Plastic wegwerp melk theekop injectievorm

Plastic wegwerp melk theekop injectievorm

Melktheekop is praktisch in ons dagelijks leven
Praat nu

Productdetails

Plastic wegwerp melk theekop schimmel


Vormeigenschap

VormstaalS136
VormbasisC40
LoperHot Runner
HolteSingle
Dikte
0. 3 MM
Tijd om te bezorgen
40 dagen
vervaldatum2 jaar


Vereiste dunwandige producten voor Injetion-machine

Omdat de wanddikte afneemt, is een meer speciale injectiemachine met hoge snelheid en hoge druk nodig.

Om de hoge druk van de nieuwe injectiemachine te weerstaan, moet de minimale klemkracht 5 ~ 7 t / in zijn. (geprojecteerd gebied).

Bovendien helpt een grote bekisting het buigen te verminderen naarmate de wanddikte afneemt en de injectiedruk toeneemt. Voor dunwandige producten is de verhouding tussen trekstang en sjabloondikte 2: 1 of minder. van spuitgietsnelheid en -druk en andere bewerkingsparameters helpt bij het regelen van het vullen van de matrijs en het vasthouden van druk bij hoge drukken en snelheden.

20200618150700

Wat het injectievolume betreft, de cilinder met grote diameter is vaak te groot, het aanbevolen injectievolume is 40% ~ 70% van de cilinderinhoud, de totale vormcyclus van dunwandige producten wordt aanzienlijk verkort is het mogelijk om het minimale injectievolume te verminderen tot 20% ~ 30% van de cilinderinhoud.

De gebruiker moet heel voorzichtig zijn bij het injecteren van het materiaal, want voor het materiaal betekent een kleine hoeveelheid injectie dat het materiaal langer in de loop blijft, wat zal leiden tot een verslechtering van de productprestaties.


Vereiste dunwandige producten voor schimmel

Snelheid is een van de belangrijkste factoren voor het succes van dunwandige injectie. Snelle vulling en hoge druk kunnen het gesmolten thermoplastische materiaal met hoge snelheid in de vormholte injecteren, waardoor wordt voorkomen dat de poort bevriest.

Als een standaardstuk in minder dan twee seconden wordt gevuld, kan een vermindering van de matrijsdikte met 25% de vultijd met 50% verminderen, precies één seconde.

Een van de voordelen van dunwandig spuitgieten is dat er minder materiaal hoeft te koelen als de dikte wordt verkleind. Als de dikte afneemt, kan de vormcyclus worden gehalveerd.

De juiste instelling van de smelttransportinrichting zorgt ervoor dat de hete loper en de loper de verkorting van de vormcyclus niet verstoren. Het gebruik van hotrunner- en runner-bussen helpt de vormcyclus te minimaliseren. Daarnaast moet ook rekening worden gehouden met vormmaterialen.

P 20 staal wordt veel gebruikt bij het gieten van traditionele producten, maar vanwege de hogere druk van dunwandige injectie moet de mal zeer sterk worden gemaakt. H-13 en andere harde staalsoorten voegen een extra veiligheidsfactor toe aan dunwandige vormen. De kosten van een harde dobbelsteen kunnen echter 30% tot 40% hoger zijn dan van een standaard dobbelsteen. Maar de hogere kosten worden meestal gecompenseerd door verbeterde productieprestaties.


Dunwandig malontwerp

Dunwandige kunststof onderdelen kijken niet alleen naar de dikte van de maat, maar berekenen ook de smeltstroom en wanddikte verhouding kunststof delen l / t, wanneer l / t> 150 dunwandig wordt genoemd.

Omdat de plastic smelt door het hoofdkanaal, het omleidingskanaal, de poort eerst in het spuitgietproces gaat, injecteert vervolgens de vormholte, daarom zijn de werkelijke stroom en de wanddikte overal anders. De verhouding van de totale stroom tot de wanddikte is gelijk aan de som van de verhouding van elke stroom tot de wanddikte.


Andere holtes van bekervorm


cup-1 01


Materiaal kiezen

De productie van dunwandige kunststof onderdelen vereist een kunsthars met een lage viscositeit en een middelhoge en hoge vloeibaarheid. Voor de hars met een slechte vloeibaarheid in tabel 1 (zoals pc), kan de viscositeit worden verlaagd en kan de MFR worden verhoogd tot 30 g / 10 min door middel van modificatie om middelmatig en hoog te bereiken vloeibaarheid. Daarom zijn de materialen die worden gebruikt bij de productie van dunwandige plastic onderdelen relatief uitgebreid.Cup Productlijn

-3-1


Contactgegevens

名片

Welkom bij het kopen van de hoogwaardige en goedkope plastic wegwerpmelk-theekop-injectievorm in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van spuitgietmatrijzen in China zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China, tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu te informeren over de details.
Hot Tags: plastic wegwerp melk theekop injectievorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like