Mal voor veiligheidshelm

Mal voor veiligheidshelm

Mal voor veiligheidshelm
Praat nu

Productdetails

Mal voor veiligheidshelm


Gids voor kopers

1) Probeer ons te vertellen welk cijfer je wilt volgens onderstaand formulier:


Een cijferB GradeC GradeD Grade
Matrijs standaardHASCO / DMELKMLKMChinees lokaal
Cavity staal

H13,2344,2343,

8407 Heat Hard steel

718, 738, P 20 HH,

NAK 80

Lokale P 20, WY 718Aluminium, S 50 C
StandaardHASCO, DMELKMChinees lokaal/
Vorm levenGG gt; 500, 000-3000.000300,000-500,000100,000-300,000GG gt; 10000
LoperHot runner, cold runner

Hot runner, cold runner

Koude hardloperKoude hardloper
Mold prijsDuursteDuurKostenefficiëntGoedkoopst

2) Typ en QTY je wilt? Stuur ons dan de producttekening (of voorbeeld of foto met liniaal).

3) Neem gerust contact met ons op voor een nauwkeurige offerte.


Over het bedrijf

AOXU-matrijstechnologie, opgericht in 2010 in Taizhou, een hoogwaardig centrum voor kunststof matrijzen en spuitgieten, De meeste van onze ingenieurs hebben meer dan 15 jaar ervaring, met hun professional weten ze hoe ze de klant kunnen helpen kosten te besparen met hoge hoogwaardige plastic mal en product (meestal met mallen van dezelfde kwaliteit, maar onze prijs is slechts ongeveer 30% ~ 50% prijs van de Europese mallenfabriek)

Onze verkoper kan u snel antwoorden, meestal geven we minder dan 12 uur feedback en bieden we de offerte minder dan 24 uur aan met een eenvoudig product, complexe producten meestal minder dan 48 uren.

Professioneel advies, op basis van uw hoeveelheidhoeveelheid, onze ingenieur kan u het professionele advies geven, bijvoorbeeld als een nieuw product voor het testen van de markt, dus we adviseren u meestal om de korte levensduur van de matrijs te selecteren met goedkope kosten. Maar productvormen voor grote batches, onze ingenieur zal u adviseren om hard staal te gebruiken voor een lange levensduur.

Complex product, onze ingenieur kan de 2 K-mallen, tandwielmallen, overvormmallen, niet-draadvormende mallen, veel ondersnijdingen voor ondersnijdingen, mallen voor bewegende schuifregelaars enz. Maken, ze zijn bekend met de Hasco, DME, LKM enz. export matrijzen standaard, en ook famillar met de hot runner, INCOE, YUDO, MOLD master etc.

Kwaliteit, onze ingenieur kan de productkwaliteit controleren met hun professionele technologie, ze controleren de mallen stap voor stap voordat ze worden verzonden om te zorgen dat de mallen soepel kunnen lopen na verzending naar de klant, ze controleren ook de productkwaliteit met professionele ervaring met veel QC-formulier om te werken.

QQ图片20200516152132


Ons voordeel

  • Concurrerende prijs met hoge kwaliteit

Gelijke kwaliteit, onze matrijsprijs is 30% lager en een korting voor een grote bestelling is zeker geldig, omdat WT-mal een originele fabrikant is, volgens verschillende vereisten kunnen onze ervaren technici een redelijk ontwerp bieden en geschikt adviseren materiaal om kosten te besparen, terwijl ze een hoge kwaliteit behouden, kunnen ze ook helpen om de structuur van producten te optimaliseren indien nodig.

  • Deskundig en hoge precisie

We zijn bekend met DME HASCO en andere standaarden, we kunnen mallen maken voor auto-onderdelen met hoge tolerantievereisten

  • Streng kwaliteitssysteem

Elk proces wordt strikt gecontroleerd om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen.

  • Geplande levering

Een redelijke planning, perfecte ontwerpen en een laag foutenpercentage zorgen ervoor dat we doorgaan zoals gepland.


Onderhoud van spuitgietmatrijzen

Om snel terug te kunnen vallen op gebruiksklare spuitgietmatrijzen, moet aan de volgende demads bij opslag en verzorging van spuitgietmatrijzen worden voldaan.

Elke spuitgietmatrijs moet samen met één vormdeel en een vormkaart in zijn eigen, gemakkelijk toegankelijke ruimte in de spuitgietmatrijsopslag worden opgeslagen.

Alleen gebruiksklare, complete en schone spuitgietmatrijzen mogen worden bewaard. Het doel van het opslaan van een vormdeel (meestal het laatste van vorige productie) en een spuitgietwagen 5 d met het artikelnr. en de spuitgietmatrijs Nr. is het mogelijk te maken de spuitgietmatrijs uniek te identificeren. Het wisselen van spuitgietmatrijzen kan snel worden uitgevoerd als de vormen klaar zijn voor gebruik wanneer ze de winkels verlaten en in productie kunnen gaan zonder grote montage- of reinigingswerkzaamheden. Elke spuitgietmatrijs moet daarom een ​​op zichzelf staande eenheid zijn, dat wil zeggen, hij mag niet zijn gemaakt van onderdelen die nodig zijn voor andere spuitgietmatrijzen. Onderdelen of groepen onderdelen die worden geladen of geleend, verdwijnen vaak of zijn ergens anders nodig wanneer de spuitgietmatrijs is gepland voor gebruik. De gevolgen zijn onnodig, niet te berekenen en vaak tijdrovende stilstandtijden.

Schoonmaakwerkzaamheden vertragen ook de start van de productie. Daarom moet het tot een minimum worden beperkt. Dit betekent dat speciale aandacht moet worden besteed aan de spuitgietmatrijzen en legt specifieke eisen aan de winkel, de netheid en met name de omgevingsomstandigheden op. Vochtige ruimtes bevorderen corrosie. Zodra roest de spuitgietmatrijs is gaan aantasten, wordt onderhoud zeer tijdrovend en erg duur. Vaak is dat onmogelijk. De spuitgietmatrijsopslag moet daarom waar mogelijk op een constante temperatuur worden gehouden en ontvochtigd. Hiervoor is niet veel apparatuur nodig en het betaalt zich al snel terug.

Belangrijk voor de toegankelijkheid van de spuitgietmatrijzen is ook de grootte van de winkel. Het wordt voornamelijk bepaald door de voertuigen die in de fabriek beschikbaar zijn, zoals een vorkheftruck en de manoeuvreerruimte. Wanneer een klus is geklaard, mag de spuitgietmatrijs pas weer worden opgeslagen als de geschiktheid voor toekomstig gebruik is bepaald. De laatst geproduceerde kan een indicatie geven van de toestand. Ze moeten onderzocht worden op maatvastheid en nauwkeurig gescartiniseerd. Dit zal informatie verschaffen over de toestand van het spuitgietmatrijsoppervlak, het niveau van afdichting in de scheidingslijn van de matrijs (misschien flitsvorming op de vormdelen), het niveau van afdichting in de matrijs scheidingslijn (misschien flitsvorming op de vormdelen) en de werkvolgorde van de inspecteurs, enz. Als er geen tekortkomingen worden gevonden, krijgt het onderhoudswerk de vorm van de hieronder beschreven algemene zorgmaatregelen.


Neem contact met ons op

2


Hot Tags: mal voor veiligheidshelm, helmvorm, veiligheidshelmvorm

Onderzoek

You Might Also Like