Plastic waaiervorm

Met uitstekend uitwerpsysteem in vormontwerp, biedt Aoxu een goede waaiervorm voor onze klant.
Praat nu

Productdetails

Dit product is een kunststof waaier, die iedereen kent. Maar voor massaproductie in schimmel is het grootste probleem de manier van het uitwerpen en vrijgeven van schimmels. Laat Shine je nu meenemen om de uitstekende kunststof waaierinjectievorm van Aoxu Mold te bekijken. Als u geïnteresseerd bent in, kunt u uw e-mail sturen naar sales1@aoxumoulds.com , wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.


1. Specificatie van plastic waaiervorm

Plastic waaiervorm

Projectnummer: AX-FR-20190618-003

Grondstof: ABS

Holte / kernstaal: 718

Mold Base: LKM

Slider & Lifter: N / A

Holte: Single

Injectiesysteem: pin point gate

Runner Type: Hot runner 4 druppels

Soort poort: Onderzeese poort

Cyclustijd voor 1 opname: 35 seconden

Mold Life: 300-500, 000 opnamen

Productietijd: 45 dagen


2. Waarom kiezen voor ABS-grondstof?

Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS) is een ondoorzichtig thermoplastisch en amorf polymeer. "Thermoplastisch" (in tegenstelling tot "thermohardend") heeft te maken met de manier waarop het materiaal op warmte reageert. Thermoplasten worden vloeibaar (dwz hebben een "glasovergang") bij een bepaalde temperatuur (221 graden Fahrenheit in het geval van ABS-kunststof). Ze kunnen worden verwarmd tot hun smeltpunt, worden gekoeld en opnieuw worden verwarmd zonder significante afbraak. In plaats van te verbranden, zijn thermoplasten zoals ABS vloeibaar waardoor ze gemakkelijk spuitgegoten en vervolgens gerecycled kunnen worden.

ABS is zeer structureel stevig, daarom is het waarom het wordt gebruikt in dingen die een goede sterkte en stevig moeten hebben. Als u een goedkope, sterke, stijve kunststof nodig hebt die goed bestand is tegen externe invloeden, is ABS een goede keuze.

1

* Bij standaardstatus (bij 25 ° C (77 ° F), 100 kPa), ** Brongegevens , *** Brongegevens


3. Waarom kiezen voor 718 Mold Steel?

De keuze van vormstaal is van groot belang bij de werking van de vorm. De belangrijkste functie van elk vormstaal moet zijn dat het voldoet aan de service-eisen die eraan worden gesteld. Om dure fouten op de lange termijn te voorkomen, moet de toepassing van kunststof matrijzen grondig worden onderzocht en volledig worden begrepen voordat een selectiebeslissing kan worden genomen. Ook moeten klanten uw ideale prijs en de laatst benodigde productiehoeveelheid kennen. Volgens deze punten kunnen we het juiste vormstaal kiezen.

Voordelen van 718 vormstaal:

hoge kernsterkte

goede slijtvastheid

uitstekende oppervlakteafwerking

dimensionale stabiliteit


4. Het tonen van onze uitstekende structuur van het vormontwerp

2

Voor deze complexe structuur, zoals ik al eerder heb gezegd, is het belangrijkste onderdeel waar we op moeten letten de manier van uitwerpen. Dus voordat onze klant zijn monster bracht, bracht hij onze fabriek naar onze fabriek en besprak met onze ingenieur over het maken van een hele dag. We hebben ook een 3D rapid prototyping gemaakt om de haalbaarheid van het maken te controleren. Na het voltooien van alle voorbereidende werkzaamheden, beginnen we met het ontwerpen van de product- en matrijsstructuur.

Met ervaren ontwerpers bieden we klanten ondersteuning tijdens een hele productontwikkelingscyclus.


Ter referentie een video van ons ontwerp getoond.


