Tool Kit injectie plastic mal

Tool Kit injectie plastic mal

Aoxu Mold legt veel nadruk op het verbeteren van de kwaliteitsfilosofie van het team in het hele managementproces. We hebben een duidelijk gedefinieerd kwaliteitsbeleid dat leidraad is bij de dagelijkse besluitvorming. Het beleid houdt rekening met de behoeften van het bedrijf en de behoeften en verwachtingen van de klant.
Praat nu

Productdetails

Spuitgieten is het maken van op maat gemaakte kunststof onderdelen door gesmolten kunststof onder hoge druk in een metalen mal te injecteren. Net als andere vormen van kunststof gieten, wordt nadat de gesmolten kunststof in de vorm is geïnjecteerd, de vorm afgekoeld en geopend om een vast kunststofdeel te onthullen.

* Gemeenschappelijk gebruik van kunststof spuitgieten

Spuitgieten wordt vaak gebruikt voor het maken van op maat gemaakte kunststof onderdelen met een zeer hoog volume. Grote spuitgietmachines kunnen auto-onderdelen vormen. Kleinere machines kunnen zeer precieze plastic onderdelen produceren voor chirurgische toepassingen. Bovendien zijn er vele soorten kunststofharsen en additieven die kunnen worden gebruikt in het spuitgietproces, waardoor de flexibiliteit voor ontwerpers en ingenieurs wordt vergroot.

Spuitgietmatrijzen, die meestal van staal of aluminium zijn gemaakt, brengen hoge kosten met zich mee. De kosten per onderdeel zijn echter zeer zuinig als u meerdere duizenden onderdelen per jaar nodig hebt.


* Het materiaal dat gewoonlijk wordt gebruikt bij het spuitgieten van kunststof

1. Acryl (PMMA)

Acryl is ook bekend als plexiglas en is een hard transparant kunststofmateriaal dat vaak wordt gebruikt in elektronica en auto-onderdelen. Andere vormen van acryl worden ook gebruikt in alledaagse producten vanwege de natuurlijke transparantie en kleureigenschappen, alles van brillenglazen, acrylverf en zelfs acrylnagels. Acryl kan ook worden gekleurd om doorzichtig of ondoorzichtig te zijn.

2. Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS)

ABS-kunststof is een van de meest gebruikte kunststoffen in spuitgieten vanwege het brede temperatuurbereik, de goede stabiliteit en de isolerende eigenschappen. ABS wordt vaak aangetroffen in plastic speelgoed zoals Legostenen, maar het wordt ook vaak gebruikt in vele soorten elektronica, gereedschappen en thuisreparatieapparatuur.

kunststoffen

3. Polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE)

Wanneer hard, hittebestendig plastic nodig is, is HDPE het beste materiaal om te gebruiken. Omdat polyethyleen een plastic van voedselkwaliteit is - wat betekent dat het veilig rond voedsel te gebruiken is - wordt dit materiaal gewoonlijk in opslagcontainers, keukengerei en koelkastrekken geproduceerd. HDPE is ook een goede kunststof voor het houden van producten op chemische basis, zoals reinigingsmiddelen, wasmiddel, bleekmiddel en shampoo.

4. Nylon (PA)

Nylon is een van de meest veelzijdige materialen die worden gebruikt bij het spuitgieten van kunststof. Het wordt meestal gecombineerd met een reeks andere materialen om zijn eigenschappen te verbeteren. Dankzij de hoge smelttemperatuur en de lage wrijvingseigenschappen, is het nuttig voor een breed scala aan producten zoals nylon touw, versterkte auto-onderdelen en zelfs kleding.

5. Polycarbonaat (PC)

Polycarbonaat is een nuttig plastic materiaal voor toepassingen die transparantie of een hoge slagvastheid vereisen. Om deze reden wordt polycarbonaat het meest gebruikt in brillentoepassingen, maar het wordt ook gebruikt in buizen voor LED-verlichting, doorzichtige ramen en sportartikelen.

6. Polyetherimide (PEI)

Polyetherimide, ook bekend als Ultem, is een amorf materiaal met een extreem hoge hittebestendigheid in vergelijking met andere kunststoffen. Vanwege zijn stijfheid en hoge warmteprestaties wordt polyetherimide het meest gebruikt in medische apparaten, elektronica en industriële plastic onderdelen.

