Talisman Plastics investeert in spuitgiettanks

- Jun 22, 2020-

Talisman Plastics investeert in spuitgiettanks

In 2020 heeft het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Talisman Plastics geïnvesteerd in een geavanceerde injectie-eenheid om haar ontwikkelingsplan voor biologisch afbreekbare en gerecyclede plastic zegelproducten te ondersteunen en de algehele productiecapaciteit en flexibiliteit te verbeteren.

Talisman zei dat de nieuwe Haïtiaanse Mars-spuitgietmachine van 160 ton een aanzienlijke verbetering in productieflexibiliteit heeft, met toonaangevende energie-efficiëntie en herhaalbaarheid op hetzelfde niveau. Het bedrijf in Malvern voegde eraan toe dat het gebruik van servo-hydraulische technologie zorgt voor kortere cyclustijden en precieze toleranties voor safety seal-producten.

De werkcel bevat ook een nieuwe Sepro-robot met drie assen en een Keyence-laserprinter. Het systeem kan 24 uur per dag hoogwaardige, nauwkeurige en veilige afdichtingsproducten van verschillende materialen en op maat gemaakte afwerkingen produceren.

General Manager Shaun Champion zei:" We zien een aanhoudende vraag naar Talisman-producten voor speciale veiligheidszegels in industrieën zoals medisch, detailhandel en logistiek. Deze investering zorgt ervoor dat we de mogelijkheid hebben om de recentelijk toegenomen vraag naar nationale gezondheidsdiensten te blijven ondersteunen, vooral voor onze vraag naar afdichtingen voor klinisch afval en andere producten. Naast het bieden van flexibiliteit en kostenbesparingen, kan deze investering hoogwaardige producten opleveren."

De hoofdingenieur van de Haïtiaanse Groep, MR, FI NANHONG zei:" De combinatie van een nauwkeurig ontwerp van de injectie-eenheid en een krachtig servo-aandrijfsysteem profiteert van onafhankelijke algoritmemodules. Dankzij snelle en nauwkeurige berekeningen en efficiënte wiskundige modellen, zowel extreem snel als extreem langzaam De stabiliteit van het injectieproces is nu veel hoger. Deze verbetering is aanzienlijk."

We zullen het nieuws van de industrie dag voor dag updaten, volg ons, bedankt!

2