Industriële uitlaatventilatorbladvorm

Industriële uitlaatventilatorbladvorm

Industriële uitlaatventilatorbladvorm
Praat nu

Productdetails

Industriële uitlaatventilatorbladvorm


Vormspecificaties

Vormnaam: Industriële uitlaatventilatorbladvorm

Toepassing: industriële afzuigventilator

Materiaal ventilatorblad: PA66+30% glasvezel

Vormstaal type: 718

Vormbasis: P20

NOs van holte: 1

Injectiesysteem: Yudo hot runner

Afwerking: bewerking op hoge snelheid CNC-machine

Vorm Eindtijd: 35 dagen

Pakket: sterke houten kist


Informatie over materiaal-PA (nylon)

1. kenmerk:

Nylon heeft een hardnekkig en draagbaar, zelfsmerend en glad karakteristiek met niet-giftige en antibiose en een hoge waterabsorptie. Bovendien worden de treksterkte en stijfheid sterk verminderd met het vochtabsorberend. Vervolgens verandert de grootte van voltooide stukken enorm. Als het gedurende lange tijd in de omgeving met hoge temperaturen is, zal het worden opgelost.

Het zal niet geleidelijk zachter worden bij toenemende hoge temperatuur tot het sluit tot het smeltpunt. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, stroomt deze. Het is oplosbaar in veel chemicaliën. Gas, smeerolie, ontwikkelaar, wasmiddel en vet hebben echter geen invloed op nylon.

2. vormproces:

We moeten het spuitgietproces nauwkeurig controleren om problemen zoals knipperen te voorkomen. Ondertussen, omdat de hogere snelheid van condensatie snel vrijkomt voor smelt, moeten we de onvoldoende productie die wordt veroorzaakt door materiaalblokkering in de opening en opening van de opening voorkomen (temperatuur en druk verhogen eerst de liquiditeit).

Omdat de thermische stabiliteit slecht is, mag de temperatuur niet te hoog zijn om geen vergeling van het materiaal te veroorzaken.

De juiste injectiedruk kan worden beoordeeld aan de hand van het uiterlijk van de producten. Als het een hogere injectiedruk heeft, zullen producten de problemen zoals knipperen vertonen; de te lage temperatuur zal defecten veroorzaken zoals een rimpel, stromingsteken, laslijn of onvoldoende productie. Daarom moet de hogere houddruk worden vermeden om te voorkomen dat de interne spanning voor producten in het algemeen toeneemt.

Het is raadzaam om de injectie snel te laten verlopen om problemen zoals rimpelvorming of onvoldoende malvulling veroorzaakt door de hoge afkoelsnelheid te voorkomen.

QQ图片20200722154009

3. injectiedruk

De injectiedruk heeft een klein effect op de kracht van PA. De keuze van de injectiedruk hangt voornamelijk af van het type spuitgietmachine, de temperatuur van de machine, het type en de grootte van het product en de structuur van de matrijs. En er zijn ook enkele factoren zoals injectiesnelheid, injectietijd en injectietijd, enz.

4. injectie snelheid

De keuze van de injectiesnelheid hangt samen met de dikte van het product, de temperatuur van de smelt, de grootte van de poort, enz. De injectiesnelheid kan niet zo snel zijn. Anders wordt de te hoge temperatuur veroorzaakt door te veel snijden, waardoor decompositie ontstaat, waardoor het product van kleur verandert en de eigenschap van kracht afneemt. Een te hoge injectiesnelheid zal ook defecten veroorzaken, zoals bellen en schroeien, enz.

5.Revolving snelheid van de schroef

Tussenliggende snelheid moet worden aangenomen. De te hoge snelheid kan de afbraak van plastic veroorzaken als gevolg van overmatig snijden, waardoor de kleur verandert en de eigenschap afneemt en de snelheid van het draaien te laag wordt, wat de kwaliteit van de smelt en de productie-efficiëntie kan beïnvloeden als gevolg van een lange periode van smelten.

6. Tegendruk

Op het uitgangspunt om de kwaliteit van het product te garanderen dat hoe lager de tegendruk, hoe beter. Een hoge tegendruk kan door het overmatig smelten van het materiaal worden afgebroken.

7.Mold temperatuur

De hoge temperatuur van de schimmel verbetert de hardheid, dichtheid, treksterkte en elasticiteitsmodulus van het product. De schimmeltemperatuur is gerelateerd aan de eigenschap van het product. Wat betreft die dunne producten die rek en goede transparantie vereisen, zal het beter zijn bij een lagere schimmeltemperatuur; terwijl voor die dikke vormen die een hoge sterkte, een goede slijtvastheid en minder transformatie vereisen, en dan een hogere temperatuur van de vormtemperatuur beter is. Het specifieke is als volgt.

De dikte van de producttemperatuur van de schimmel: minder dan 3 mm, gebruik van de vormtemperatuur 50-70 graden Celsius, 3-6 mm, gebruik van de vormtemperatuur 70-90 graden Celsius, 6-10 mm, gebruik van de vormtemperatuur 80-100 graden Celsius en wanddikte is meer dan 10 mm, 100 graden Celsius Vormtemperatuur heeft een groot effect op de contractibiliteit van het product. Hoe hoger de matrijstemperatuur, hoe groter de contractibiliteit, anders hoe kleiner het contractibiliteitspercentage.

