1600mm Extrusie matrijs maken van niet-geweven stoffen

1600mm Extrusie matrijs maken van niet-geweven stoffen

Klaar mallen voor het maken van smeltgeblazen niet-geweven stof, contact +86 157 5766 8880.
Praat nu

Productdetails

1600mm Extrusie matrijs maken van niet-geweven stoffen

Kenmerken van onze extrusiemal

* Volgens verschillende grondstoffen, met behulp van computersimulatie optimalisatie aan te passen dedicated hanger type runner, die continu zijn zonder belemmering.

* De spinneretplaat is vervangbare structuur, de agentstructuur is het type van de openingcompressie, welk materiaal stabiel stroomt en een uniform spuit.

* Er is het aanpassen van luchtafvoer in de luchtafvoer, die de luchtafvoer snel en gemakkelijk kan aanpassen.

* Harde verchroomde beplating op het matrijsoppervlak, alle bevestiging met behulp van 12,9 niveau high-strength bout en alle verwarmingsstang met behulp van een goed merk roestvrij om verwarming te regelen.

* Kan attemperator aanpassen, die thermische verliezen kan verminderen en productiekosten kan verminderen.

* Gecombineerde mal met eenvoudige structuur, die gemakkelijk is voor demontage en schoon.


Voor deze extrusievorm is het gat erg belangrijk, dus we moeten schoonmaken voordat de matrijs wordt verzonden.

Video toont u het proces:

1. Wat is ultrasone reiniging?

Simpel gezegd, Ultrasone Reiniging is het gebruik van geluidsgolven om ontsmetting van oppervlakken te verwijderen. Het te reinigen deel moet volledig worden ondergedompeld in een tank water (de ultrasone reinigingstank) voordat de geluidsgolven (ultrasoon) worden aangebracht.

Ultrasone energie wordt geïntroduceerd in het lichaam van water via Transducers, dit zijn specifiek gevormde blokken van metaal dat sandwich piëzo-elektrisch materiaal.

Piëzo-elektrische materialen hebben de verbazingwekkende eigenschap van trillen wanneer een elektrische stroom wordt doorgegeven door hen, en de transducer maakt gebruik van dit effect en kanalen de trillingen door de metalen blokken (zie hieronder).

image

Omdat de transducers op elektriciteit draaien, worden ze op de buitenkant van de reinigingstank geplaatst en naar binnen gericht om de trillingen in de tank over te brengen.

De trilling van de metalen tank betekent dat de gehele basis (of zijkant) van de tank effectief ultrasone energie in het waterlichaam uitzendt wanneer de stroom wordt ingeschakeld. Dit is de ultrasone energie die het reinigingseffect produceert.

2. De voordelen van ultrasone reiniging

* Veelzijdigheid

Ultrasone reiniging is effectief in het verwijderen van alle soorten vuil, vet, olie, en zelfs bacteriën uit een deel dat anders moeilijk zou zijn om schoon te maken. Met de toevoeging van reinigingschemicaliën die specifiek zijn afgestemd op de reinigingseis, kunnen de resultaten verder worden verbeterd. Bovendien wanneer de temperatuur van het water wordt verhoogd, heeft dit ook een verbeterd effect op de reinigingsefficiëntie.

* Minder inspanning

Omdat ultrasone reiniging dompelt het deel te worden gereinigd in een bad van water, alles wat het water raakt worden gereinigd door de ultrasone actie. Dit betekent dat onderdelen die traditioneel moeilijk te reinigen zijn geweest met spleten, holtes en blinde gaten, nu dezelfde reinigingsactie krijgen als gemakkelijk te bereiken oppervlakken.

* Geautomatiseerd & herhaalbaar

Het biedt een relatief geautomatiseerd en consistent proces voor de eindgebruiker, omdat cyclustijden, warmte, chemische additieven en ultrasone kracht allemaal kunnen worden gecontroleerd en afgestemd op de eisen van de klant

* Energiezuinig

Terwijl ultrasone reiniging vereist een elektrische energiebron is het vaak veel efficiënter als gevolg van de verminderde hoeveelheid van de totale hoeveelheid water die het gebruikt in vergelijking met jet wassen. Een ultrasone reinigingstank kan vaak meer dan één onderdeel tegelijk herbergen, zodat de efficiëntie verder kan worden verhoogd.


De polijststap van extrusievorm

Voor smeltgeblazen extrusievorm is de lengte van 300mm, 600mm, 1200mm, 1600mm, tot langer, en de gatdiameter is meestal 0,1-0,3 mm, dus er zijn meer dan 300 tot duizenden gaten. Bij gebruik van handmatige polish, een gat moet 2-3 minuten, voor zo veel gaten, het is moeilijk en traag te polijsten door een persoon.

Nu gebruiken we meestal schurende stroom polijsten, zoals de foto liet zien:

image 

Dit soort polijst met behulp van de zachte schurende, die zeer klein zijn, zoals semi-vloeibare toestand, dan te drukken in schimmel deel en uitstroom. Door een dergelijke herhaalde stroom om de functie van polish te bereiken.


Toepassing van niet-geweven stof

Gesmolten doek is het kernmateriaal van maskers. Gesmolten doek gebruikt voornamelijk polypropyleen als de belangrijkste grondstof, en de vezeldiameter kan oplopen tot 1 tot 5 micron. Er zijn vele vides, pluizige structuren, en goede anti-rimpel vermogen. Ultrafijne vezels met unieke capillaire structuur verhogen het aantal en de oppervlakte van vezels per eenheid gebied, zodat de smeltgeblazen doek heeft een goede filterbaarheid, afscherming, warmte-isolatie, en olieabsorptie.

pp melt blown nonwoven fabric machine

Het kan worden gebruikt op het gebied van lucht, vloeistoffilter materialen, isolatiematerialen, absorberende materialen, masker materialen, thermische isolatiematerialen, olie-absorberende materialen, en afvegen doeken, zoals:

* Medische en maandverband: chirurgische jurken, beschermende kleding, desinfectie doeken, maskers, luiers, vrouwen maandverband, enz.

* Stoffen voor woondecoratie: muurstickers, tafelkleden, lakens, spreien, enz.

* Kleding stoffen: voeringen, lijm voeringen, vlokken, styling katoen, diverse synthetische lederen backings, enz.

* Industriële stoffen: filtermaterialen, isolatiematerialen, cementverpakkingszakken, geotextiel, afdekdoeken, enz.

* Landbouwstoffen: gewasbeschermingsdoeken, zaailingdoeken, irrigatiedoeken, isolatiegordijnen, enz.

* Anderen: ruimte katoen, thermische isolatiematerialen, linoleum, rookfilters, theezakjes, enz.


Contact Shine

202001061412588260475

Hot Tags: 1600mm extrusie matrijs maken van niet-geweven stoffen, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like