Industriële grote luchtkoelermatrijs

Industriële krachtluchtkoeler is een soort verdampingskoeling en luchtuitwisselingseenheid die koeling, luchtuitwisseling, stofpreventie en geurverwijdering met elkaar verbindt.
Praat nu

Productdetails

Industrieel groot vermogen Luchtkoeler Mold Kenmerken e

 

Vormstaal: P20 / H13 / 718/2738

Matrijsholte: Single / Multi

Mold Runner: Heet / Koud

Mold Life: 300.000 stks-3.000.000 stks

Ontwerpsoftware: UG, PRO-E, CAD

Levertijd: 45 dagen


Over Mold Steel Materiaal

De holte en kern moeten P20 of 718 zijn, het glijblok, geleidegoot en inzetstuk moeten warmtebehandeling 2316 of H13 zijn, de geleidestang, geleidehuls, poorthuls, trekstang en resetstang zijn standaard SKD61-onderdelen, en de vormbasis zal zelf gemaakte standaardvormbasis zijn. Goede corrosieweerstand, taaiheid, thermische geleidbaarheid en hardheid van materialen maken polijsten gemakkelijker, waardoor de productiecyclus en -kosten worden bespaard, de levensduur van de matrijs wordt verlengd, onderhouds- en reparatietijd wordt verminderd, het risico op barsten wordt verminderd en de productie-efficiëntie wordt verbeterd.


Over het ontwerp van het vormkoelsysteem

Het ontwerp van het koelsysteem is een ingewikkeld werk, dat wil zeggen, rekening houden met het koeleffect en de uniformiteit van de koeling, en met de invloed van het koelsysteem op de algehele structuur van de matrijs om de specifieke locatie en grootte van het koelsysteem te bepalen ; het koelen van belangrijke onderdelen zoals bewegende matrijzen of inzetstukken; het koelen van zijschuifblok en zijkern; het ontwerp van koelelementen en koelstandaardselectie. Ons bedrijf begon deze problemen in het matrijsontwerp te analyseren. De matrijs maakt gebruik van de manier van circuleren van water om in elk deel van de matrijs te stromen, vermindert de koeltijd tijdens spuitgieten, verbetert de productie-efficiëntie van producten en verlaagt de productiekosten aanzienlijk.


Over schimmelontwerp en -verwerking

Algemene aspecten van fitnessassemblage:

Het hoofdlichaam en de onderkap kunnen het beste in de vorm van dubbele klemmen worden gemonteerd, wat betekent dat de onderste schaal van het product dubbele klemmen is, de bovenste schaal recht naar beneden wordt ingebracht, dus het is niet gemakkelijk om deze te verplaatsen, de spleet tussen de producten is gelijk.

Het beste verschil tussen de procesnaad is 0,5 mm, algemene kunststofproducten zijn het meest bang voor krimpen, de schroefkolom en ribbenpositie onder het product krimpen het meest, het meest waarschijnlijk krimpen Een goede manier is om de wanddikte rond te verminderen de schroefkolom met 0,8-1 mm is in feite de bovenste witte, bovenste witte, in het algemeen polijst- en ontvormingshelling, PP-materiaalproducten ontvormingshelling ten minste 0,5 graden boven, ABS-materiaalproducten ontvormingshelling ten minste 1,5 graden boven.

Het beste ontwerp van de bovenste balk bevindt zich rond het product (waar de stress beter is), schimmelverwerking: we sturen u het hele schimmelproces bij, ik stuur u foto's. Ik zal foto's naar u sturen na de oorspronkelijke verwerking. Dan zal ik u rapporteren wanneer de mal is gemonteerd. Ik zal u monsters sturen en u ons proces in het hele proces laten zien.


Over schimmel testen

testing

In principe van het testen van schimmel

1.Stel de temperatuur van het materiaalvat in

2.Stel de vormtemperatuur in

3.Volgens onze ervaring stelt u de weekmakende hoeveelheid, injectiedruk en injectiesnelheid, koeltijd en schroefsnelheid in.

4. vultest van de mal

5. Ontdek de limiet van injectiedruk

6.Kies een beste injectiesnelheid, drukhoudtijd en klemkracht

Elke keer dat we schimmel testen zal je vooruitgaan, als je niet naar China kunt komen, zullen we onze schimmel testende persoon vragen om vedio voor je te nemen. Natuurlijk kunnen we vedio chatten als de tijd goed is.