5. Hoe Aoxu de vormkwaliteit controleert?

* Matrijsontwerpcontrole

Nadat het ontwerp is voltooid, zullen we de vormsterkte, onderdeellijn, koelsysteem, interferentiegebied, dun diktegebied, enz. Controleren. Om zeker te zijn dat de door ons verstrekte tekeningen en ontwerpen de uitstekende status hebben voor de langere matrijslevensduur en werkefficiëntie .

* Mold materiaal controle

We zullen de staalleverancier vragen ons cerficaat en staalcertificaat voor staalkwaliteit te verstrekken, ook zullen wij inspectie op vormstaal uitvoeren vóór acceptatie.

* Matrijsbewerking kwaliteitscontrole

We zullen wekelijks een voortgangsrapport met foto's aan klanten verstrekken. Een andere technicus zal de matrijskwaliteit, inclusief het koelsysteem, het uiterlijk van het oppervlak, de assemblage van de matrijs, zorgvuldig controleren.

* Matrijsassemblage en testcontrole

Na het voltooien van het hele proces van het maken, zullen we de holte / kern, inzetstukken, geleidestijl, retourpen, hoekheffer, schuifregelaars, uitwerppen, koelsysteem, connector, enz. Controleren. Vervolgens zullen we de matrijs testen en het monster controleren met grootte, tolerantie, oppervlak, enz. Later sturen we het monster naar klanten voor bevestiging.

* Schimmel controle vóór verzending

De mal verven met antiroestvet en reserveonderdelen met schimmel in een houten kist plaatsen. Andere tekening- en videobestanden worden via e-mail of USB verzonden. Als klanten andere vereisten nodig hebben, zullen we aan alle vereisten voldoen.


6. De belangrijke factoren bij het produceren van kunststof waaiervorm

Spuitgieten is een technische technologie. Het gaat om het veranderen van kunststoffen in nuttige producten met zijn oorspronkelijke eigenschappen. De belangrijke procescondities voor spuitgieten zijn de temperatuur, druk en bijbehorende actietijd die de plastificerende stroming en koeling beïnvloeden.

A. Temperatuurregeling

* Temperatuur toevoercilinder: temperaturen die tijdens het spuitgieten moeten worden geregeld, zijn temperatuur toevoercilinder, spuitmondtemperatuur en matrijstemperatuur. De eerste twee temperaturen hebben voornamelijk invloed op het plastificeren en vloeien van kunststoffen, en de derde beïnvloedt voornamelijk het vloeien en afkoelen van kunststoffen. Elke soort kunststof heeft een andere aanvoertemperatuur. De aanvoertemperatuur en ontledingstemperatuur voor hetzelfde soort kunststoffen met verschillende oorsprong of merk hebben ook verschillen vanwege een verschillend gemiddeld molecuulgewicht en een molecuulgewichtsverdeling. Het weekmakingsproces van kunststoffen in verschillende soorten injectiemachines is ook anders, dus de overeenkomstige cilindertemperaturen zijn gevarieerd.

* Mondstuktemperatuur: mondstuktemperatuur moet meestal iets lager zijn dan de hoogste temperatuur van de voedingscilinder. Dit is om te voorkomen dat smelten in een rechtstreeks mondstuk het kwijlen kan veroorzaken. Maar de spuitmondtemperatuur kan niet te laag zijn. Anders zal het leiden tot vroegtijdige condensatie van smelt waardoor de spuitmond wordt geblokkeerd, of dat vroegtijdig condenserend materiaal de holte binnendringt en de producteigenschappen beïnvloedt.

* Mold temperatuur: schimmel temperatuur heeft een grote invloed op product intrinsieke eigenschappen en schijnbare massa. De temperatuur van de matrijs is afhankelijk van de kristalliniteit van kunststoffen, de eisen aan productgrootte, structuur en eigenschappen en andere procesomstandigheden (smelttemperatuur, injectiesnelheid, injectiedruk en vormcyclus).

B. Drukregeling

Drukken tijdens spuitgieten omvatten weekmakende druk en injectiedruk. Ze zijn rechtstreeks van invloed op de plastificering en productkwaliteit van kunststoffen.

