Kunststof spuitkegel spuitgieten

Kunststof spuitkegel spuitgieten

Gevestigd in onze 6.000 vierkante meter faciliteit, Aoxu Mold tooling afdeling biedt schimmelontwerp en spuitgietmatrijzen, met alle onderhoud en service wanneer u onze hulp nodig hebt.
Praat nu

Productdetails

Er zijn veel tools die essentieel kunnen blijken bij het bevorderen van de veiligheid en een verkeerskegel is daar een van. Ze zullen nuttig zijn bij het omleiden van de verkeersstroom op de openbare weg. De beste verkeerskegels zijn gemaakt van materialen die stil blijven staan op de weg, maar toch moeten ze veilig zijn en geen schade aan auto's veroorzaken.

Verkeerskegels kunnen echter op meerdere manieren worden gebruikt. Zelfs als particulier kunt u er in investeren, maar zorg ervoor dat u het niet op de openbare weg gebruikt. Als je dat laatste doet, kan dit leiden tot een flinke boete, afhankelijk van waar je woont. Voor privé-gebruik kan een verkeerskegel fungeren als een marker om onder andere gevaarlijke locaties te bepalen en parkeerplaatsen te reserveren.

Essentiële factoren om te overwegen over plastic verkeerskegels:

* Materiaal: dit is belangrijk omdat dit een indicatie is van de algehele kwaliteit van de verkeerskegel die u gaat kopen. Vinyl, thermoplast en rubber zijn enkele van de meest voorkomende. Zorg ervoor dat het materiaal sterk genoeg is om lang mee te gaan. Anders verspil je alleen je geld. Het is ook belangrijk dat het materiaal geen significante schade aan een auto veroorzaakt als het per ongeluk is geraakt.

* Zichtbaarheid: verkeerskegels zijn bedoeld om niet alleen op klaarlichte dag, maar zelfs in het donker te worden gebruikt. Bedenk hiermee hoe zichtbaar de kegel is voordat deze wordt gekocht. De meeste hebben reflecterende stickers zodat ze gemakkelijk te zien zijn. Een betere optie is er een die wordt geleverd met een ingebouwd licht dat op batterijen werkt.

* Aanpassing: afhankelijk van het product dat u kiest, is er ook een optie om de kegel aan te passen, afhankelijk van het beoogde gebruik. Er kunnen bijvoorbeeld stencils op het oppervlak staan met de tekst Niet parkeren of Gereserveerd. Als alternatief kunt u verkeerskegels kopen en stickers plaatsen die het specifieke gebruik van de kegel markeren.

* Stabiliteit: de verkeerskegel moet in staat zijn om omhoog te blijven, zelfs als het winderig is of wanneer het regent. Een van de belangrijkste is om een stabiele basis te hebben, die voorkomt dat de kegel kantelt. Het zal ook helpen als de kegel zwaar is, waardoor het moeilijk is om door de wind te worden weggenomen.

* Draagbaarheid: idealiter zou een verkeerskegel een hulpmiddel moeten zijn dat u niet op een rustige plek in het verkeer kunt plaatsen. Hiermee is een draagbare optie een optie die wordt geleverd met een opvouwbaar ontwerp. De hoogte wordt aanzienlijk geminimaliseerd als deze niet wordt gebruikt, waardoor hij ruimtebesparend is.


Het kiezen van spuitgietkegel in plaats van stromingsgevormd

Spuitgegoten kegels zijn de sterkste, gemaakt van duurzaam gerecycled plastic. Ze bestaan uit twee delen met een in elkaar grijpende basis. Ze zijn meestal zwaarder dan hun tegenstroom-tegenhangers. Spuitgegoten kegels hebben verschillende basisgewichten om uit te kiezen en ze hebben allemaal extra grip op de weg.

Spuitgieten is een methode om gevormde producten te verkrijgen door plastic materialen gesmolten door warmte in een mal te injecteren en deze vervolgens af te koelen en te laten stollen.

De methode is geschikt voor de massaproductie van producten met gecompliceerde vormen en speelt een grote rol op het gebied van kunststofverwerking.

Het spuitgietproces is verdeeld in 6 hoofdstappen, zoals hieronder weergegeven:

injection  molding


Kiezen van PVC-grondstof om verkeerskegelproduct te maken

De meeste wegkegels zijn gemaakt van PVC, een robuust plastic dat kan worden verbeterd met additieven om het bestand te maken tegen de harde UV-straling van de zon.

PVC raw material

PVC (polyvinylchloride) is een thermoplast en is, net als alle andere thermoplasten, volledig recyclebaar. PVC heeft ook bijzondere eigenschappen waardoor het de beste keuze is voor wegkegels en vele andere producten. Het is inherent vlamvertragend en bestand tegen chemicaliën en oliën. Het is ook zeer duurzaam omdat het bestand is tegen oxidatie. PVC is ook geschikt voor additieven die de kleur, flexibiliteit, slagvastheid en UV-bestendigheid wijzigen. Deze sterke punten en mogelijkheden om goed te combineren met additieven maken PVC zeer geschikt voor recycling.