Over andere luchtkoelermatrijzen

cooler-2 (1) cooler-2 (2)    

fan-1   shell-1 fan-2


Over schimmelonderhoud

Matrijsonderhoud is belangrijker dan matrijsonderhoud. Hoe meer onderhoudstijden, hoe korter de levensduur en hoe beter het onderhoud, hoe langer de levensduur.

Mold onderhoud is voornamelijk verdeeld in drie punten:

1. Dagelijks onderhoud van schimmel: alle soorten bewegende delen zoals vingerhoedje, rijpositie, geleidepost, olievulling van de geleidehuls, reiniging van het vormoppervlak, waterafvoer, dat is het dagelijkse onderhoud van schimmelproductie.

2. Regelmatig onderhoud: het reguliere onderhoud omvat het reinigen van de uitlaattank, het toevoegen van uitlaatgas op de zwarte positie van ingesloten gas, het repareren van de beschadigde en versleten onderdelen, enz.

3. Uiterlijkonderhoud: verf de buitenkant van het schimmelembryo om roestvorming te voorkomen. Bij het laten zakken van de vorm, moeten de vaste vorm en de bewegende vorm worden bedekt met antiroestolie en de vorm moet goed worden gesloten om te voorkomen dat stof de vormholte binnendringt.


Over de klantenservice: wanneer de matrijs wordt verzonden, leveren we een reeks kwetsbare onderdelen, zoals de bovenste balk van de matrijs, de schuifregelaar, het watersproeier, de plug, enzovoort, allemaal gratis geschenken van ons. Over het algemeen zullen andere delen geen problemen hebben


Aoxu Bedrijfsvoordeel

1. concurrerende prijs.

2.Continuance service en ondersteuning.

3. Diverse rijke ervaren geschoolde werknemers.

4. Aangepaste coördinatie van R&D programma's.

5. Toepassingsexpertise.

6.Kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur.


Schimmel functie
1. Rationeel schimmelontwerp om de levensduur van de matrijs te verlengen en een hoge productie-efficiëntie te krijgen.
2. Spiegel polijsten met de hand om toegevoegde waarde te creëren.
3. Precisiebewerking om een hoge productie-efficiëntie en fijne afscheiding lijneffect te garanderen.

4. Gemakkelijke en minder onderhoudskosten.

Rijke ervaring in blaasvorm om ervoor te zorgen dat de schimmel snel, stabiel en efficiënt werkt.

Wekelijks rapport, proefvormvideo en voorbeelden voor uw controle.

3D-tekening gratis volgens uw monsters.


FAQ


Vraag: Maakt uw bedrijf zelf schimmel?

A: Ja, wij zijn fabrikant met ongeveer twee decennia ervaring met vormen.

Vraag: Hoeveel soorten schimmels kun je maken?

A: We kunnen vele soorten vormen maken, zoals plastic injectievormen, blazen

matrijzen, stempelvormen, matrijzen voor spuitgieten en vormen van siliconenrubber. Trouwens,

we kunnen ook de laatste onderdelen voor u produceren.

Vraag: Wat is de software die u zult gebruiken om de tekening te controleren? En wat is het formaat van de tekening

je kunt controleren?

A: Onze ontwerpers en ingenieurs gebruiken allemaal AUTO CAD- en Soliworks-software om 2D- en 3D-tekeningen te controleren.

We kunnen de tekeningen controleren met de formaten PDF, AI, DWG (CAD) en STP (3D) of IGS (3D).

Vraag: Stuur je me het gratis monster?

A: Ja, maar u moet de vracht zelf in rekening brengen. We kunnen de kosten retourneren als u een bulkbestelling plaatst.

Vraag: Hoe de matrijzen en producten verpakken?

A: Voor schimmels zullen we eerst eenlaagse anti-roestolie worden gecoat, en dan ook

bedekt dunne films op de mal, eindelijk verpakt in niet-begassing houten kist.

En wat betreft producten, zullen we verpakken in standaard exportdozen of per klant

verzoek om in te pakken.


Neem contact met mij op

名片


Hot Tags: industriële grote macht luchtkoeler schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like