Heavy Duty Industriële Kunststof Pallet Mold

Heavy Duty Industriële Kunststof Pallet Mold

Wij kunnen elke vorm van mallen volgens uw eisen produceren. Door gebruik te maken van goed geaccepteerd hoogwaardig staal kunnen we betrouwbare producten produceren met standaardtechnieken.
Praat nu

Productdetails

Plastic pallets worden gebruikt om de overslag, transport, opslag en distributie van lading te vergemakkelijken. Het is een wegdek dat honderden goederen kan laden, maar ook een heftruck is die wordt gebruikt bij het hanteren van de stopcontactplaat. Het is de meest bescheiden in de logistieke industrie, maar je het overal zien.

Door de snelle ontwikkeling van de handel, de snelle uitbreiding van de schaal van de logistiek. Daarom bleef de totale vraag in de pallets groeien. In de logistiek zijn plastic pallets, houten pallets en stalen pallets de meest voorkomende.

*In vergelijking met houten pallets hebben kunststof pallets een betere integriteit en veel schoon en hygiënisch dan houten pallets. In de loop van plastic pallets, het is lichtgewicht, niet-Sting, zuur, geen kwalitatieve verandering, gemakkelijk te reinigen, enz.

*Vergeleken met stalen pallets, in corrosiebestendigheid, vochtbestendigheid en palletprijzen in deze drie aspecten, zijn kunststof pallets beter. In de gemiddelde levensverwachting en het gebruik van de prestaties van deze twee delen zijn ze echter vergelijkbaar.

*Het belangrijkste punt is dat het materiaal van de plastic pallets gerecycled kan worden.

Veel en veel mensen kiezen voor plastic pallets als eerste keuze, omdat er veel plastic pallets op de markt zijn, zoals stapelbare industriële plastic pallets, rackable plastic pallets, nestbare industriële pallets, drum plastic pallets, plastic pallets voor export, plastic pallets voor weergave, morscontrole plastic industriële pallets, enzovoort. Dus voor de productie van de plastic pallets, moet er een mal om ze te maken. In dit geval is ons bedrijf een goede keuze. We hebben een toegewijde technische staf om uw twijfels te beantwoorden.

2

Welk type u ook wilt aanpassen mallen, het verzenden van ons uw voorbeeld foto's met grootte, kunnen wij u een redelijke mal prijs.

Hier wil Shine een van deHeavy Duty Industriële Kunststof Pallet Moldwe hebben eerder voor uw referentie.

* Onderdeel beschrijving: deel is 4 grote pads en 4 kleine pads, een lichter gewicht, hogere mechanische eigenschappen, geschikt voor statische en dynamische lading, een maximale statische belasting van 4 ton.

Heavy Duty Industrial Plastic Pallet Mold

*Vorm: Raster (open dek), 3 parallelle balkstructuur aan de onderkant. Anti-slip rubberstopper toegevoegd

*Onderdeelgrootte: 1168*845*160mm

*Deelgewicht: 12kg

*Palletgrondstof: PP

*Schimmelstaal: S136

*Basisstaal: 60 #

*Holte: single

*Injectiesysteem: 8 punten kleppoort

*Runner type: hot runner met merk

*T1 tijd: 55 kalenderdagen

Als u ons massaproductie wilt, kunnen wij ook voor u produceren.


De ontwerppunten van palletmal

1. Analyse van de ejectorhoek voor het product

image

Pallet hoofddikte is 2.75mm, sommige onderdelen met rib zijn 3mm, deze dikte is perfect voor de vraag van de klant van lichtgewicht.

image  

In de holtezijde is de gatdiepte van negen palletpoten 152mm, zijwandhoek 0,3 graden. Deze hoek is ok voor de diepe holte producten.

image 

De diepte van het rechthoeksgat in de spouwzijde is 40mm, zijwandhoek is 1 graad. Het is geschikt voor schimmel ejector.

image

De diepte van het vierkante gat in de spouwzijde is 40mm, de zijwandhoek is 0,5 graad. De ejector hoek is een beetje klein, moeten goed pools te maken om ejector te helpen.


