Scooterhelm kunststof mal

Rijke ervaring in het maken van matrijzen, concurrerende prijs in een veilig niveau van matrijsproducenten.
Praat nu

Productdetails

Scooterhelm kunststof mal


Mold Specifiactions

Helm kunststof: ABS

Helmbeschermlens: pc

Staal: P 20, 718, 2738

Vormbasis: S 50 c

Type hardloper: koude hardloper

Aantal holtes: 1 holte

Oppervlak: hoog polijstend

Levertijd: 35 dagen


Waarom een ​​helm nodig hebben tijdens het rijden

Waarom een ​​helm nodig hebben tijdens het rijden, iets laat je zien als volgt:

Helmen zijn onderverdeeld in vier typen, afhankelijk van het doel. De beschermingsomvang van de 1 / 2 helm omvat niet de oren; de beschermingsomvang van de helm van de 3 / 4 -helm is uitgebreid tot de oren van de 1 / 2 -helm; de verhouding van de open helm is 3 / De zijkanten van de 4 helmen lopen naar beneden en deze drie helmen worden gezamenlijk pothelmen genoemd. De beschermingsomvang van de integraalhelm omvat de ogen, het gezicht en de kaak, en de schaal en de kaakbeschermer zijn een integrale structuur.

Om de belangrijke rol van helmen bij het beschermen van hoofden bij verkeersongevallen te verifiëren, voerde het Japan Traffic Accident Analysis Centre in 2001 een statistische analyse uit van 280 motorongevallen in de prefectuur Ibaraki, Japan.

Ten tijde van het ongeval viel meer dan de helft van de helmen af ​​vanwege het niet goed vastmaken van de gesp volgens de voorschriften, waardoor de helm niet goed functioneerde. Er waren 6 gevallen waarin de gesp correct was vastgemaakt, maar de helm viel ook af, waaronder 1 / 2 er zijn 5 helmen.

Hoofdletsel zonder helm was goed voor 67. 4%, 2. 19 keer hoger dan die met helmen. Het is duidelijk dat het effect van het dragen van een helm duidelijk is. In het geval van een ongeval is het aantal hoofdletsels veroorzaakt door het vallen van de helm ongeveer 1. 98 keer hoger dan dat van de helm die er niet af valt, en het sterftecijfer is ongeveer {{ 1}}. 35 keer hoger. Daarom is het belangrijk om de gesp correct vast te maken en te voorkomen dat de helm eraf valt bij een ongeval.

11


Over het bedrijf

Aoxu Mold Technology is een fabriek alleen voor plastic mallen. We richten ons op kunststof spuitgietmatrijzen.

1. Fabrieksterrein 6, 000 vierkante meter die bestaat uit een spuitgietmatrijs assemblagewerkplaats, een CNC-werkplaats, een spuitgietgereedschapstestworkshop en een massaorderproductie-workshop.

2. Productiemedewerkers en verkopers 69 .

3. 2 service-afdelingen na verkoop

4. Er zijn grote en kleine spuitgietmachines, freesmachines, slijpmachines, CNC-draaibanken, EDM-machines, draadsnijmachines, totaal 36 machines voor kunststof spuitgietgereedschap en productie van kunststof onderdelen

5. Het bieden van one-stop service van plastic spuitgietmatrijs 3 tot tekening van plastic productproductie.


Hoe de levensduur van de matrijs verlengen?

De levensduur van de mal is erg belangrijk voor het productbedrijf, maar hoe kan de levensduur van de mal worden verlengd? Er zijn verschillende punten die meer aandacht behoeven, zoals:

1. Vormstaal

De belangrijkste factor is de kwaliteit van het vormstaal, het juiste vormstaal heeft de hoogste prioriteit. Bijvoorbeeld, verschillende spuitgietmaterialen, de corresponderende gietstaalmaterialen zullen niet hetzelfde zijn, zoals de vereisten voor hoge polijstbaarheid, corrosiebestendigheid, enz .; kunststof gietstaal in het algemeen P 20 vormstaal levensduur is ongeveer 300, 000 schoten, 1. 2738 vormstaal 500, 000 schoten; H 13 gietstaal en 1. 2344 gietstaal zijn meestal meer dan 1 miljoen schoten, die kunnen worden geselecteerd op basis van de situatie. Dit is de hoogste prioriteit bij het bepalen van de levensduur van plastic mallen.

2. Oppervlaktebehandeling van gietstaal

De oppervlaktebehandeling van vormstaal is ook erg belangrijk. Nitreren kan de oppervlaktehardheid van staal verbeteren en de levensduur van de mal effectief verlengen. Galvaniseren kan het vormstaal effectief wijzigen. Voor sommige zeer heldere en corrosiebestendige kunststof onderdelen kan deze worden versterkt door galvaniseren. En verbeter de prestaties van staal.

3. Vormontwerp

De volwassen malstructuur houdt niet alleen rekening met de materiaaleigenschappen van het product, de krimpsnelheid, de vormtemperatuur, de elastische trekvervormingscoëfficiënt, enz., Maar houdt ook rekening met de koelwaterdoorlaat, de snelheid van het openen en sluiten van de mal enz. Een redelijke malstructuur kan zich effectief uitbreiden de levensduur van de mal en zorgen voor een soepele productie van de mal. Verbeter de efficiëntie en verlaag de kosten.

