Verschillende lengte Spunbond Nonwovens Die

Verschillende lengte Spunbond Nonwovens Die

Als u hulp nodig hebt bij het kopen van een masker, beschermende bril, gezichtsmasker machine, en andere beschermende producten, u contact met ons opnemen.
Praat nu

Productdetails

Technische voordelen

· Het meest geoptimaliseerde kleerhanger stroomkanaal zal worden ontworpen, volgens de verschillende kenmerken van polymeren, met inbegrip van viscositeit, verwerkingstemperatuur, en stroomsnelheid, dus maken smeltdistributie meer uniform.

· Ruwheid van de schimmelholte is op 0,01um-0.03um

· De speciale verwarming apparaat is met een hoog rendement van verwarming en warmte-uitwisseling, terwijl met een laag energieverbruik.

· Speciale luchtgootstructuur maakt de luchtdruk stabiel en de luchtstroom van beide zijden symmetrisch.

· Breedte van de luchtspleet kan eenvoudig en real-time ly worden aangepast.


Contact Shine

202001061412588260475

Welkom om de hoge kwaliteit en lage kosten verschillende lengte gesponnen bond nonwovens sterven in bulk bij ons te kopen. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van beschermende producten in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Voor op maat gemaakte producten u contact met ons opnemen om ons nu op de hoogte te stellen van de details.
Hot Tags: verschillende lengte gesponnenbond nonwovens sterven, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like