8. vormcyclus

Het hangt voornamelijk af van de dikte van het product. Wat dunwandig product betreft, kunnen de injectietijd, de drukhandhavingstijd en de afkoeltijd allemaal korter zijn; terwijl, zoals voor dikwandige producten, om het uiterlijk zoals krimptransformatie, zinkmarkering en bellen, enz. te vermijden, de injectietijd en de handhavingstijd onder druk moeten worden verlengd en een hoge matrijstemperatuur moet worden aangenomen. De afkoeltijd moet langer zijn.


Vormstaalmateriaal voor ventilatorbladvorm

Ventilatorbladvorm heeft hoge eisen aan het oppervlak, dus we moeten kwaliteitsstaal selecteren om dit soort mallen te maken.

De kwaliteit van het vormstaal bepaalt de prestaties van de vorm en de levensduur van de vorm, dus het is erg belangrijk om het juiste vormstaal voor uw projecttoepassing te selecteren. Met onze dertig jaar ervaring en kennis helpen wij u bij het selecteren van het geschikte matrijsstaal.

Voor H13 is dit een gehard staal dat nodig is voor de warmtebehandeling, normaal gesproken is de hardheid 48-52HRC. De levensduur van de schimmel kan oplopen tot 800.000 ~ 1 miljoen opnamen.

Maar deze keer kiezen we staal 718 om deze ventilatorbladvorm te maken, dit is een voorgehard staal, de hardheid is met 30-33HRC, de levensduur van de schimmel kan oplopen tot 500.000 ~ 800.000 schoten. Onze fabriek kan ook schimmel van hoge kwaliteit maken.

Goede kwaliteit (stabiel, gemiddeld zelfs in elk deel van het hele staal) vereist bepaalde bewerkingsprocesuren om het kwaliteitsniveau te waarborgen.


Deel& ;. Mold Designs-DFM-ondersteuning

2

Voordat AOXUMOULD gereedschap gaat vervaardigen, levert het de klanten de diensten DFM, Design For Manufacturing, Moldflow Simulation en Mold Design Review om de klant te helpen de kostbare gereedschappen te minimaliseren.

Simulatie kan productieprocessen verbeteren en winkels helpen een concurrentievoordeel te behouden.

Hoe vaak bent u problemen tegengekomen die inherent zijn aan het ontwerp van matrijzen bij het oplossen van een productieprobleem? Als de problemen al erg genoeg zijn en de productievolumes dit toelaten, maakt u een nieuwe mal of past u de bestaande mal aan - beide zijn dure oplossingen. Om proactief te zijn en te voorkomen dat nieuwe gereedschapsproblemen naar voren komen, is het antwoord eenvoudig: voer een evaluatie van het ontwerp van de matrijs uit voordat u het staal snijdt.

De beoordeling van het malontwerp moet echter correct worden toegepast. Problemen die in deze review zijn gemist, worden vaak pas gerealiseerd als de mal de kwalificatie heeft voltooid en in productie is. Vervolgens beginnen zwakke punten in het ontwerp naar boven te komen via malbreuken, de noodzaak van overmatige reiniging of onderhoudsproblemen. Een belangrijk aspect van een effectieve beoordeling van het ontwerp van de matrijs is het correct integreren van de problemen en aanbevelingen die zijn geïdentificeerd in de ontwerp-voor-fabricage- (DFM) en simulatiefasen, en er vervolgens voor te zorgen dat de tool voldoet aan de specificaties die zijn uiteengezet in het beoordelingsproces. Uiteindelijk kunnen de uiteindelijke prestaties van een mal echter slechts zo goed zijn als het onderdeelontwerp.

De volgende reeks wordt aanbevolen als beste praktijk voor het maken van een matrijsontwerp dat een effectieve productieoplossing is voor een spuitgegoten onderdeel.

1. Voer een DFM-beoordeling van het onderdeelontwerp uit. Een DFM-beoordeling, uitgevoerd door een ervaren tooling- en verwerkingsingenieur, zorgt ervoor dat het onderdeelontwerp voldoet aan de gebruikelijke "regels" voor het ontwerpen van kunststof onderdelen en de beperkingen van het spuitgietproces. Na een DFM-beoordeling is het niet ongebruikelijk dat de voorspelde cyclustijd van een onderdeel met 50 procent wordt verkort en dat het uiterlijk en de opbrengst van cosmetica verbeteren.

2. Voer een stroomsimulatie uit. Gereedschapssimulaties zijn populairder geworden omdat bedrijven de grenzen blijven verleggen met ambitieuze onderdelenontwerpen. Een stromingsstudie die uitsluitend is gebaseerd op de geometrie van componenten, stelt ontwerpers en ingenieurs in staat om best -ating poortlocaties en runner-lay-outs te optimaliseren en waterplaatsingen te optimaliseren. Het benodigde simulatieniveau hangt af van de complexiteit van de component en de tool. Het kan variëren van een fill-pack en warpstudie tot volledige tool-simulatieonderzoeken. Hotrunnersystemen worden ook opgenomen in dit soort analyses, evenals de kosten- en prestatiewaarden van conforme koel- en variotherm-technologieën.