De belangrijkste eigenschappen van polyvinylchloride (PVC) zijn:

* Dichtheid: PVC is zeer dicht in vergelijking met de meeste kunststoffen

* Economie: PVC is direct beschikbaar en goedkoop.

* Hardheid: hard PVC is erg hard.

* Sterkte: hard PVC heeft een extreem goede treksterkte.


Aoxu Mold Company kiezen als uw werkpartner

Van materiaalaankoop tot uitgaand eindproduct, we hebben een volledig geïmplementeerd kwaliteitscontroleproces om lagere herwerktijden, minder verspilling, hogere efficiëntie, korte levertijd te garanderen. Van eerste monsterinspectie tot procescapaciteitenonderzoek, wij garanderen dat de productie stabiel en correct is. Alle gietstaal / hars die we hebben gebruikt, volgt strikt de kwaliteitseisen van klanten, gekochte echt staalcertificaten en eigendomsspecificatie van plastic grondstoffen zijn altijd beschikbaar als de klant een duidelijk verzoek heeft gedaan. Mold-kwaliteit is de basis van ons succes, 90% van onze nieuwe spuitgietmatrijzen worden slechts 1 of 2 keer getest voordat we ze in massaproductie zetten of naar overzeese klanten sturen.

1 (1)

Basisvereisten voor onze matrijzenbouw:

* Hoge productieprecisie

Om gekwalificeerde producten te produceren en de rol van spuitgietgereedschap te spelen, moet het matrijsontwerp en matrijzenbouw een hoge precisie hebben. De vormnauwkeurigheid wordt hoofdzakelijk bepaald door de nauwkeurigheidseisen van kunststof onderdelen en de vormstructuur. Om de nauwkeurigheid en kwaliteit van de spuitgietonderdelen te waarborgen, is de precisie van het spuitgietdeel meestal 2 tot 4 hoger dan die van de spuitgietonderdelen. De matrijsstructuur heeft relatief eisen voor de samenwerking tussen de bovenste en onderste matrijzen, en de matrijscomponenten moeten voldoende vervaardigingsprecisie hebben, anders zal de matrijs geen gekwalificeerde producten kunnen produceren, en zelfs kan de matrijs niet normaal worden gebruikt.

* Lange levensduur

Kunststof spuitgietgereedschap is relatief dure procesapparatuur. De kosten van de kunststofvorm zijn goed voor ongeveer 10% tot 30% van de totale kosten, en de levensduur ervan zal rechtstreeks van invloed zijn op de kosten voor het maken van de spuitgietmatrijs. Daarom vereist de matrijs, naast speciale gevallen zoals spuitgieten met een klein volume en proefproductie met nieuwe producten enz., In het algemeen een lange levensduur. In het geval van spuitgieten met een groot volume is de levensduur van de matrijs bijzonder belangrijk.

* Injectie schimmel maken cyclus

De spuitgietcyclus wordt voornamelijk bepaald door het niveau van productietechnologie en productiebeheer. Om aan de productiebehoeften te voldoen en het concurrentievermogen van de producten te verbeteren, is het noodzakelijk om de cyclus van spuitgietmatrijzen zoveel mogelijk te verkorten onder het uitgangspunt van het waarborgen van kwaliteit.

* Plastic mal kosten

De kosten van kunststof matrijzen zijn gerelateerd aan de complexiteit van de matrijsstructuur, het matrijsmateriaal, de nauwkeurigheidsvereisten voor de matrijsproductie en de verwerkingsmethode. Ingenieurs van het spuitgietbedrijf moeten redelijk matrijzen ontwerpen en het verwerkingsproces volgens de eisen van spuitgietonderdelen formuleren, en ernaar streven de productiekosten van kunststof matrijzen te verlagen.


Verschillende maten verkeerskegels en de toepassing ervan

* 4 - 6 "Kegels

Deze kortere kegels worden gebruikt in atletiekevenementen, hindernisbanen en spellen.

* 12 "Verkeerskegel

Gebruikt voor binnen- en buitentoepassingen. Binnenshuis ziet u deze kegels gebruikt in gebieden zoals werkgebieden in een gebouw of gladde vloeren. Buiten worden deze kegels meestal op parkeerplaatsen gebruikt.

* 18 "Verkeerskegel

18 inch is de minimaal vereiste hoogte voor gebruik op straat. Deze kegels worden meestal buitenshuis gebruikt in straatwerkgebieden, zoals lijnschilderingen of andere gebieden die moeten worden afgebakend.

* 28 "Verkeerskegel, 7lb

Deze kegels zijn meer geschikt voor niet-snelwegtoepassingen die mogelijk gebieden met wegenbouw omvatten. Verkeerskegels van deze grootte en dit gewicht worden soms 'metro-kegels' genoemd.

* 28 "Verkeerskegel, 10lb

28 inch is de minimale hoogte die vereist is voor snelweg- en snelwegtoepassingen en de 10 lb basis maakt ze stabieler. Snelwegkegels moeten reflecterende strepen bevatten.

* 36 "Verkeerskegel, 10lb

Ook gebruikt in snelweg- en snelwegtoepassingen en zou opnieuw reflecterende strepen moeten omvatten.


Neem contact op

1 (2)

Hot Tags: plastic verkeerskegel spuitgieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like