Mal voor motorhelm

Mal voor motorhelm

Vorm voor motorhelm, focus op bevredigende kwaliteit bij alle werkzaamheden.
Praat nu

Productdetails

Mal voor motorhelm


Design Center

Design is de basis van het product. Een goed ontwerp maakt het reparatiewerk minder. Onze ontwerpafdeling heeft geavanceerde CAD / CAE-software, u kunt ons een bestand sturen. Wij zijn de meest geschikte verloskundige van jouw geweldige ideeën! We kunnen ook een volledige 2 D- en 3 D-vormblauwdruk uitbrengen volgens de producten die door klanten worden geleverd. U kunt ons het bestand sturen in de indeling IGES, DXF, DWG, STP, X_T, PRT, enz. Of u kunt ons een handgeschreven tekening of een origineel voorbeeld sturen.

1. Koel ontwerp

Een van de belangrijkste aspecten van het vormontwerp is het koelsysteem. Het speelt een cruciale rol in de kwaliteit en productiviteit van het laatste onderdeel. In het gietproces betekenen lange koeltijden lange cyclustijden. Korte koeltijden betekenen korte cyclustijden.

Het ontwerpen van het juiste koelsysteem voor het onderdeel zorgt voor optimale cyclustijden - de koeltijd mag niet worden beperkt door het koelontwerp, maar moet worden beperkt door het onderdeelontwerp. Dikkere wanddelen hebben uiteraard langere koeltijden.

Met het juiste koelontwerp kan de mal afkoelen tijdens het openen en sluiten van de mal. Dat betekent dat de waterkanaalafstand van de vormvlakken en de afstand tussen de koelkanalen van cruciaal belang is.

2. Runner-ontwerp

Runner-ontwerp omvat zowel cold runner- als hot runner-ontwerpen. Wat is beter? Beide hebben hun plaats en degene die wordt gekozen, hangt af van het onderdeelontwerp, de vormmogelijkheden, de productiehoeveelheden en de prijs van de matrijs.

Onderdelen met een hoog volume en dunne wanden, zoals voedselcontainers, gebruiken hete geleiders. Om concurrerend te zijn in dunwandige hoge productiehoeveelheden zijn dus snelle cyclustijden en hoge cavitatie vereist. Hotrunners kunnen dit alleen bereiken.

Voor het ontwerpen van mallen voor dunwandige onderdelen is een spuitgietmatrijsontwerper nodig die gespecialiseerd is in dit soort gereedschappen. Gebruik geen ontwerper die alleen ervaring heeft met vormen voor algemeen gebruik.

Koudlopers zijn geschikt voor matrijzen met één of meerdere holtes met lage tot gemiddelde productievereisten. Koude hardlopers maken kleurverandering snel en gemakkelijk omdat de hardloper tussen elke cyclus wordt uitgeworpen. Hete lopers hebben tijd nodig om van kleur te veranderen.

Het smalle en ondiepe deel van de hardloper dat de holte binnengaat, wordt de poort genoemd.

1382907641

3. Uitwerpontwerp

De kwaliteit en productiviteit van onderdelen zullen te lijden hebben onder een slecht ontworpen uitwerpsysteem. Een goed ontwerp zal onderdelen consistent en met optimale cyclustijden produceren.

De mal draait volledig automatisch zonder dat er menselijke tussenkomst nodig is. Dit betekent dat de molder efficiënt werkt en concurrerend kan blijven door op tijd te leveren en tegen minimale kosten te produceren.

Gangbare ejectorsystemen maken gebruik van ejectorpennen, stripperringen of luchtdruk. Het gebruikte systeem hangt af van het onderdeelontwerp, het plastic materiaal, de prijs van de matrijs, de vereisten voor de productiehoeveelheid en de machinecapaciteit.

Sprue

Een spruw is een kanaal waardoor een gesmolten plastic materiaal vanuit de spuitmond van de injectiemachine in de mal wordt gespoten. Het heeft een gladde, ronde, taps toelopende wand voor een soepele materiaalstroom.

Runner-systeem

Lopers zijn kanalen waar materiaal van de spruw naar de holtes stroomt.

Conventionele hardloper

1382907212

Verbeterde Runner

1382907298

Balanced Runner: Resin wordt gelijkmatig verdeeld over de holtes. Volume en conditie zijn hetzelfde. Er is meer materiaal gebruikt omdat de totale lengte van de loper langer is in vergelijking met de andere twee.


1382907425

Hot Runner of ook wel runnerless genoemd, kan zuiniger zijn in spuitgieten met een hoog volume.


Over het bedrijf

Aoxu Mold Factory houdt sinds de oprichting internationale geavanceerde matrijstechnologie bij, heeft een CNC-bewerkingscentrum, coördineert meetinstrument zoals precisiebewerking en testen van geavanceerde apparatuur en professionele kennis, ontwikkeling van ontwerpmatrijzen, ervaren productiemedewerkers, in staat om vakkundig een verscheidenheid aan softwareproducten voor gebruikersanalyse, ontwerp en vormontwerp, productie. Onze fabriek heeft een perfecte kwaliteitscontrole en een systeem voor het volgen van de kwaliteit van de service na verkoop. Het gebruiksmodel kan worden gebruikt om mallen voor gebruikers, tekeningen en monsters te bestellen, en kan gebruikers voorzien in de verwerking van plastic onderdelen, het matchen van apparatuur en gerelateerde technische processen. Onze productievormen zijn: dagelijkse benodigdheden, mal voor flesdoppen, blaasvorm, enz. Dagelijkse benodigdheden zijn rekken, mallen, dozen, mallen, dunwandige mallen, blauwe subvorm, omdoosdoos, vuilnisbakken, enz. Vooral rekken, mallen en wandmallen hebben we al een zeer volwassen productietechnologie. Blaasvormmatrijs: mal, mal en gereedschapskist, mal, enz. Onze plastic mallen verkopen goed in het hele land en worden geëxporteerd naar Frankrijk, Rusland, de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië, Spanje, Egypte, India, Zuidoost-Azië en andere landen en regio's.

De fabriek in lijn met:" veiligheid eerst, kwaliteit eerst, efficiëntie eerst, klant eerst" zakelijke doeleinden. Op het gebied van plastic mal heeft een aantal prestaties behaald, en won lof in binnen-en buitenland klanten. Huangyan piekvormfabriek

Welkom, nieuwe en oude klanten! Ik kijk uit naar oprechte samenwerking, hand in hand, wederzijds voordeel en win-win.


Neem contact met ons op

2


Hot Tags: mal voor motorhelm, motorhelm mal, helm mal

Onderzoek

You Might Also Like