De manier om een ​​hoogwaardige stoelvorm te maken

- Jun 18, 2020-

1. Cyclustijd:

De meest effectieve manier om de cyclustijd tijdens de productiecyclus van plastic stoelen te verkorten, is door de koeltijd te verkorten. De temperatuur van het koelwater, het gewicht van de plastic stoel en het ontwerp van de waterloper hebben allemaal invloed op de cyclustijd. We zullen dus rekening houden met het type loper en de punten van de loper om de balans tussen matrijskosten en productiekosten te bereiken.

2. Vormlevensduur:

De hardheid van het vormstaal bepaalt de levensduur van de kunststof mal. Tegelijkertijd is de nauwkeurigheid van de kunststof stoel gegarandeerd en worden defecten voorkomen. Het hoogwaardige gietstaal is vele malen verwerkt en het staal is verchroomd om te voorkomen dat de vorm tijdens de verwerking door corrosie wordt aangetast en de levensduur van de matrijs wordt aangetast.

3. Vormstructuur:

Bij het productieproces van kunststof injectiestoel zal het probleem van onvoldoende materiaalvulling optreden. Vooral omdat de lucht in de mal niet kan worden afgevoerd, waardoor het materiaal niet gevuld kan worden.

Schimmelstroomanalyse kan deze productdefecten effectief voorkomen.

imageimage

4. de scheidingslijn

Er is een hoge eis aan het stoeloppervlak, dus de locatie van de scheidingslijn is belangrijk. Volgens het voorbeeld of de gedachte van klant' zullen we het punt van de scheidingslijn bespreken.

5. Wanddikte

6. Matrijsonderhoud

Tijdens het continue werk van de mal is onderhoud van de mal vereist vanwege problemen zoals slijtage van onderdelen, verslechtering van het smeermiddel, waterlekkage en het verpletteren van kunststof tijdens beweging.

Matrijsonderhoud is over het algemeen onderverdeeld in dagelijks onderhoud en lager matrijsonderhoud

Het dagelijkse onderhoud van de mal omvat over het algemeen de volgende aspecten:

* Regelmatige roestverwijdering (uiterlijk, PL-oppervlak, holte, kern, enz.)

* Periodiek opnieuw smeren (uitwerpmechanisme, rijpositie, etc.)

* Periodieke vervanging van slijtagedelen (stangen, bouten, etc.)

* Andere plaatsen om op te lettenGeplaatst door Shine

202001061412588260475