Gevogelte Feeder Mold

Gevogelte Feeder Mold

Onze belofte is om altijd een efficiënte, eerlijke en betrouwbare partner te zijn; we eisen niets minder van onszelf. Ons dagelijkse doel is ervoor te zorgen dat de GG-partners van onze klanten altijd het gevoel hebben dat ze werken met het allerbeste in de branche.
Praat nu

Productdetails

Gevogelte Feeder Mold


Vormspecfications

Vormnaam: Gevogelte Feeder Mold

Vormtype: Spuitgiet

Productmateriaal: PP

Productassemblagehoeveelheid: 4 plastic onderdelen

Onderdeelnaam: bovenslot, lat, feederbody, feederbasis.

Vormstaal: 718 of hoger

Vormbasis: C60

Injectiesysteem: hot runner voor feeder body& ;. feeder basis,

cold runner voor top lock& ;. latje

Matrijswerkmodus: automatisch of semi-automatisch

Matrijslevensduur: minstens 500.000 schoten

4 mallen eindtijd: 45 dagen.

Pakketdetail: sterke houten doos


Over Feeder Design

QQ图片20200722162123

De lage hoogte (45 mm - 1,77 inch) en het open ontwerp van de pan bieden uitstekende omstandigheden voor het opfokken. Na een paar uur staan ​​vogels in de rij rond de voerpan om te eten.

360 ° overstroming houdt de pan vol met voer.

Vanaf de eerste dag mogen de vogels niet in de pan

door de hoge anti-afvalrand en speciale grill.

Het voorkomt dat vogels krabben en het voer morsen.

De vorm van de nieuwe vleeskuikenpan voorkomt dat vleeskuikens op het voer slapen, zodat alle vogels te allen tijde volledige toegang hebben tot het voer en niet vervuilen in het voer.

Hoge anti-afvalrand elimineert praktisch al het voerafval.

De ene voerpan bevat 2100 g voer.

De optimale panhoogte zorgt voor een perfect evenwicht tussen toegang tot het voer, beschikbare voerhoeveelheid en minimaal voerafval. Ondersteuning met platte bovenkant voor hoger lieren in kooien.

Het innovatieve ontwerp maakt een grondige reiniging mogelijk. Door het reinigingssysteem zijn alle componenten vrij om te reinigen: van de binnenkant van de kegel tot de pan en is niet nodig om de voerpannen te openen. De vier gaten in de pan zorgen voor automatisch druppelen van water na het reinigen.

11


Matrijs ontwerp

AOXUMOULD TECHNOLOGY zou iedereen moeten vertellen dat, voordat de tekening voor het spuitgieten van de assemblage wordt getekend, de procestekening moet worden getekend, deze moet voldoen aan de vereisten voor onderdelentekening en procesgegevens. De door het volgende proces gegarandeerde grootte wordt op de tekening gemarkeerd met de woorden "procesgrootte". Bovendien, als er na het gieten geen andere bewerking wordt uitgevoerd, behalve voor het repareren van bramen, is het processchema precies hetzelfde als het tekenen van het werkstuk. Het is echter het beste om het onderdeelnummer, de naam, het materiaal, de krimp van het materiaal, de tekenverhouding enz. Te markeren onder het processchema. Gewoonlijk is het procesbeeld op de assemblagetekening van het spuitgieten.

1.Vormende deelstructuur

2.Structuur van poortsysteem en uitlaatsysteem.

3.Parting oppervlak en afscheid modus.

4. overzichtsstructuur en positie van alle connectoren, positionering en geleiders.

5.Markeer de hoogte-afmeting van de holte (niet vereist, indien nodig) en de totale afmetingen van de mal.

6. hulpgereedschappen (verwijder losgereedschappen, kalibratiegereedschappen enz.).

7.Programmeer alle onderdeelnummers in volgorde en vul het schema in.

8. label technische vereisten en instructies voor gebruik.

Vormstructuur:

1). Of de positie van het scheidingsoppervlak en de precisie van de afwerking voldoen aan de vereisten, zal er sprake zijn van knipperen en of het plastic onderdeel aan de zijkant van de mal kan blijven met een uitwerpinrichting nadat de mal is geopend.

