Kunststof palletafgietsel

Kunststof palletafgietsel

Aoxu Mould Technology ontwerpt de palletmal met klepafsluiter hotrunner-systeem, het speciale filtersysteemontwerp om spuitgieten van gerecycled materiaal mogelijk te maken, de optimale injectie &. koelsysteem, benaderde de schimmel hoge snelheid injectie.
Praat nu

Productdetails

Kunststof palletafgietsel


Mold specificaties

Vormnaam: Palletvorm

Productgrootte: 1200x1200x150mm

Pallettype: dubbellaagse pallet met 4 sildes

Vormholte: 1 holte

Mold grootte: 1800x1800x1100mm

Geschikte machine: 2500T

Matrijs hoofdmateriaal: DIN 1.2311

Mold injectie systeem: 16 punten ANOLE hot runner gate

Matrijsuitwerpsysteem: uitwerppen en uitwerpblok

Mold cyclustijd: 95 seconden.

Matrijs loopt: 1000K

Levertijd: 85 werkuren

Schimmel functie:

complexe vormstructuur, fijn koelsysteemontwerp, ANLOE hot runner, professiona; filtermateriaal injectie productie slagschakelaar regelt nauwkeurig het uitstootproces.

De materialen voor het produceren van kunststof pallets zijn over het algemeen PE en PP. Relatief gezien zijn de prestaties van pallets geproduceerd door PE-materialen beter dan die van PP-materialen. De plastic pallet geproduceerd door PE-materiaal is slechter dan het PP-materiaal in koude weerstand. Zoals het spreekwoord zegt, zijn er voor- en nadelen. In de hoge temperatuurbestendigheid is het PE-materiaal niet zo goos als de pallet geproduceerd door het PP-materiaal. Als de kunststof pallet wordt gebruikt in een hoge temperatuurbestendigheid, is deze inferieur aan PE-materiaal in lage temperatuurbestendigheid. Als de plastic pallet bijvoorbeeld in een koelcel wordt gebruikt, kan de pallet die is geproduceerd met PP-materiaal niet worden geselecteerd. Daarom moet de klant bij het selecteren van het plastic palletmateriaal kiezen op basis van de lokale klimatologische omstandigheden en de gebruiksomgeving. Over het algemeen is de temperatuur in het zuiden van China hoger en zijn de plastic pallets geproduceerd door PP-materialen populairder, terwijl de temperatuur in Noord-China lager is, vooral in de winter. De lage temperatuur in de noordelijke regio heeft ongeveer 30 graden bereikt en het is noodzakelijk om de plastic pallet te kiezen die door PE-materiaal is geproduceerd.


Hoe palletvorm te maken

We voeren de 3D-modelleringsgegevens van de palletmatrijs uit volgens de palletproductgegevens die door de klant zijn verstrekt. Nadat de 3D-modelleringsgegevens van de palletmatrijs zijn gemaakt, wordt het palletmatrijsstaal besteld en is de selectie van het matrijsstaal een dergelijke vereiste voor de structuur. De structuur van de mal vereist een hoge hardheid. Daarom is de selectie van het materiaal van schimmel indien zeer belangrijk. In het algemeen kan het voorgeharde zuurbestendige staal zoals 2316 en M340 worden gekozen. De prestaties van de twee materialen zijn supercorrosiebestendig, de polijstprestaties zijn goed en de lens is gemakkelijk te bereiken. Polijsteffect, de hardheid na blussen kan meer dan 52 bereiken en de slijtvastheid is vrij sterk. De reserveonderdelen van de reserveonderdelen, geleidingspalen, geleidehulzen, schuivers, schuifhulzen, schuine bovenblokken, enz. Zijn gemaakt van slijtvaste standaardonderdelen om de levensduur van de palletmal te verbeteren. Het oppervlak van de mal is gepolijst.

Nadat de 3D-gegevens van de modelleringsmal goed zijn, nadat ook het staal is geselecteerd, begint de CNC-bewerking van de mal en de persoon die verantwoordelijk is voor de mal zorgt ervoor dat de verwerking van de mal is voltooid, begint deze na de start. De overdracht van de palletmal is ook de belangrijkste stap. Na het voltooien van deze stappen kan de test van de matrijs worden uitgevoerd. Nadat het product is gekwalificeerd, kan de definitieve voltooiing van de palletmal met de klant worden bevestigd.


Neem contact op

2
Hot Tags: kunststof palletgieten, palletgieten, kunststof gieten

Onderzoek

You Might Also Like