2. Analyse van de vormstructuur

De cilinder buitenstructuur is gemakkelijk te monteren, maar de mal grootte zal groot zijn. De binnencilinder bewerking is een beetje complex, maar kon reserveonderdelen van de cilinder zeer goed te houden.

image


3. Schimmelstroomanalyse

image  image

Volgens de materiaal fysieke eigendom tabel van de klant, gebruik schimmel-flow analyse om de positie van de runner gate te beslissen.


4. Analyse van de vormtussenplaat

image image


5. Mold slide slijtplaat

image  

Pallet slider zal maken 380KG impaction, dus we gebruiken staal + grafiet slijtage plaat, zal het een hoge hardheid rond 55-60 HRC die hoge impact zou kunnen dragen. Ook heeft het een zelfsmerende prestaties.

 image


6. Mold injectiesysteem

Voor deze mal kiezen we 8 punt ventiel poort.

image


7. Schimmelkoelsysteem

image

*Waterkanaaldiameter: 15mm

* Draai over gat diameter: 19mm

*Elke waterlijnafstand: 44mm

Elke kleur, in de afbeelding hierboven toonde, heeft een individueel waterkanaal om een hoge efficiënte koeling te garanderen.

image

*Waterkanaaldiameter: 11,5 mm

*De afstand tot de pallet: 13mm

Het maken van wisselplaat koeling sneller.

Meer kan worden getoond aan u als u geïnteresseerd bent in. Neem contact op met Shine voor meer ontwerpanalyse.


8. Mold tillen

Met behulp van UG-software om het schimmelgewicht te berekenen om de juiste ring te kiezen.

Dan het berekenen van het midden van de mal om de positie van de ring die evenwicht tillen kan hebben bevestigen.


Er zijn meer ontwerppunten die moeten worden overwogen, hier shine alleen verwijzen naar deze punten. Later, wanneer we een bestelling van u hebben, kunnen we met u meer bespreken over het maken van schimmels.

Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co., Ltd, is de toonaangevende kunststof mal fabrikant in China, gebaseerd op nauwkeurige tooling, high-tech, en top mentaliteit mal ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, gieten en maken van kunststof mallen voor medische apparaten, accessoires voor motorvoertuigen, bouwmaterialen, huishoudelijke apparaten, IT-gerelateerde producten en soorten plastic producten. Onze schimmeldivisie kan meer dan 40 mallen per maand produceren.

1 (1)

*Vermogen en ervaring:

Door de introductie van geavanceerde CAE/CAD/CAM software met geïmporteerde faciliteiten, zorgt onze projectmanager voor de totale processen van orderbevestiging tot levering en zelfs after-sales service.

Ons mold design team heeft al een aantal jaren uitgebreide ervaring in het communiceren met klanten uit Europa en de VS en luistert altijd naar de verzoeken van onze klanten.

Wij kunnen elke vorm van mallen volgens uw eisen produceren. Door gebruik te maken van goed geaccepteerd hoogwaardig staal kunnen we betrouwbare producten produceren met standaardtechnieken.

*Achtervolging: eerlijkheid, teamgeest, service, kwaliteit

Wij zijn oprecht blij met alle binnenlandse en buitenlandse vrienden om ons bedrijf te bezoeken. Wij zorgen voor de meest gunstige prijzen en de beste levering om met u samen te werken, zodat onze meest waardevolle klanten de markt zo snel mogelijk kunnen grijpen.

Als meer gedetailleerde informatie over ons bedrijf vereist is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.


Contact Shine

202001061412588260475

Welkom om de hoge kwaliteit en lage kosten zware industriële kunststof pallet mal in bulk bij ons te kopen. Als een van de toonaangevende Pallet Mould fabrikanten en leveranciers in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor producten op maat contact met ons op om ons nu op de hoogte te stellen van de details.
Hot Tags: zware industriële kunststof pallet mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like