Ontwerp van plastic spuitgietmatrijs schuifblok

- Jun 13, 2020-

De slider is een van de belangrijke onderdelen van plastic mal afwerking kant kern trekken, het is vooral met de vormende kern zijn verbonden met de schuine geleide pilaar, de kern trekken. In het algemeen, het in de zijkant dia blok kern en laterale kern portefeuille, bekend als de gecombineerde zijwaartse dia. In de zijkern is eenvoudig en eenvoudig te verwerken, kan ook zijdiablok en zijkern worden gemaakt in een geheel, genoemd integrale zijdia.

Schuin gat van het schuifblok en de hellende geleidepilaar wordt gematcht, in combinatie met de tegelijkertijd om een 0 single te maken. 5MM gap, dus er is een zeer kleine ruimte reis in de opening momenten, maak de schuifregelaar en de beweegbare kern, niet tic dwingende kunststoffen extrusie sterven of punch, en het vergrendeling blok is gescheiden van de dia blok, en vervolgens extraheren kern. De structuur van de dia, als de matrijsstructuur en de zijkern-trekkende kracht, bepaalt de grootte.

De algemene en geleidegoot met, om het diablok de kern vlot en nauwkeurig te maken halende kern, moet in de sjabloon of dynamische sjabloon is voorzien van een gids glijden parachute, de schuifregelaar en geleide parachute en de glijdende gids moet goed worden gecoördineerd, de schuifregelaar om de actie te voltooien, nog steeds in de geleide parachute, verblijf op de schuifgeleider de lengte van de parachute mag niet minder dan de lengte van de 2 \/ 3 blok, de gids parachute gemeenschappelijke structuur vorm heeft twee soorten, de rechthoekige geleide parachute, en de zwaluwstaart gids chute.Geplaatst door Shine

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880