Plastic gereedschapskist mal

Plastic gereedschapskist mal

Een gereedschapskist voor accessoires, een gereedschapskist voor grotere gereedschapssets, een vrachtwagenkist voor het vervoeren van apparatuur of een mobiele werkbank voor uw garage, we kunnen allerlei kisten maken.
Praat nu

Productdetails

Plastic gereedschapskist mal


Vormmateriaal: P20 28-32HRC

Vormbasis: 45 #

Mold Runner: Cold Runner

Ejector System: Stripper Plate

Krimp: 1,5%

Koelsysteem: circulerend koelwater

Cyclustijd: 52s

Injectiemachine: 800Ton

Drop Type: automatisch

Levertijd: 45 dagen

Pakket: houten kist


Hoe te kiezen voor gietstaal?

Selectieprincipes van kunststof spuitgietmateriaal De componenten van kunststof spuitgietmatrijzen kunnen naargelang hun gebruik in twee categorieën worden verdeeld. Een type is het constructiedeel, inclusief het gietsysteem, het geleidedeel, de vaste (bewegende) bekisting, het uitwerponderdeel en het ondersteuningsdeel, enz. De kunststof spuitgietmaterialen zijn in het algemeen medium en koolstofarm constructiestaal of legeringen. Het andere type is een gevormd onderdeel, inclusief holte, kern en inzetstukken, enz., Dat zijn de belangrijkste componenten voor het direct vormen van plastic onderdelen. De werktemperatuur van kunststof spuitgietmatrijs is 200 tot 300 ° C. De holte van kunststof spuitgietmatrijs is complex, er zijn hoge eisen aan de maatnauwkeurigheid en de oppervlakteruwheid, en er worden overeenkomstige eisen gesteld aan de bewerkingsprestaties van het kunststof spuitgietstaal, de spiegelpolijstprestaties, de warmtebehandelingvervorming en de maatvoering stabiliteit etc. Daarom, wanneer ACO Mold kunststof spuitgietmaterialen kiest, terwijl de prestatie-eisen van plastic spuitgietmatrijzen zoveel mogelijk worden gegarandeerd om de verwerkingsprestaties te verbeteren. De selectieprincipes van kunststof spuitgietmateriaal zijn voornamelijk de volgende: beeld

* Heeft een zekere mate van uitgebreide mechanische eigenschappen. Kunststof spuitgegoten onderdelen zijn bestand tegen temperatuur, druk, erosie en slijtage tijdens het werkproces en vereisen daarom een ​​zekere mate van sterkte, plasticiteit en taaiheid.

* Het oppervlak van de kunststof spuitgietholte moet een voldoende dikke geharde laag hebben, met een bepaalde hardheid en slijtvastheid.

* Goede snij- en verwerkingseigenschappen. De vorm van het scheidingsoppervlak van kunststof spuitgietmatrijs is vaak gecompliceerd, snij- en verwerkingskosten vertegenwoordigen vaak het grootste deel van de totale kosten van kunststof spuitgietmatrijs (in het algemeen ongeveer 75%), en vereisen daarom goede snijverwerkingseigenschappen.

* Selecteren op basis van de grootte en de precisie-eisen van kunststof spuitgegoten onderdelen. Voor de grootschalige en uiterst nauwkeurige kunststof spuitgietmatrijs, wanneer het productievolume van kunststof spuitgegoten onderdelen groot is, gebruikt u het voorgeharde staal om vervorming door warmtebehandeling te voorkomen.


Box Design Aandacht

                                          1. dikte is gelijk, voldoende diepgang engel.

箱子造型 2. Glad en vermijd scherpe hoeken.

3.Mould gate: de loper zo goed als groot en kort, kies poortlocatie moet volgens het proces van krimpcondensatie, het is nodig om ooit een koud materiaal goed toe te voegen.

4. Vormoppervlak netjes en schoon, ruwheid minder dan 0,8.

5. Genoeg ventilatieopening en groef om de lucht en het gas te laten ontsnappen.

6.Behalve PET-materiaal, mag de dikte niet minder zijn dan 1 mm.

Andere doosvormen die we doen

Aoxu schimmelfabriek is gespecialiseerd in het maken van allerlei doos-, koffer-, kast- en emmervormen.

AX-0011AX-0010


We kunnen schimmel maken als uw vereiste als u een monster of ontwerp heeft, ik zou eerst een aanbieding voor u kunnen doen.


Het proces van het maken van een mal

1. Ontwerpvorm

2. Bevestig met klant

3. Aankoop vormstaal

4. CNC-precisiebewerking

5. Gegevensinspectie

6. Vormassemblage

7. Proefproductie

8. Levering


Aoxu Equipment-machines

apparatuur

Pakketbezorging


pakket

Stap 1: mal omwikkeld met conserveerfilm om roest te voorkomen.

Stap 2: schimmel en accessoires in houten kist plaatsen.

Stap 3: Bedek het deksel en plak het merkteken voor levering.


Onze markt en klant

Onze belangrijkste markt is Europa, Amerika, het Midden-Oosten en onze mallen zijn geëxporteerd naar de VS, Mexico, Spanje, Frankrijk, Roemenië, Rusland, India, Chili, enz. En ze kregen een hoge reputatie vanwege de hoge kwaliteit, mooie prijs en uitstekende service na verkoop.

In India hebben we daar ook onze agent. En we zullen vele internationale tentoonstellingen over de hele wereld bijwonen, tegelijkertijd zullen we onze klanten bezoeken en hen helpen de oplossing op te lossen als ze dat nodig hebben.


Zakelijke reikwijdte

Spuitgietmatrijzen: schimmel voor auto-onderdelen, mal voor dagelijks gebruik, industrievorm, elektrische mal

SMC-compressievorm: vorm voor auto-onderdelen, vorm voor medische faciliteiten, SMC-pak voor het grote product.

Die Casting Mold: Suit voor aluminium materiaal

Product: Als uw producten aangepast moeten worden en de hoeveelheid niet groot is, of klanten die geen injectiemachine hebben, kunnen we u helpen bij het produceren van producten en het verpakken.


Aoxu Mold Advantage

* Tijd: De tijd voor het maken van mallen is afhankelijk van uw vorm en is al dan niet complex. Maar we leveren nooit schimmel met vertraging, tenzij de klant verandert. En we hebben een CNC-machine en graveermachine in huis.

* Service: Designer: 5 personen

Werknemer: 12 personen

Mold testing Mensen: 2 personen

Verkoop: 7 personen

Kwaliteitscontrole: 1 persoon

Dus ongeacht welke onderdelen een probleem hebben, we kunnen het op tijd oplossen.


Contactpersoon

名片

Hot Tags: plastic gereedschapskistmal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like