Mould Investment

- Jun 14, 2017-

Het is begrepen dat de huidige service van China voor de automobielmould ongeveer een derde van alle schimmelproductie vertegenwoordigt. In deze schimmel, die goed voor een derde van de totale sterven stond, stempelen sterven om ongeveer de helft van de auto-stempelen in de schimmelindustrie te vormen en de belangrijke positie van de automobielindustrie. Automobile schimmel is ook Huangyan schimmelvorming, met de continue ontwikkeling van schimmelindustrie, automotive schimmels in de binnenlandse schimmelindustrie heeft een centrale positie.

Tien jaar geleden was China Auto Mold (Huangyan-schimmel) voornamelijk gebaseerd op FAW, tweede stoom, Tian Qi, Nanjing Auto, Cheng Fei en China's schimmelsteam van Taiwan voor de landschappelijke ondernemingen van de industrie. De investering van auto's in auto-schimmels bloeit automatisch Ontwikkeld tot tientallen, een groep van snelgroeiende particuliere ondernemingen heeft een grote schaal. Of het nu technisch is of de capaciteit van deze bedrijven beduidend groter is dan de iconen van het jaar. Huangyan schimmel in de automotive schimmel dit stuk van recente ontwikkeling heeft een goede trend getoond.

Op dit moment is onze ontwikkeling van de automobielindustrie in ons land goed, onze verkoopauto's voor auto's stijgen jaarlijks met 26%, maar de autoschaal van de reserveonderdelen is groter dan het gehele voertuig. Deze onderdelen zijn 90% afhankelijk van de vormproductie. Is voordelig om onze automobielindustrie te promoten. Volgens de statistieken, de afgelopen jaren, de groei van de schimmelfabriek in China, de omvang van de groeitendens, de jaarlijkse investering van ongeveer 700 miljard yuan, waarvan de autofabriekfabriek goed was voor 40%, wat aangeeft dat de investering van automobielvormen één is geworden Van de belangrijkste investering in de schimmelindustrie in China.

De automobiele vorm en auto van China zijn bijna tegelijkertijd. In 1953 begon FAW Tool Factory met de vorming van de winkel, dan is de ontwerpcapaciteit van 320.000 uur per jaar, met name kleine, middelgrote matrijzenfabriek en grootschalige deksel Onderhoudstaken. In de 21e eeuw is de automobielindustrie van China een geweldige ontwikkeling geweest. Het ontwerp en de fabricage van autopaneelsterven heeft de kenmerken van grote moeilijkheden, hoge kwaliteit en precisie, en het is de beste belichaming van het automatische schimmelniveau.