7. Polyxymethyleen (POM)

Polyoxymethyleen, ook bekend als acetaal, is een semi-kristallijn polymeer dat zeer stijf is en een natuurlijk glanzend oppervlak heeft, waardoor het een nuttig materiaal is voor een breed scala aan industrieën. Acetal komt het meest voor in automobieltoepassingen, huishoudelijke apparaten en elektronica.

nylon-

8. Polypropyleen (PP)

Net als acetaal is polypropyleen een kunststof met een natuurlijk glanzend oppervlak wanneer het op de juiste manier wordt vervaardigd. De chemische weerstand en elastische eigenschappen maken het bruikbaar voor een breed scala aan voedselgerelateerde toepassingen, waaronder plastic keukengerei, vaatwasmachinebestendige borden en opbergcontainers. Polypropyleen wordt ook vaak gebruikt om speelgoed, harde bagagecontainers en zelfs externe auto-onderdelen te maken.

9. Polystyreen (PS)

Polystyreen is een polymeer dat wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen van kunststof en schuim in verschillende industrieën. Vanwege de buig- en buigeigenschappen wordt polystyreen vaak gebruikt in scharnierende toepassingen, zoals wegwerp voedselcontainers en flessen. Het wordt ook veel gebruikt om isolatie van hardschuim en platen voor laminaatvloeren te maken.

Verschillende materialen hebben verschillende prestaties en krimp, dus het kiezen van het juiste materiaal om uw product te produceren.


Tool Kit injectie plastic mal

Tool Kit Injection Plastic Mould

* Bestelvormproces

1. Onderhandelingen: kwaliteit, materiaal, prijs, betaling, levertijd, voorwaarden, enzovoort.

2. Plaats een bestelling: volgens klanten tekening of monster.

3. R&D: volgens de eisen van de klant ontwerpen of verbeteren van 3D-modellering.

4. Ontwerpbevestiging: 3D-tekening zou ter bevestiging naar de klant worden verzonden voordat de matrijs wordt gemaakt.

5. Mold verwerking: Machines werken voor de Mold en Mold Slide, enzovoort.

6. De steekproef bevestigt: De proefsteekproef zou vóór massaproductie naar klanten worden verzonden.

7. Massaproductie: massaproductie volgens de bestelhoeveelheid van de klant.

8. Levering: verzend de goederen naar de klant van de haven.


* Hoe schimmelkwaliteit te beheersen

Aoxu Mold legt veel nadruk op het verbeteren van de kwaliteitsfilosofie van het team in het hele managementproces. We hebben een duidelijk gedefinieerd kwaliteitsbeleid dat leidraad is bij de dagelijkse besluitvorming. Het beleid houdt rekening met de behoeften van het bedrijf en de behoeften en verwachtingen van de klant. Net zoals het Chinese oude gezegde: "Niets kan worden bereikt zonder normen of normen." King Mold beschikt over kwaliteitsplannen waarin de methoden en volgorde van activiteiten worden uitgelegd die bij de productie moeten worden gevolgd om ervoor te zorgen dat alles van de hoogste kwaliteit is en aan de eisen van de klant voldoet. We hebben een kwaliteitsvertegenwoordiger aangesteld wiens autoriteit en verantwoordelijkheden duidelijk omschreven en gedocumenteerd zijn. We doen ons best om de fout te voorkomen. Maar wanneer kwaliteitsproblemen in het bedrijf ontstaan, weten mensen ook aan wie dit probleem moet worden opgelost. King Mold evalueert voortdurend opleidingen voor werknemers die een impact hebben op de kwaliteit van product en service. Ondertussen beschikt het bedrijf over een trainingsbestand voor zijn persoonlijk personeel en deze bestanden worden voortdurend bijgewerkt. Het toont aan dat de persoonlijke positie die van invloed is op de kwaliteit voldoet aan de vereisten van die positie. Aoxu Mold volgt een reeks van standaards tijdens het hele productieproces, van het productontwerp tot het matrijsontwerp, van zwaar frezen tot afgewerkt frezen, van matrijsassemblage tot matrijzenproef, deze normen zijn hieronder opgesomd:

Document- en gegevensinspectie

Moldflow analyse standaard

Matrijsstructuur 3D-ontwerpstandaard

Matrijsontwerp 2D-ontwerp

Inspectie van staalhardheid

Standaard voor ruw bewerken

Standaard bewerkte afwerking

Kern- en holte staalmaatinspectie

Kern- en holte-inspectie

Schimmel beproeving inspectie

Trial rapport en monster inspectie

Laatste inspectie vóór verzending

Mould pakket inspectie


* Mold maker contact

Schijnen

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

1 (2)Hot Tags: tool kit injectie plastic mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like