Dubbelzijdige pallet Plastic palletvorm

Dubbelzijdige pallet Plastic palletvorm. Meer dan 16 jaar in de productie van plastic vormen.
Praat nu

Productdetails

Dubbelzijdige pallet Plastic palletvorm


Aoxu Mold Technology leverde dubbelzijdige kunststof palletvorm voor de laadcapaciteit van 1 ton tot 4 ton pallet. 20180514094433

Matrijsanalyse van kunststof palletontwerp in 3D-ontwerp. Na ontvangst van het 3D-ontwerp van de pallet moet de vorm van de ontvorming, de sterkte, het vullen van de pallet, vervorming, dikte, textuur worden gecontroleerd. etc. ga dan verder met analyse van de schimmelstroom.

Technische vergadering matrijsontwerp, matrijsstaal, matrijs basisstructuur, palletmateriaal en het is MFI, speciale eisen van de klant, parameters van de spuitgietmachine van de klant, het componentenbewerkingsproces moeten worden besproken en vergeleken met de vereisten.


Specificaties palletvorm

  1. De mal is ontworpen met 3D-modelleringssoftware

  2. De mal is gemaakt door geïmporteerde P20 en Duitse etc.

  3. De mal is ontworpen door geavanceerde hot Runner-systeem en elke holte heeft onafhankelijke temperatuurregeling en verwarming.

  4.Het schimmeloppervlak is bedekt met betrouwbaar hard chroom.

  5. De vormholte is vervangbaar, zodat de etiketbovenkant kan worden veranderd.

  6.Alle onderdelen zijn vervaardigd met CNC-apparatuur.

Uitgerust met lichtgewicht en solide kwaliteit, mooi uiterlijk en duurzame prestaties, het is gemakkelijk schoon te maken, antistatisch en herstelbaar, het zal uw goede assistent zijn.


Over dubbelzijdige pallet Plastic palletvorm

Gekwalificeerd als de eerste onderneming voor het professioneel produceren van logistieke kunststofpallets, heeft het bedrijf meer dan 200 specificaties, waaronder enkelzijdige palletreeksen, platte vochtbestendige series, grid vochtbestendige series, platte negen-pins serie, grid crisscross-vorm series, één-batch vormende series, platte dubbelzijdige series, grid dubbelzijdige series, grid-vormige series, lasseries en logistieke case series, lasseries, etc.   wiens jaarlijkse distributie meer dan RMB honderd miljoen Yuan is geweest.

De plastic pallet geproduceerd door het bedrijf is gemaakt van PE of PP en gevormd door de ambachten van spuitgieten, blaasvormen en lassen, enz., Die lichtgewicht, solide, artistiek, duurzaam, gemakkelijk te reinigen, geen statisch en recyclebaar is , enz. Het is de beste keuze voor de auto-industrie, voedsel, tabak, medicijnen, papierfabricage, drukkerijen, elektrische apparaten, chemische technologie, spinnen, opslag en logistiek, enz.


Voordeel

1. concurrerende prijs

2.Continuance service en ondersteuning

3. Diverse rijke ervaren geschoolde werknemers

4. Aangepaste O & O-programma-coördinatie

5. Toepassingsexpertise

6.Quality betrouwbaarheid en lange levensduur van het product  


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: Dubbelzijdige pallet Plastic palletvorm

Onderzoek

You Might Also Like