Kip Waterer Mold

Kip Waterer Mold

Kip Waterer Mold
Praat nu

Productdetails

Kip Waterer Mold


Beste Chicken Waterers

Het is uiterst belangrijk om uw kippen voldoende vers, schoon water te geven.

En hoewel het lijkt alsof het een eenvoudige taak zou moeten zijn, is het zeker makkelijker gezegd dan gedaan.

Van waterbakken die in de winter bevriezen tot de neiging van kippen om voer en strooisel in hun watervoorziening te morsen, het aanhouden en schoonhouden van water kan een hele klus zijn.

Als u de juiste kippenbak heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongelukken zoals hierboven vermeld. Je zult je kippen gelukkig en gezond kunnen houdenen gehydrateerd - het maakt niet uit hoeveel vogels je hebt of hoe laat het jaar is.

Hier zijn enkele tips om de dorst van uw vogels te lessen - zonder dat u daarvoor veel geld of moeite hoeft te besteden.

3

Soorten Chicken Waterers

1. door zwaartekracht gevoede waterers

Gravity-fed waterer is vrij eenvoudig te gebruiken en is een van de meest populaire keuzes voor moderne kippenhouders.

Ze kunnen van onder naar boven worden gevuld, waarbij het water rechtstreeks in een bak stroomt. Ze worden uitsluitend aangedreven door zwaartekracht, hoewel sommige misschien handvatten hebben ingebouwd om de tank handiger te dragen.

Het voordeel van dit type drinkbak is dat de drinkbak schoon blijft - het is echter niet ongebruikelijk dat kippen vuil in het open bakgedeelte van de drinkbak schoppen.

2.Automatische waterers

Automatische besproeiingen zijn geweldig als je weinig ruimte hebt. Deze drinkbakken bestaan ​​uit bekers of tepels waarmee je kippen kunnen drinken wanneer ze maar willen. Kippen trainen verrassend goed naar deze drinkers.

Automatisch water bespaart niet alleen ruimte, maar kan ook helpen om uw water schoon te houden. In veel gevallen kunnen ze ook de hoeveelheid water verminderen die wordt verspild door morsen en lekken.

Houd er rekening mee dat er voor automatische sproeiers enige montage nodig is. Meestal sturen miereneters u alle hardware die u opnieuw moet installeren, maar dat is niet altijd het geval.

Vaak worden automatische drinkbakken geleverd met tepel- of bekerfuncties, zodat uw kippen zichzelf kunnen helpen met drinken wanneer ze maar willen.

3. container waterers

Deze worden vaak beschouwd als het klassieke type waterbak voor kippen. Ze zijn gemakkelijk voor de meeste vogels om uit te drinken, maar ze hebben verschillende nadelen.

Ten eerste kan het moeilijk zijn om een ​​containerwaterer schoon te houden, of het nu een emmer, een trog of een ander soort container is. Het is voor kippen heel gemakkelijk om mest en strooisel in een van deze waterbakken te schoppen.

Daarnaast kan het lastig zijn om een ​​bak water laag genoeg op de grond te houden zodat je kippen eruit kunnen drinken. Te laag, en ze zullen erin kunnen rondlopen. Te hoog en ze zullen niet kunnen drinken.


Neem contact op

2

Hot Tags: Chicken Waterer Mold, Waterer Mold, gevogelte mal

Onderzoek

You Might Also Like