Kip Feeder En Drinker Plastic Injectievorm

Kip Feeder En Drinker Plastic Injectievorm

We zijn er trots op om met veel partners aan moeilijke projecten te werken. We introduceren innovatieve oplossingen om succesvolle en tijdige productlanceringen te garanderen. Er wordt altijd benadrukt dat klanten volledig moeten deelnemen aan de vroege fasen van het project om tijd en kosten te besparen en mogelijke problemen te voorkomen.
Praat nu

Productdetails

Kipvoer en drinkbak is de beste manier om uw kippen in de achtertuin te voeren, wat populair is in veel boerderijen in westerse landen. Video die u laat zien hoe het werkt:

De basiskenmerken van kipvoeder en drinkproduct:

* Stop verspilde feed en begin geld te besparen

* Help mee om de coop rattenbestendig te maken

* Voorkom dat kippenvoer nat wordt met de unieke regenkap en goot

* Bespaar tijd, voer een koppel van vier of vijf kip maximaal een week zonder bij te vullen


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Aoxu Mold bevindt zich in Taizhou-Huangyan, het kustgebied van de provincie Oost-Zhejiang. Het is een professionele fabrikant van allerlei plastic onderdelen en vormen. Aoxu's idee van "specialisatie, verfijning en kracht" was in zijn gedachten toen hij zijn bedrijf begon. Gebaseerd op professioneel technisch personeel, hardware en professioneel beheer, handhaven wij de bedrijfsfilosofie van het creëren van waarde voor klanten.

1. Professioneel technisch team

Aoxu biedt volledig ontwerp en klantenondersteuning in alle productontwikkelingscycli. Als u een nieuw idee hebt, zullen we innovatieve oplossingen verkennen op basis van uw ideeën, van conceptschetsen tot uitgebreide engineering- en marketingoplossingen.

csr2_img1_2

*Ontwerp afdeling

Ons technisch team trekt lessen uit jarenlange ervaring, uit verschillende vakgebieden, om een succesvolle matrijsproducten te ontwikkelen. We analyseren het onderdeelontwerp van alle nieuwe projecten, passen de ontwerpervaring toe voor productie, maximaliseren de mogelijkheid van matrijzen, minimaliseren secundaire bediening, verminderen assemblagetijd en vereenvoudigen positionering. In elke fase doen we ons best om de combinatie van materiaal, mankracht, machine-efficiëntie, kosteneffectiviteit en productie perfect te maken.

Als klant kunt u naar hartelust uw aanvraag indienen. We bieden gepersonaliseerde ontwerpservices om ervoor te zorgen dat u uw doelen bereikt. We gebruiken jarenlange ervaring in de industrie om ervoor te zorgen dat uw ontwerp uiteindelijk het product wordt dat u wilt, en dat het efficiënt wordt geproduceerd door Aoxu. Belangrijkste CAD-systemen: enkele grafische weergave / NX8.0 / 10

* Moldflow-analyse

De manier waarop gesmolten plastic in de mal wordt geïnjecteerd, is erg belangrijk bij het bepalen van de kwaliteit. Het injectieproces kan duidelijk worden geanalyseerd door het vermogen om druk, temperatuur en stress te voorspellen. De effecten van matrijstemperatuur, smelttemperatuur en vultijd op de productkwaliteit, evenals de druk en de tijd van verpakking worden allemaal in overweging genomen. Moldflow kan worden gebruikt om de optimale technologische omstandigheden, de grootte van het vormvenster, materiaalselectie, druk tijdens injectie, poortlocatie en wanddikte te evalueren.

Moldflow is een hulpmiddel voor het vergelijken van de geldigheid van verschillende klepontwerpen, inclusief poortpositie, grootte van vormvenster bij poortpositie, vulmodus en poortgrootte volgens afschuifsnelheid.


Chicken Feeder And Drinker Plastic Injection Mold

2. Sterk productieteam

We zijn er trots op om met veel partners aan moeilijke projecten te werken. We introduceren innovatieve oplossingen om succesvolle en tijdige productlanceringen te garanderen. Er wordt altijd benadrukt dat klanten volledig moeten deelnemen aan de vroege fasen van het project om tijd en kosten te besparen en mogelijke problemen te voorkomen.

Als onderdeel van onze ontwerp- en productiediensten kunnen we geschikte kunststoffen en additieven aanbevelen op basis van uw productvereisten. We zijn zeer ervaren in verschillende polymeren, zowel gangbare als unieke materialen. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het selecteren van materialen.


3. Strikt systeem voor kwaliteitscontrole

In Aoxu Mold is technologie de eerste productieve kracht, terwijl kwaliteit de garantie is om het vertrouwen van klanten te winnen. Ons kwaliteitsteam zal inkomende inspectie, procesinspectie, productinspectie, elektrode-inspectie, verzendinginspectie en kwaliteitsbeheersysteem uitvoeren, ondersteund door verschillende nauwkeurige meetapparatuur en kwaliteitspersoneel met relevante kwalificaties. In echte zin is de strikte controle van de kwaliteit van de matrijzenproductie van grondstoffen, proces en eindinspectie gerealiseerd. Door de implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem werd het kwaliteitscontroleniveau van het hele bedrijf in realtime gemonitord en verbeterd.

* De testapparatuur die we gebruiken voor kwaliteitscontrole

201709270918268713768

Via het online MES- en OA-systeem bewaakt Aoxu Mold de kwaliteit van het matrijsproces en de pre-testplekinspectie. Ondersteund door overvloedige en effectieve middelen voor meetapparatuur en personeel, controleert Aoxu elke dimensie en elk probleempunt van de matrijs en zorgt ervoor dat de afleveringssnelheid van de matrijs 100% is.


Het vereiste van stripmechanisme in spuitgietmatrijs

1. Om ervoor te zorgen dat de plastic onderdelen niet worden vervormd, beschadigt u de juiste analyse van plastic onderdelen en matrijsdelen van de hechting tussen de grootte, om de juiste matrijsvrijgave te selecteren en het bovenste deel van de vrijgavekrachtverdeling redelijk. Naarmate de plastic onderdelen in de vormholte afkoelen bij het vastdraaien van de kern, moet de rol van de stripkracht zo ver mogelijk in de plastic onderdelen op de kern van de sterke kracht worden geplaatst, terwijl stripkracht in de plastic onderdelen moet worden uitgeoefend sterkte, stijfheid hoge delen, zoals flenzen, ribben, enz., de rol van het gebied moet zo groot mogelijk zijn, om het product niet te beschadigen.

2. Plastic onderdelen zien er goed uit verschillende stripmechanisme, verschillende toppositie, het uiterlijk van de plastic delen van de impact is anders, om te voldoen aan het uiterlijk van plastic onderdelen, ontwerp stripmechanisme, moet worden gebaseerd op het uiterlijk van plastic onderdelen, selecteer de juiste vorm van het stripmechanisme en de uitwerppositie.

3. Betrouwbare structuur van de structuur moet betrouwbaar zijn, met voldoende sterkte, stijfheid, flexibiliteit, verwerking, gemakkelijk te vervangen.


Neem contact op met Shine

sales1@aoxumoulds.com

card-1_ 看图 王


Hot Tags: kip feeder en drinker plastic spuitgiet, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like