kleuren, hoogglans of mistoppervlakeffect bereiken.

* Stabiele dimensie

De grootte van de ABS-plastic maat wordt geregeld door een spuitgietmatrijs, zodat de krimp van het materiaal kan worden voorspeld. 0010010 nbsp; Als we ABS-motorfietshoes als voorbeeld nemen, is de krimp van het materiaal onder normale productieomstandigheden slechts 4-6 delen per duizend. 0010010 nbsp; Al met al zorgt ABS-motoromhulsel van kunststof ervoor dat de schaal een goede productconsistentie behoudt en de incidentie van schroot en productiekosten effectief vermindert.

* Veiligheid: isolatie / roestbescherming

ABS-plastic is van nature een isolerend materiaal en roest niet, dus het potentiële veiligheidsrisico van het gebruik van ABS-plastic op de schaal is veel lager dan dat van metaal.

* Licht van gewicht

De auto-industrie 0010010 # 39; de groeiende trend naar lichtgewicht zal zeker leiden tot de ontwikkeling van oplaadapparaten. ABS-plastic is veel minder dicht dan metaal. In hetzelfde ontwerp weegt ABS slechts een zevende van zoveel als staal en de helft van aluminium, maar kan het nog steeds de algemene mechanische eigenschappen zoals metaal bereiken, de slagsterkte van externe kracht is acryl (PMMA) {{4} } keer, polystyreen (PS) 2 keer, licht en onbreekbaar.

* Kosten

De motorschaal is slechts goed voor ongeveer een vijfde van de totale kosten, maar heeft de belangrijke functie om de interne componenten te beschermen tegen langdurig gebruik buitenshuis, dus het kiezen van kosteneffectieve materialen is een belangrijk probleem.

De kosten van een schaal kunnen worden onderverdeeld in drie grote delen: grondstofkosten, verwerkingskosten en matrijskosten.

Daarom stellen we voor dat motorfietsbedrijven ervaren leveranciers met een zekere kracht in computersimulatie moeten kiezen om samen te werken en de kosten en afval veroorzaakt door omleidingen te verminderen. Ten slotte kunnen de matrijskosten, de verwerking van spuitgietmatrijzen in het algemeen in 500, 000 tot 1 miljoen, met andere woorden, wanneer ze een bepaalde economische schaal bereiken, de productiekosten effectief verlagen.
Hot Tags: Motorcycle Accessories Mold, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like