2). Is de ontvormingsmethode correct?

Is bovendien de maat, positie en hoeveelheid van de promotiestang en duwbuis geschikt? Zal de duwplaat door de kern worden gegrepen en zal geen krassen op het vormdeel veroorzaken.

3). Matrijs temperatuurregeling.

4). Wijze van verwerking van ondersnijding van plastic onderdeel, of mechanisme voor het verwijderen van concave kant geschikt is.

5). Of de positie van het giet- en uitlaatsysteem geschikt is.

Technische eisen inhoud spuitgietmontagetekening:

1. prestatie-eisen voor bepaalde systemen van schimmel.

2.Vereisten voor het assemblageproces van spuitgieten.

3.Mold gebruik, montage en demontage methoden.

4.Anti-oxidatiebehandeling, vormnummer, belettering, markering, oliekeerring, opslag en andere vereisten.

5. vereisten voor testen en inspectie.


Materiaal voor verschillende delen van schimmel

1. interne modules

Voor spuitgietmatrijzen zonder enige behoefte worden over het algemeen S45c-staal en S50c-staalmaterialen geselecteerd;

voor algemene vereisten wordt over het algemeen P20 voorhard plastic gebruikt.

2.Mold staal;

voor de hoge eisen van de mal moet 718 super pre-hard plastic malstaal worden gebruikt;

voor de zeer strikte precisie-spuitgietmatrijs moet u 2738 staal kiezen;

als de klant' s productie van mal met polijsten De behoefte aan spiegelglans schimmel zal kiezen voor NAK80 spiegel kunststof mal staal;

3.Mold basis:

De minimaal vereiste malbasis wordt ook geselecteerd als het S45c-staalmateriaal;

Als S50c-staal wordt het algemeen gebruikte basismateriaal van de mal gekozen;

Voor een aantal eisen van de spuitgietmatrijs zal de basis worden geselecteerd op matrijsstaal nr. 55;

De meest exquise vormen moeten GS638 (P20 Amerikaanse standaard GS638 Duitse standaard 42CrMo GB) gietstaal gebruiken om aan de gebruikseisen te voldoen.

4. gids kolom:

20 # (S20C) of 20Mn2B (SMn420), Behandeling: carboniseren en blussen, hardheid groter dan of gelijk aan 55HRC na behandeling

T8A, T10A, behandeling: oppervlakteverharding, hardheid minder dan of gelijk aan 55HRC na behandeling

45 # behandeling: conditionering, afschrikking van het oppervlak, temperen bij lage temperatuur, hardheid groter dan of gelijk aan 55HRC na behandeling.

5. gids bus:

De meeste spuitgietfabrieken gebruiken H62 messing of bronslegeringen om bussen te maken.

6. blozen:

De meeste fabrieken voor busvormen gebruiken S45c-, S50c- en S55c-behandelingen: afschrikking van het oppervlak, hardheid is groter dan of gelijk aan 55HRC.

7. duwstang, vingerhoed, trekstang:

T8, T8A, T10, T10A Behandeling: blussen, temperen bij lage temperatuur, hardheid groter dan of gelijk aan 55HRC, S45c, S50c en S55 Behandeling: blussen, hardheid groter dan of gelijk aan 45HRC.

Alle soorten plaatmaterialen: Algemene spuitgietfabriek kiest ervoor om S45c, S50c, S55c en 40Cr (conditionering) te gebruiken, als u grote platen moet produceren, kunt u ervoor kiezen om nodulair gietijzer te gebruiken.


Hot Runner In Feeder Pan Mold

Hotrunner-mallen hebben veel voordelen ten opzichte van cold runner-mallen. De hotrunner-mal is een mal die het verwarmingsapparaat gebruikt om de smelt in de runner te laten verdwijnen en niet stolt.Het heeft veel vormingscycli en kan ook grondstoffen besparen.

1. Verkort de cyclus

De vormcyclus van de onderdelen wordt verkort. Omdat de afkoeltijd van het geleidersysteem niet beperkt is, kunnen de onderdelen na het gieten en stollen op tijd worden uitgeworpen.