3. Stel matrijsspecificaties vast die alle noodzakelijke vereisten voor wat de matrijs zal doen en hoe deze zal functioneren definiëren en aan de ontwerper van de matrijs communiceren, en die van cruciaal belang zijn om aan de eisen van de koper te voldoen. De beoordeling van het ontwerp van de matrijs moet worden voltooid op basis van dit document. De matrijsspecificatie moet ook alle problemen behandelen die in de DFM- en simulatiebeoordelingen zijn geïdentificeerd. Het opnemen van de relevante output van die beoordelingen binnen de exacte matrijsspecificatie is het meest effectief.

Dit voorbereidende werk kan de materiaalkeuze en gereedschapsvereisten beïnvloeden; poort locatie, grootte en type; cosmetische beperkingen; uitwerpingsvereisten en beperkingen; ontluchtingsvereisten; voorspelling van warpage-risico en specifieke vereisten voor temperatuurbeheersing van kern en holte; voorspelling van cyclustijd en basisbladen voor verwerking.


Mold Try Out Oprational Manual

1.Alle gerelateerde informatie over de mal realiseren

Het is beter om de ontwerplay-out en materiaaleigenschappen van het matrijzenontwerp te controleren, zorgvuldig te bestuderen.

2.Controleer alle mechanische bewegingen voordat u schimmel op de machine laadt

Controleren of er krassen zijn, onderdelen ontbreken of een losse situatie is of niet ... enz.

Vormrichting controleren, schuifplaatbeweging is correct of niet ... waterkanaal en ontluchtingsconnector lekken of niet.

3.Om de juiste proefmachine of massaproductiemachine te kiezen, voordat u kiest

een. de max. de shotgrootte van de gietmachine is voldoende of niet om deze mal te laten draaien.

b. Tussendoor is de maat van de trekstang voldoende om deze mal te plaatsen of niet.

c. De slagmaat van deze machine is voldoende om deze mal te laten draaien of niet.

4.Vormtemperatuur

Volgens de eigenschap van het materiaal en de maat van het vormgereedschap om de juiste vormtemperatuurregelaar te kiezen om de benodigde vormtemperatuur op te warmen.

Wachtende temperatuur van de schimmel is omhoog, moet nogmaals worden gecontroleerd op alle bewegingen hierboven. Omdat het gietstaal met warmte kan uitzetten en schimmelkousen kan veroorzaken. Daarom moet u alle bewegingen in de gaten houden om te voorkomen dat er schade ontstaat of dat de situatie spannend wordt.

5.Voorstellen om de matrijsproefparameter één keer aan te passen met slechts één voorwaarde, om de aanpassing van de enkele parameter te analyseren die de variatie van het onderdelenresultaat in detail beïnvloedt.

6.Volgens het verschil in materiaal, bak het materiaal met de juiste temperatuur.

7.Probeer hetzelfde materiaal (plastic hars) te gebruiken voor zowel schimmelproeven als de toekomstige massaproductie.

8.Gebruik geen tweedehands materiaal, als er een kleurvereiste is, probeer dan de materiaalkleur samen met de malproef te testen.

9.Vóór de matrijsproef moet u de sluitdruk van de matrijs goed afstellen en proberen om een ​​paar keer beweging te zien om te zien of de matrijsdruk niet gelijkmatig is of niet, om te voorkomen dat de onderdelen flitsen of vervorming van de matrijs veroorzaken. Voordat u de eerste opname maakt, controleert u nogmaals het volgende:

een. Het proces voor het toevoegen van materiaal is te lang of te kort.

b. De druk is te hoog of te laag

c. De vulsnelheid van het materiaal is te hoog of te laag

d. Cyclustijd is te lang of te kort.


Molding voor klant

5

Sommige klanten eisen dat we massaproductie doen en het vormmateriaal dat we beheren omvat meestal ABS, PC, PP, PMMA, PA6, PA66, POM..etc.

De klant kan ons hun benoemde plastic materiaal sturen voor onze kunststof gietopdracht. Of we kunnen zoeken naar de gelijkwaardige kwaliteit kunststofvormmateriaal dat lokaal beschikbaar is om onze gietopdracht te voltooien.

Wij zijn de fabriek met kunststof spuitgietcapaciteit van 50-250T-machines in huis en 300-3000T-machines in de aangesloten partij.

Kleine series plastic molding en massaproductie plastic molding zijn welkom.

Semi-assemblage en volledig montagewerk zijn beschikbaar in de kunststof spuitgietfabriek.

Productverpakking is beschikbaar, tot de vereiste van klant'


Neem contact op

2

Hot Tags: industriële uitlaat ventilatorblad schimmel, industriële ventilator schimmel, uitlaat ventilator schimmel

Onderzoek

You Might Also Like