4

4. Mold verwerkingsproces

Als een werknemer iets goeds wil doen, moet hij eerst zijn gereedschap slijpen. De opstelling van de kunststof matrijstechnologie is bijzonder belangrijk. Een redelijke procesopstelling kan de productiecyclus versnellen, de verwerkingstijd verkorten en kosten besparen. En nog belangrijker, een nauwkeurige en redelijke verwerking kan de stabiliteit en levensduur van de mal tijdens het productieproces garanderen. Sommige bewerkingsfouten leiden tot matrijslassen, hoe goed het lassen ook is, het is een verlies voor de matrijs; Bovendien kan een slechte verwerking de beweging van de mal beïnvloeden, de levensduur van de mal verkorten en ervoor zorgen dat de plastic mal tijdens het productieproces barst of zelfs breekt.

5. Standaard onderdelen

Het is het kortste stuk hout dat de capaciteit van de bak bepaalt. Dit wordt door iedereen begrepen, maar wordt vaak niet opgemerkt wanneer je het doet. De mal is hetzelfde, hoewel de standaard onderdelen niet direct betrokken zijn bij het vormen, maar de werking van de gehele mal regelen. Onderdelen van goede standaard moeten slijtvast, hard genoeg, hoge precisie en niet gemakkelijk te vervormen zijn.

6. Polijsten en graveren

Het polijsten van de mal is de laatste stap in de fabricage van de mal. Polijsten wordt direct weerspiegeld op de plastic onderdelen, dus dit is de meest persoonlijke klus. Polijsten helpt ook en vult de beweging van de mal aan, vooral bij het slopen.

7. Montage van kunststof mal

Matrijssamenstelling is als het samenstellen van een machine. Elk onderdeel en elke schroef kan' er gaat niets mis. Anders zullen de gevolgen behoorlijk ernstig zijn. Lichtheid leidt tot productdefecten, beïnvloedt de productie en beschadigt de mal volledig en veroorzaakt schroot. Daarom moet het montagewerk zeer gedetailleerd zijn. Let vooral bij het montageproces op het reinigingswerk van de mal, vooral het watercircuit en de schroefgaten. Zorg ervoor dat je de ijzervijlsel erin afblaast, anders wordt de klant erg boos.

8. Vormkoeling

Iedereen met ervaring in schimmel weet hoe belangrijk koeling is voor een schimmel. Door de stijging van de prijzen en het arbeidsloon is het ondenkbaar om de winst uit de injectiecyclus van één seconde bij massaproducten te verminderen. Wanneer de productiecyclus echter wordt versneld, zal de temperatuur van de mal stijgen. Als het niet effectief wordt bestuurd, zal de mal te heet zijn om te worden gevormd en zal zelfs de malvervorming worden weggegooid. Daarom is een uitstekend waterwegontwerp vooral belangrijk, inclusief de rangschikkingsdichtheid van waterwegen, diameters, verbindingen tussen elkaar, enz.

9. Onderhoud van matrijzen

Onderhoud is een van de belangrijke factoren voor de levensduur van de schimmel, dus elke keer na gebruik van de schimmel moet het volledig worden onderhouden, met name de roestpreventie van het vormdeel, de roestpreventie van de belangrijkste actiedelen. Water zal tijdens de productie aan de mal worden blootgesteld, vooral tijdens het installatie- of demontageproces. Daarom moet de mal worden gedroogd wanneer de deactivering lang duurt. Na het reinigen van de mal moet u deze met olie of antiroestolie insmeren.


Zaken met ons, stappen

1. Citaat Volgens monsters, illustraties en speciale vereisten.

2. Overleg en discussie Matrijsmaterialen, holtegetal, prijs, stroompad, betalingswijze, etc.

3. Onderteken het verkoopcontract om alle voorwaarden te bevestigen.

4. Betaling via overboeking (TT, 30% of 4 0% aanbetaling)

5. Controleer het product We krijgen de monster- of 3 D-gegevens, bestuderen en bespreken deze zorgvuldig en geven de onvoldoende of daaropvolgende problemen aan de klant door om een ​​succesvolle afronding van de daaropvolgende malopening te garanderen!

6. Matrijsontwerp We ontwerpen het product in het product of de tekening van de klant&# 39, en bevestigen het vervolgens aan de klant.

7. Matrijsverwerking Nadat de malvorm is bevestigd, beginnen we opnieuw met de verwerking.

8. Vormproces Een wekelijks schema wordt naar de klant gestuurd.

9. Testmodus Stuur testmonsters en testrapporten ter bevestiging naar de klant.

10. Matrijsaanpassing Matrijsaanpassing volgens feedback van klanten

11. Saldovereffening Nadat de klant het testmonster en de matrijskwaliteit heeft bevestigd, betaalt de matrijs vóór verzending 50% van het saldo via overschrijving.

12. Levering Wijze van vervoer: over de weg, over zee of door de lucht, of een aangewezen expediteur.


Neem contact met ons op

2


Hot Tags: scooter helm plastic mal, helm mal, scooter helm mal

Onderzoek

You Might Also Like