Automobiel Mould

- Jun 14, 2017-

Wanneer mensen auto's zeggen, presenteren zij zich voor het lichaam van de auto. Dat wil zeggen dat de auto is het identificatiesamenstel van het voertuig. Het lichaam vertegenwoordigt het beeld van de auto. De auto schimmel is in de smalle zin is de auto lichaam op alle stempelen delen de algemene naam spoelt. Dat wil zeggen, "auto lichaam stempelen sterven". Bijvoorbeeld, de bovenste deksel flenzen sterven, straal versterkte plaat sterven, enz.

Het belangrijkste deel van de automobielmould is de deklaag. Dit soort schimmel is voornamelijk de koude sterven. De genormaliseerde "Automobile Mold" is de vervaardiging van alle onderdelen van de auto die collectief verdwijnen. Bijvoorbeeld, stempelen sterven, spuitgietvorm, smeden sterven, gieten van schimmelvorming, glasvormen.

De stempeldelen van de carrosserie worden in het algemeen verdeeld in dekkende delen, straalframes en algemene stempeldelen. De stempeldelen die de eigenschappen van de auto duidelijk kunnen aanduiden, zijn de autoverband. Daarom kan meer specifiek de automobielvorm worden gezegd als "automaatpaneel stampen sterven." Afkorting voor deksel voor deksel van auto's. Bijvoorbeeld, de voordeur buiten het bord trimmen sterven, voor de deur van de interne plaat stoot schimmel en ga zo maar door.