Zijdeksel Plastic mal voor industriële luchtkoeler

Zijdeksel Plastic mal voor industriële luchtkoeler

Aoxu Mould kan plastic spuitgietmatrijzen maken voor industriële luchtkoelers, waaronder de voorklep, de achterkap, de zijkap, de basis, de bovenkap en de ventilatorkap. Aoxu is uw leverancier van oplossingen voor het vervaardigen van kunststof matrijzen en producten.
Praat nu

Productdetails

Kunststof gegoten onderdelen gecombineerd industriële luchtkoeler

Side Cover Plastic Mould For Industrial Air Cooler

Er zitten veel plastic onderdelen in een set luchtkoelers. Alles kan worden geproduceerd door spuitgietmachines en kunststof spuitgietmatrijzen. Met uw eigen monsters of producttekeningen, ontwerpen en maken we mallen voor u. Stuur een e-mail rechtstreeks naar sales1@aoxumoulds.com of bel naar +86 157 5766 8880 , Shine is klaar voor uw aanvraag.


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd. is een specialist in het maken van kunststof spuitgietmatrijzen, die goed is uitgerust met geavanceerde verwerkingsapparatuur. De acceptatie van high-tech CAD / CAM / CAE-ontwerp en jarenlange ervaring met het maken van matrijzen hebben onze technische en productkwaliteit gegarandeerd. We houden ons voornamelijk bezig met het ontwerpen en vervaardigen van plastic mallen van mallen voor huishoudelijke apparaten, mallen voor auto-onderdelen, industriële gebruikte mallen, mallen voor huishoudelijke onderdelen enzovoort. We houden de managementtheorie van Quality First en Reputation the Highest, en bedienen klanten in binnen- en buitenland met een redelijke prijs en uitstekende kwaliteit.

Klanten, kwaliteit en service zijn onze topdoelen, we blijven zoeken en innoveren en voldoen aan alle aspecten van eerste klas kwaliteit, perfect design, precisieverwerking, concurrerende prijs en tijdige levering, voorzien van verschillende mallen.

Wij verwelkomen uw bezoek van harte. En door de kans om onze dank te betuigen aan klanten die onze sterkste supporters zijn. We hopen een langdurige zakelijke relatie met u op te bouwen.

Matrijsinspectie stroomschema

Mould Inspection Flow Chart


Basisstructuur van spuitgietmatrijzen

De basisstructuur van de spuitgietmatrijs kan volgens zijn functie in zeven delen worden verdeeld:

schimmelstructuur

1. Gegoten onderdelen Het verwijst naar de onderdelen waaruit de vormholte bestaat.

Hoofdzakelijk omvatten: pons, matrijs, kern, vormstaaf, vormring en inzetstukken en andere delen.

2. Poortsysteem Het verwijst naar het kunststof stroompad van het spuitmondstuk van de spuitgietmachine naar de holte in de matrijs.

Het gewone schenksysteem bestaat uit een hoofdkanaal, een goot, een poort, een koud gat en dergelijke.

3. In de kunststof mal heeft het geleidingsmechanisme hoofdzakelijk de functies van positioneren, geleiden en dragen van een bepaalde zijdruk om een nauwkeurige klemming van de bewegende en vaste vormen te verzekeren. Het klemgeleidingsmechanisme bestaat uit een geleidingspaal, een geleidingshuls of een geleidingsgat (direct op de sjabloon), een positioneringskegeloppervlak en dergelijke.

4. De uitwerpinrichting speelt hoofdzakelijk de rol van het uitwerpen van het werkstuk uit de matrijs en bestaat uit een uitwerpstang of een bovenbuis of een duwplaat, een uitwerpplaat, een bevestigingsplaat voor een uitwerppen, een resetstang en een trekstang .

5. Laterale classificatie en kerntrekmechanisme.

6. Koel het verwarmingssysteem.

7. Uitlaatsysteem.


Vereisten voor staalmateriaal dat wordt gebruikt in spuitgietmatrijzen van kunststof zijdeksels

1. goede slijtvastheid

De glans en precisie van het oppervlak van het kunststof vormmateriaal zijn direct gerelateerd aan de slijtvastheid van het holle oppervlak van de spuitgietmatrijs. Vooral wanneer sommige kunststoffen worden toegevoegd met glasvezel, anorganische vulstof en sommige pigmenten, zijn ze samen met de kunststof smelt. De stationaire beweging in het stromingskanaal en de holte is zeer resistent tegen het oppervlak van de holte. Als het materiaal niet slijtvast is, slijt het snel en wordt de kwaliteit van het plastic onderdeel aangetast.

2. hoge corrosieweerstand

Veel harsen en additieven hebben een corrosief effect op het oppervlak van de holte. Deze corrosie veroorzaakt dat het oppervlak van de holte corrodeert en valt, de oppervlakteconditie verslechtert en de kwaliteit van het gevormde onderdeel verslechtert. Daarom is het het beste om corrosiebestendig staal of verchroomde, vernikkelde oppervlakken op het oppervlak van de spouw te gebruiken.

3. uitstekende standaardstabiliteit

Op het moment van spuitgieten is de temperatuur van de holte van de spuitgietmatrijs hoger dan 300 ° C. Om deze reden is het het beste om gereedschapsstaal (warmtebehandeld staal) te gebruiken dat goed is gehard. Anders veroorzaakt het veranderingen in de microstructuur van het materiaal en vormt het vervolgens de standaard van de spuitgietmatrijs.


Voordelen van het gebruik van luchtkoeler voor industrieel gebruik

3

* Lage initiële investering (kost 10-15 procent als AC)

* Werkt op 1 / 5e stroomverbruik van AC

* Heeft geen speciale isolatie-eisen in de kamers

* Eenvoudig mechanisme. Onderhoud is eenvoudig en kan door iedereen worden uitgevoerd, reserveonderdelen zijn eenvoudig en goedkoop verkrijgbaar

* Kan lucht bevochtigen in echt droge gebieden

* Kan zonder stabilisatoren werken

* Gebruikt geen gassen of stoffen die een negatieve invloed hebben op het milieu


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: zijklep plastic mal voor industriële luchtkoeler, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like