SMC Big Fan Blade Mold

SMC Big Fan Blade Mold

SMC Big Fan Blade zijn de laatste jaren populair.
Praat nu

Productdetails

SMC Big Fan Blade


Kiezen voor Machine voor watertemperatuurregeling of Machine voor olietemperatuurregeling?

De machine voor temperatuurregeling die wordt gebruikt bij het vormen van windturbinebladen wordt gezamenlijk schimmel-temperatuurmachine genoemd! Er zijn twee manieren om te verwarmen: de ene gebruikt water als medium voor temperatuurregeling en de andere gebruikt olie als medium voor verwarming. Zoveel klanten in de keuze, weten de keuze van watertemperatuurmachine of olietemperatuurmachine niet?


Controle van de temperatuur van de schoepen van windturbines heeft een cruciale invloed op de productkwaliteit. Als de temperatuur niet goed onder controle is, is het zeer eenvoudig om ongekwalificeerde producten voor windturbinebladen, bladschroot en andere problemen te veroorzaken. Wanneer het belangrijk is om brand in een windturbineblad te vormen. De temperatuur wordt direct beïnvloed door windturbinebladen.QQ图片20200612144347


In het proces van het vormen van windenergiebladen wordt de watertemperatuurmachine echter in het algemeen geselecteerd om te voldoen aan de eisen van de productietechnologie van windenergiebladen, om een ​​getrapte temperatuurregeling en warmtebehoud van de vorm te realiseren, de ongelijke toestand van de olietemperatuur op te lossen controle met hogere beheersbaarheid.


Waarom kiezen voor SMC Matrerial?

* Het heeft een goede sterkte en corrosiebestendigheid, lage prijs en popolair materiaal.

* Meer stijl zoals uniaxiaal, dubbele as, drie axiaal

Tekort:

grotere dichtheid kon geen groter ventilatorblad maken.


Blade hoofdstructuur

Het wortelmateriaal is grotendeels van metaal en het blad is van SMC-materiaal, de rib gebruikte ook SMC-materiaal.

De Blade Manufacturing Technique

Lay up → Heat curing → Demold → Polisj → Schilderen


Het blad heeft een grote composietstructuur en meer dan 90% van zijn gewicht bestaat uit composietmaterialen. Elke generator heeft over het algemeen drie bladen en elke generator heeft tot vier ton composietmaterialen nodig.


Blade ontwerpdesign

Bladen zijn ontworpen om een ​​evenwicht te bereiken tussen dynamische efficiëntie en structureel ontwerp. De materiaalkeuze en het proces bepalen de uiteindelijke werkelijke dikte en kosten van het mes.

* Blade stress analyse: De stuwkracht op het mes zorgt ervoor dat het mes gaat draaien. De stuwkrachtverdeling is niet uniform maar evenredig met de bladlengte. De punt van het blad heeft meer stuwkracht dan de wortel.

* Liggerontwerp: Omdat het bladgewicht en de externe stuwkracht veroorzaakt door de buigvervorming de belangrijkste belasting van het blad is, om de buigprestaties te verbeteren, in de richting van de lengte van het blad met behulp van unidirectionele vezeldoek, en de middelste balk door de shear web zal op en neer tweelagige kap zo afzonderlijk mogelijk zijn, het shear web met diagonaal liggende bi-directionele vezeldoek en schuimkernmateriaal (PET), heeft het effect van het verhogen van de algehele stijfheid.

Interne balkstructuur: Om de productiekosten te verlagen, kunnen sommige onnodige materialen uit het ontwerp worden verwijderd. Het gemeenschappelijke mes is hol ontwerp.

Bladschaal: De rol van de bladschaal is voornamelijk om een ​​aerodynamische vorm te geven

Bladwortelontwerp: De bladwortel is meestal cirkelvormig van ontwerp.

Ontwerp voor optimalisatie van geometrische afmetingen: zonder de geometrische vorm van het blad te veranderen, kunnen de bladprestaties worden gewijzigd en kunnen de productiekosten worden verlaagd door de dikte van de balkkap aan te passen.


2 KW Fan Blade-parameter
Diameter windwiel (m): 3. 2
Lemmetlengte (m): 1. 55
Bladbreedte (m): 0. 21
Bladgewicht (kg): 13. 5
Bladmateriaal: versterkte glasvezelversterkte kunststoffen
Transport en verpakking: triplex houten kisten

packing


Wind-power Blades-functie

De bladen worden aangedreven door een motor en de bladen werken in de lucht om windvolume en druk te produceren.


Andere stijlen

QQ图片20200611142907-1sample

Contactpersoon

名片

Hot Tags: smc grote ventilatorbladvorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like