Kunststof motoronderdelen Schimmel

Kunststof motoronderdelen Schimmel

We kunnen verschillende soorten motorrijmaten produceren volgens verschillende Eisen.
Praat nu

Productdetails

Kunststof motoronderdelen vorm


Schimmelintroductie

Schimmelstaal: 718

Schimmelbasis:P20

Plastic materiaal: ABS

Runner: Cold Runner

Holte: 2 Holte

Uitwerpmethode: Ejectorpin

Injectietonnage: 300T

Levertijd:45 dagen


Productoppervlaktebehandeling

Meestal kiezen we voor verf spuiten op de plastic onderdelen, dus het is niet belangrijk voor onderdelen oppervlaktebehandeling.

We moeten meer aandacht besteden aan elke onderdelen matching en matrijslak, op hetzelfde moment, kiezen we ABS materiaal te produceren.


110


ABS Plastic Materiaal Karakter

ABS is Acrylonitrile-butadine-styreen, na modificatie (toevoeging van additieven of legeringen, enz.) om de prestaties van ABS te verbeteren behoort tot engineering kunststoffen, ABS legering is de belangrijkste gemodificeerde kunststoffen met een grote output, vele soorten en brede toepassing.

* ABS is gesynthetiseerd uit acrylonitril, butadieen en styreen, elke monomeer heeft verschillende eigenschappen: acrylonitril heeft een hoge sterkte, thermische stabiliteit en chemische stabiliteit,Butadieen is taai en impactbestendig. Vanuit morfologisch oogpunt is ABS amorf materiaal. De polymerisatie van monomeren in polystyreen produceert een terpolymeer met twee fasen, een continue fase van styreen-acrylonitril en de andere een verspreide fase van polybutadieen rubber. De kenmerken van ABS zijn vooral afhankelijk van de verhouding van drie monomeren en de moleculaire structuur in twee fasen. Dit maakt een grote flexibiliteit in het productontwerp en produceert honderden ABS-materialen met verschillende kwaliteiten op de markt.

Deze verschillende kwaliteiten van materialen bieden verschillende eigenschappen, zoals medium tot hoge impact weerstand, laag tot hoge afwerking en hoge temperatuur vervorming eigenschappen. ABS materiaal heeft super machinability, uiterlijke kenmerken, lage kruip en uitstekende dimensionale stabiliteit, evenals een hoge impact sterkte.

* ABS molding proces ABS is een plastic dat water absorbeert. Bij kamertemperatuur kan ABS 0,2%-0,35% water absorberen in 24 uur, hoewel dergelijk water geen significante invloed zal hebben op de mechanische eigenschappen. Echter, als de luchtvochtigheid meer dan 0,2% tijdens de spuitgiet, zal het plastic oppervlak sterk worden beïnvloed. Daarom moet het bij het vormen van ABS van tevoren worden gedroogd en moet het vochtgehalte na het drogen minder dan 0,2% zijn. Wijziging van ABS.

ABS is een soort hars met goede uitgebreide prestaties, niet-toxisch, licht geel, heeft een hogere impact sterkte in een relatief breed temperatuurbereik, hogere thermische vervorming temperatuur dan PA, PVC, goede dimensionale stabiliteit, krimpsnelheid in het bereik van 0,4% tot 0,8%, indien versterkt door glasvezel kan worden teruggebracht tot 0,2% tot 0,4%, en zelden verschijnen na plastic krimp.

* ABS heeft een goede verwerking, hoge oppervlakte-afwerking, en een goede coating en verven, kan worden geëlektrificeerd in een verscheidenheid van kleuren

* ABS heeft een goede mengeigenschap en kan worden gemengd met een verscheidenheid aan harsen om legeringen (mengsels) te vormen.

* ABS is licht geel korrelig of kraal ondoorzichtig hars, niet-toxisch, smakeloos, lage waterabsorptie, met goede uitgebreide fysieke en mechanische eigenschappen, zoals uitstekende elektrische prestaties, slijtvastheid, dimensionale stabiliteit, chemische weerstand en oppervlakteglans, en gemakkelijk te verwerken en vorm. Nadeel is weerbestendigheid, slechte hittebestendigheid en brandbaar.

27


Specificatie voor spuitgietmatrijzen

De assemblage van spuitgietmatrijs is een belangrijk postproces in het productieproces van spuitgietmatrijs. De kwaliteit van de matrijs is nauw verwant aan de montage van de matrijs, de assemblage van spuitgietmatrijs is een belangrijk postproces in het productieproces van spuitgietmatrijs.

Alleen hoogwaardige matrijsonderdelen en hoogwaardige matrijsassemblagetechnologie, er zijn hoogwaardige spuitgietmatrijs.

Spuitgietmatrijs assemblage proces en technologie controlepunten, waarbij een bereik aan alle aspecten, gemakkelijk te verschijnen probleempunten zijn ook veel.

Montagetools en meetinstrumentenRepareer het oppervlak, raak door het oppervlak, sluit door het oppervlak
    Faciliteit       Naam     ScopeTechnische functie
Snijdergereedschappen

Staalfrees
Ruw frezen, semi-precisie frezen van gewone oppervlakken
Legeringsfrees
Semi-precisie frezen, precisie frezen van reguliere oppervlakken
Gewoon boren
Verwerking schroefgat, door gat, koelgat, pin gat
Langer boren

Verwerking van grote wisselplaten koelgaten, pin gaten
Plat bestand
Verwijder verspanende braam
Ander vormbestand
Repareer het oppervlak, raak door het oppervlak, sluit door het oppervlak
Koperen hamer

Kalibratie werkstuk, FIT matrijs
Het wiel slijpen van het zand hoofd

Repareer het oppervlak, raak door het oppervlak, sluit door het oppervlak
Het ronde stuk van het zand

Het kanon van de blower

Schone onderdelen


Meetinstrumenten

Vernier remklauw0,02 mmInspectie en meting van onderdelen
Micrometer0,01 mmInspectie en meting van onderdelen
Dieptemeter0,02 mmInspectie en meting van de diepte en afmeting van onderdelen
Hoogtemeter0,02 mmTekennummer van de lijn
Voelermaat0,01 mmInspectie en meting van de hoekafmeting van onderdelen
Hoekliniaal0,01 mmschuine rand
Vierkante liniaal
0,01 mmTabel slepen om werkstuk te corrigeren
Kiesindicator0,01 mmDetectie en meting van de R afgeronde hoeken van onderdelen


Hot Tags: kunststof motorfiets onderdelen matrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like