* Weekmakende druk: (tegendruk) Bij gebruik van een spuitgietmachine ervaart de druk die op de bovenkant van de schroef smelt wanneer de schroef terugdraait. Wordt plastificeren genoemd, ook wel tegendruk genoemd. Het wordt aangepast door de overstortklep van hydraulisch systeem. Tijdens het spuitgieten, houdt de rotatiesnelheid van de schroef hetzelfde, zal de toenemende plastificeringsdruk de smelttemperatuur verhogen en de plastificeringssnelheid verlagen. Bovendien kan een toenemende weekmakingsdruk meestal de smelttemperatuur en het mengmengsel van het kleurmateriaal uniform houden en lucht uit de smelt verdrijven. In het algemeen moet de weekmakingsdruk zo laag mogelijk zijn onder de voorwaarde dat het product gekwalificeerd is. De specifieke waarde ervan verschilt van die van de kunststofsoorten, maar deze overschrijdt vaak niet 20kg / cm2.
* Injectiedruk: in de huidige productie is de injectiedruk voor bijna alle spuitgietmachines onderworpen aan de druk (berekend op basis van de oliecircuitdruk) die zuigt of schroeft met topkrachten op kunststoffen. De functie van injectiedruk bij spuitgieten is het beschermen van kunststoffen tegen stromingsweerstand van toevoercilinder naar holte, het bieden van de snelheid voor smelt tot vulvorm en compacte smelt.

C. Vormingscyclus
De tijd die een spuitgietproces duurt, is de vormcyclus, ook bekend als vormcyclus. Het bevat eigenlijk de volgende onderdelen:
* Vormcyclus: vormcyclus heeft rechtstreeks invloed op de arbeidsproductiviteit en de bezettingsgraad van apparatuur. Probeer dus tijdens de productie, wanneer de kwaliteit is gewaarborgd, elke gerelateerde tijd in de gietcyclus te verkorten. In de hele vormcyclus zijn inspuittijd en koeltijd de belangrijkste. Ze hebben een beslissende invloed op de productkwaliteit. Vultijd in injectietijd is direct omgekeerd evenredig met vulsnelheid. Bij de productie duurt het vullen van de schimmel meestal 3-5 seconden.

* Drukhoudtijd in injectietijd is de druktijd voor kunststoffen in holte. Het is goed voor een groot deel in de hele injectietijd. Het duurt meestal 20-120s (speciaal dik product kan 5 - 10 minuten bereiken). Voordat de smelt rond de poort bevriest, heeft de drukhoudtijd invloed op de nauwkeurigheid van de productafmetingen. Maar daarna geen effect meer. Drukhoudtijd heeft ook een meest gunstige waarde. We weten al dat het afhangt van de materiaaltemperatuur, matrijstemperatuur en de grootte van de hoofdrail en poort. Als de grootte van de hoofdrail en de poort en procescondities normaal zijn, is deze meestal onderhevig aan de drukwaarde met minimaal fluctuatiebereik van productkrimp. De koeltijd hangt voornamelijk af van de dikte van het product, de thermische eigenschap van kunststof, de kristallisatie-eigenschap en de matrijstemperatuur. Het einde van de afkoeltijd moet gebaseerd zijn op geen wijzigingen terwijl het product wordt ontvormd. De koeltijdlijn ligt meestal tussen de 30 en 120 seconden. De koeltijd hoeft niet te lang te zijn. Dit verlaagt niet alleen de productie-efficiëntie, maar leidt ook tot moeilijk ontvormen. Wat erger is, het kan ontvormingsstress veroorzaken als het met geweld wordt ontvormd. Andere tijd in de vormcyclus is gerelateerd aan of het productieproces continu en automatisch is en de mate ervan.


7. Contact opnemen met Shine voor meer informatie

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_ 看图 王


Hot Tags: plastic waaiervorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like