2. Vormbeelden

Er is geen cold runner in de pure hot runner-mal, dus er zijn geen productiekosten. Dit is vooral belangrijk voor toepassingen waar kunststoffen duur zijn. In feite hebben alle grote hotrunner-fabrikanten ter wereld zich snel ontwikkeld in het tijdperk waarin olie- en kunststofgrondstoffen in de wereld duur zijn. Omdat hotrunner-technologie een effectieve manier is om de kosten en materiaalkosten te verlagen.

3. Verminder afval

Verminder afval en zorg voor productkwaliteit. Tijdens het hot runner-vormvormingsproces wordt de plastic smelttemperatuur nauwkeurig geregeld in het runnersysteem. Plastic kan in een meer uniforme staat in de vormholtes stromen en het resultaat is onderdelen van constante kwaliteit. De kwaliteit van de door de hotrunner gevormde poort is goed, de restspanning na het ontvormen is laag en de vervorming van het onderdeel is klein.

4. Productieautomatisering

Elimineer opeenvolgende processen, wat bevorderlijk is voor productieautomatisering. Nadat de hot runner-mal is gevormd, is het onderdeel het eindproduct zonder dat de poort hoeft te worden bijgesneden en de koude runner moet worden gerecycled. Bevordert productieautomatisering. Veel buitenlandse productfabrikanten hebben hotrunners gecombineerd met automatisering om de productie-efficiëntie aanzienlijk te verbeteren.


Over PP Grondstof& ;. Masterbatch

QQ图片20200727152526

Polypropyleen is een taai, stijf en kristallijn thermoplast geproduceerd uit propeen (of propyleen) monomeer. Het is een lineaire koolwaterstofhars. De chemische formule van polypropyleen is (C3H6) n. PP is een van de goedkoopste kunststoffen die tegenwoordig beschikbaar is, een die vaak wordt gebruikt.

PP-verwerkingsvoorwaarden voor kunststof spuitgietmatrijs

1. smelttemperatuur: 200-300 ° C

2.Mold temperatuur: 10-80 ° C

3.Drogen is niet nodig als het op de juiste manier wordt bewaard

4. hoge schimmel temperatuur zal verbeteren schittering en uiterlijk van het onderdeel

5.Mold krimp ligt tussen 1,5 en 3%, afhankelijk van de verwerkingsomstandigheden, reologie van het polymeer en dikte van het uiteindelijke stuk.

Masterbatch

Masterbatch is een vast additief voor plastic dat wordt gebruikt voor het kleuren van kunststoffen (kleur masterbatch) of het geven van andere eigenschappen aan kunststoffen (additief masterbatch). Een vloeibare doseringsvorm wordt vloeibare kleur genoemd. Masterbatch is een geconcentreerd mengsel van pigmenten en / of additieven die tijdens een warmteproces zijn ingekapseld tot een draaghars dat vervolgens wordt gekoeld en tot een korrelvorm wordt gesneden. Met Masterbatch kan de processor het ruwe polymeer economisch kleuren tijdens het productieproces van kunststoffen.

De alternatieven voor het gebruik van masterbatches zijn het kopen van een volledig samengesteld materiaal of het compounderen van grondstoffen op locatie. In vergelijking met pure pigmenten hebben masterbatches meer opslagruimte nodig en zijn hun doorlooptijden langer. Een ander nadeel is extra blootstelling van warmte aan zowel de drager als het additief; dit kan bijvoorbeeld van belang zijn voor marginaal thermisch stabiele pigmenten.

Aangezien masterbatches reeds voorgemengde composities zijn, verlicht hun gebruik de problemen met de toevoeging of klontering van kleurstoffen of onvoldoende dispersie. De concentratie van het additief in de masterbatch is veel hoger dan in het polymeer voor eindgebruik, maar het additief is al goed gedispergeerd in de gastheerhars. In zekere zin is hun gebruik vergelijkbaar met het gebruik van ferrolegeringen voor het toevoegen van legeringselementen aan staal.

