Huisdieren Huis Injectie Schimmel

Huisdieren Huis Injectie Schimmel

PP huisdieren huis gebruik PP nieuw materiaal, het is veilig en sterk.
Praat nu

Productdetails

Huisdieren Huis Injectie Schimmel


Schimmelbeschrijving van Pets House Mould

Schimmelstaal: P20

Schimmelbasis: 45 #

Cyclustijd:67s

Mould Making Time: 50 dagen

Vormgrootte: 1300*1100*800 mm

Huisdieren House Materiaal: PP

Huisdieren Huis Gewicht: 6,5 kg


Waarom kiezen voor PP Materiaal?

PP materiaal namelijk polypropyleen materiaal, veelgebruikte kunststoffen PP is de lichtste, PP warmtebestendigheid is de beste en heeft de voordelen van licht gewicht, goede taaiheid, goede chemische weerstand, geschikt voor huisdier huis materialen.


Technische kenmerken

* Het nut model heeft betrekking op een PP materiaal huisdier huis, bestaande uit een lichaam, die wordt gekenmerkt door dat het lichaam bestaat uit een bodemplaat en een verticale muur loodrecht op de bodemplaat,De bovenste deksel verbonden met de verticale muur, de bodemplaat, de verticale muur en de bovenklep vormen het volume holte, de verticale wand is voorzien van een inlaat en uitlaat voor huisdieren , en het lichaam is voorzien van een ontsmettingsapparaat, een reinigingsapparaat en een ventilatieapparaat.

* Het reinigingsapparaat bestaat uit een stofzuiger en een tweede onafhankelijke schakelaar, en de stofzuiger bestaat uit een luchtinlaat.

* De ventilatie-inrichting bestaat uit een door gat gerangschikt op een verticale muur, en het doorgat is voorzien van een ventilator blad, de ventilator blad wordt geopend door middel van een derde onafhankelijke schakelaar, en een mesh cover is voorzien op het ventilatorblad om te voorkomen dat huisdieren contact opnemen met het ventilatorblad.


Andere series

pets basket      200820111440    20200813154727

Aoxu matrijsfabriek kan volgens de eisen van onze klanten om nieuwe mallen te maken, moet u ons 3D-bestand van het product en uw verzoek.Hot Tags: huisdieren huis spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like