Door het gebruik van masterbatches kan de fabriek minder soorten polymeer op voorraad houden en in bulk goedkopere natuurlijke polymeren kopen.

Masterbatches kunnen in de meeste processen worden gebruikt, behalve rotatiegieten en Plastisol en andere vloeibare harssystemen.


Onderhoud van vormen

Matrijsonderhoud is vooral het onderhoud en onderhoud in het productieproces. De mal is net als een auto. Als het lange tijd niet wordt gebruikt zonder onderhoud, kan de mal worden verwijderd. Daarom moet elke keer dat de mal wordt gebruikt, deze volledig worden onderhouden, met name de roestpreventie van het vormdeel en de roestpreventie van de belangrijkste bewegende delen. Omdat de mal tijdens het productieproces wordt blootgesteld aan water, kan er tijdens installatie of demontage water op de mal komen, dus zorg ervoor dat de mal droog is en breng dan een laagje olie aan om deze te beschermen.

1. Onderhoud moet voorzien in een cv-kaart voor elke mal en de specifieke voorwaarden van elke zorg, en vervolgens kunt u, in overeenstemming met deze voorwaarden, op tijd nagaan welke onderdelen, componenten beschadigd zijn en de mate van slijtage om de probleem.

2. Het verwerkingsbedrijf moet de verschillende eigenschappen van de mal bij normaal gebruik van de mal testen en de maat van het uiteindelijke gegoten plastic onderdeel meten. Door middel van deze informatie kan de bestaande toestand van de mal worden bepaald en kan de holte, kern en koeling worden gevonden. Schade aan het systeem en het scheidingsoppervlak etc., volgens de informatie van de kunststof onderdelen, de schadetoestand van de mal en onderhoudsmaatregelen kunnen worden beoordeeld.

3. Voor de belangrijke malcomponenten is het noodzakelijk om tracking en detectie uit te voeren. De functie van de uitwerp- en geleidingsdelen is het verzekeren van de openings- en sluitingsbeweging van de mal en het uitwerpen van de kunststof delen. Als een onderdeel vastzit als gevolg van schade, leidt dit tot productieonderbreking, dus het moet regelmatig zijn om de vingerhoed en de geleidekolom van de mal gesmeerd te houden en regelmatig te controleren of de vingerhoed, de geleidingspaal, enz. Vervormd zijn en het oppervlak beschadigd is. Eenmaal gevonden, vervang het op tijd;

4. Naarmate de productietijd vordert, is het koelkanaal gemakkelijk af te zetten van kalk, roest, slib en algen, waardoor het koelkanaalgedeelte kleiner wordt, het koelkanaal smaller wordt, de warmte-uitwisselingssnelheid tussen het koelmiddel en de mal sterk vermindert, en verhoogt de productie van de onderneming. Kosten moeten daarom worden besteed aan het reinigen van het stroomkanaal; voor de hot runner-mal is het onderhoud van het verwarmings- en regelsysteem gunstig om het optreden van productiefalen te voorkomen, dus het is vooral belangrijk. Daarom moeten na elke productiecyclus de bandverwarmer, staafverwarmer, verwarmingssonde en thermokoppel op de mal worden gemeten met een ohmmeter. Als het beschadigd is, moet het op tijd en met de malgeschiedenis worden vervangen. Vergelijk en maak records zodat problemen op het juiste moment kunnen worden ontdekt en tegenmaatregelen kunnen worden genomen.

5. Besteed aandacht aan het onderhoud van het oppervlak, omdat het de oppervlaktekwaliteit van het product rechtstreeks beïnvloedt, het belangrijkste is om corrosie van het oppervlak te voorkomen. Daarom is het vooral belangrijk om een ​​geschikte, hoogwaardige, professionele roestwerende olie te kiezen. Nadat de mal de productietaak heeft voltooid, moet het resterende spuitgieten zorgvuldig worden verwijderd volgens verschillende spuitgietmethoden. Het achtergebleven spuitgieten en andere afzettingen in de mal kunnen worden verwijderd met behulp van koperen staven, koperdraden en professionele malreinigingsmiddelen en vervolgens aan de lucht worden gedroogd. Schakel het reinigen van harde voorwerpen zoals draad en stalen staven uit om krassen op het oppervlak te voorkomen. Als er roest ontstaat door corrosief spuitgieten, gebruik dan een molen om te slijpen en te polijsten, spuit professionele roestwerende olie en bewaar de mal vervolgens op een droge, koele, stofvrije plaats.


Project beheren

1. deel haalbaarheidsanalyse

2. ontwerpvoorbereiding

3D / 2D-tekening GG-versterker; customer Tool Standard (zie afbeelding Customer Tool Standard Voorbeeld), Specificatie (zie Specificaties voorbeeld)

Ontwerpvergadering (projectmanager, R& D, gereedschapmaker, verwerkingsingenieur)

Matrijsstroom (indien nodig) Matrijsstroom video of analyse in PDF.

Layout oplossing

3.Tool Design-DFM

Start en ontwerp van het gereedschapsontwerp

Ontwerpreview bijeenkomst

Gereedschapsontwerp ter goedkeuring aan de klant

Het ontwerp van het gereedschap kan worden aangepast aan de opmerkingen van de klant

Herhaal dit tot definitieve goedkeuring van de klant

4. Planning

Stuur het definitieve gedetailleerde dagelijkse schema naar de klant.

Procedure Controle

Wekelijks rapport aan de klant door foto's, e-mails, Skype-vergaderingen

Projectmanager dagelijkse opvolging volgens planning

5. voorbereiding voor schimmel uitproberen

De projectmanager krijgt informatie over de hoeveelheid van de monsters, de kleur en de grondstof klaar voor de verwerkingsingenieur.

6. na T1

ISIR (Initial Sample Inspection Report) voor 2-5 monsters, afhankelijk van onderdeelgrootte

Monsters aan klant

PFU (Problem Follow Up) die foto's bevat van gedetailleerde problemen en voorgestelde oplossingen

Inspectie van gereedschap vóór levering volgens checklist

7. wijziging& Correctie

Dimensiecorrectie op ISIR en feedback van klanten op monsters

Evalueer met de klant op wijzigingen en lever een nieuwe proefperiode

Herhaal dit tot de definitieve goedkeuring van de klant op monsters

8. gereedschap inspectie

Laatste inspectie van zelfgereedschap

Sommige klanten komen langs voor gereedschapsinspectie

Capaciteitenonderzoek door kleine batchproductie uit te voeren

9. verzending

Regel service voor verzending van gereedschap

Verzendinformatie (ETD, ETA, naam van het schip enz.) Naar de klant sturen

Neem contact op met klanten voor hun interne tests over de prestaties van de tool in 15 dagen na aankomst van het gereedschap.

Eindconclusievergadering voor samenvatting.

10.Klantenservice

Installatie van mallen en begeleiding:

1) Na de aankomst van mallen, als onze hulp nodig is om de technische problemen op te lossen, sturen we engginer, maar de retourvliegtickets en accommodatie zijn voor rekening van de klant.

3) Ingenieurs blijven in het land van kopers voor de afgesproken datum, begeleiden de werknemers om de mal en andere noodzakelijke technische gratis te gebruiken.

2. kwaliteit garantie en andere na service

1) Elke vorm Garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum waarop de vormen in de fabriek van de koper zijn geaccepteerd Tijdens de garantieperiode:

Als een mal een klein probleem vertoont vanwege de verschillende machine-injectie, zal de verkoper de reparatiemethode verzorgen.

Als er reserveonderdelen kapot zijn, moet de verkoper nieuwe en kwalitatief goede onderdelen opnieuw maken en naar de koper sturen,

Als de mallen het grote probleem zijn, kunnen de mallen niet worden gerepareerd, kan de koper de problemen niet oplossen, bijv. Schimmel, product kan niet gieten ... elk groot probleem (behalve de menselijke problemen) Verkoper en koper' s onderhandelen om te sloven het probleem kan de koper het terugsturen naar de fabriek voor reparatie.


Neem contact op

2

Hot Tags: gevogelte voerbak, voerbakvorm, voerbakvorm

Onderzoek

You Might Also Like